NeoBion hiustuotteet

Saksalaisen NeoBion hiustuotevalikoima on pakattu pieniin, sympaattisiin ja värikkäisiin pakkauksiin. Shampoot ja hoitoaine ovat 150ml:n pulloissa, tehohoito 100ml:n pakkauksessa. Voittekin arvata, että Sanni sanoo ”jee!” Ihanaa että jotkut valmistajat ottavat huomioon myös ne kuluttajat, joilla yli 250ml:n pönikät kestävät ikuisuuden. Jos kaikista tuotteista saisi näin pieniä kokoja, olisin todella onnellinen.

NeoBio_hiustuotteet

NeoBion valikoimaan kuuluu seitsemän hiustuotetta. Avokado-Sitruuna-hoitoaineella ja Aprikoosi-Oliivi-tehohoidolla ei ole sertifikaattia, muut tuotteet on BDIH-sertifioitu.

Shampoot:

 • Bambu-Moringa Moisturizing Shampoo (kuiville hiuksille)
 • Inkivääri-Sitruuna Balance Shampoo (rasvoittuville hiuksille)
 • Ginkgo-Kofeiini Volume Shampoo (hennoille hiuksille)
 • Maito-Hunaja Repair Shampoo (käsitellyille, hauraille hiuksille)

Hoitoaineet:

 • Avokado-Sitruuna Cream Conditioner (kaikille hiustyypeille)
 • Aprikoosi-Oliivi Repair Cure (kuiville ja käsitellyille hiuksille)
 • Nokkonen-Kofeiini-hiusvesi (ongelmaiselle, hilseilevälle päänahalle)

NeoBio_tuotteet

Sain kokeiluun hiusveden ja Avokado-Sitruuna-hoitoaineen. Hiusvedestä totean heti alkuunsa, että sen testauksesta en saanut irti mitään, sillä minulla ei ole hilseilevää tai muutenkaan ongelmaista päänahkaa. Kokeilin sitä muutamaan otteeseen, mutta vaikea nähdä vaikutuksia kun ei ole ongelmaakaan. :) Ajattelinkin, että jos joku lukija on kiinnostunut, voisin lähettää hiusveden postikulujen hinnalla jollekulle joka saattaisi hyötyä siitä paremmin. Pakkaus on 200ml, ja siitä on käytetty n. viidesosa. 250g:n maksikirjeen postikulut ovat 4,25€.

Hiusvedestä kerrotaan näin: raikastaa päänahkaa ja aktivoi verenkiertoa. Nokkosuute ehkäisee hilseen muodostumista, kofeiini stimuloi päänahan verenkiertoa ja koivu-uutteella on supistava vaikutus.

NeoBio_hoitoaine

Avokado-Sitruuna-hoitoaine on mukava tuttavuus. Se on koostumukseltaan kevyen voidemaista, ja selvittää hiukset oikein hyvin. Sanoisin, että tämä sopii erityisen hyvin hennoille hiuksille, joita täyteläisemmät hoitoaineet saattavat latistaa. Avokado-Sitruuna on hyvin kevyttä, eikä jätä hiuksiin mitään kalvoa. Ainoa miinus on suhteellisen voimakas alkoholin tuoksu, joka selittyy inciä vilkaisemalla; hoitoaineessa on veden jälkeen toiseksi eniten alkoholia. Olettaisin sen olevan tuotteessa säilövänä ainesosana. Tämä hoitoaine on aikamoista tuorekamaa, sillä se täytyy käyttää 6kk:n sisällä avaamisesta. Luonnonkosmetiikassa on yleisestikin lyhemmät säilymisajat normikosmetiikkaan verrattuna, mutta 6kk on lyhin mihin olen törmännyt.

Vaikuttavina aineina on kiiltoa tuovaa sitruunamehua, pehmittävää avokado- ja aprikoosinkiviöljyä sekä selvittävä synteettinen ainesosa stearamidopropyl dimethylamine (jonka käyttö estää sertifioinnin).

NeoBioa myydään Suomessa edelleen ainoastaan Helsingin Stockmannilla, mutta kauempana asuvat voivat hyödyntää esimerkiksi Beauty Center Europe -nettikauppaa.

Kommentit (23)
 1. Onko UV -suoja? Tai mitä tuo UV -suoja ylipäätään tarkoittaa tuotteessa? Suojaako todella oikeasti hiusta auringolta?

  1. Luonnonkosmetiikan hiustuotteissa ei ole käsittääkseni koskaan UV-suojaa, sillä luonnollinen UV-suoja voi ainoastaan olla jauhemaista mineraalia, eikä sitä oikein voi hiustuotteisiin laittaa. Olen myös kuullut, että UV-suojat hiustuotteissa harvoin ylipäänsä toimivat.

 2. Kiitos taannoisesta vinkistä koskien Urban Decayn silmäkyniä – ihania! Ryhdyin metsästykseen ja tilasin kolme kynää; ihania vihreitä ja turkooseja.
  Kiva ja informatiivinen blogi – jatka samaa rataa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *