Natural Code -”uutuudet” osa 2

Tänään esittelyssä Natural Code -luomivärisarjan pigmenttisempi porukka.

NCTrio2

Trio nro. 6, Smoky. Hopea – kanervainen liila – mustanharmaa.

NaturalCode_Smoky

Harmaanliila Smoky on vihreän Indien ohella toinen lempparini NC-paleteista. Tällä triolla saa mielestäni oikein pätevän juhlameikin. Pigmenttiä on ilahduttavasti ja väriharmonia toimii. Lisäsin sisänurkkaan vaaleaa hopeaa Denim-paletista, näin tumma meikki kaipaa aina sen pienen valokohdan.

NCTrio4

Trio nro. 3, Denim. Vaalea hopea – ”kasari”sininen – tumma indigonsininen.

NaturalCode_Denim

Myös Denim-paletissa on kiitettävästi pigmenttiä. Eri asia on sitten tykkääkö tällaisesta värimaailmasta. Itse kuulun niihin joiden mielestä kasari/farkkusiniset meikit sopivat parhaiten tummemman ihonsävyn omaaville ruskeasilmäisille. Sininen ei minusta ole yhtään omiaan korostamaan kalpeaa pohjoismaalaista sävytystä, ja vaarana on usein ”ABBA-Agnetha-look”. Mutta jollain tummaihoisella siniset meikit ovat WOW..!

NCTrio7

Trio nro. 8, Chic. Viileä vaalea beige – punaruskea – tummanruskea.

NaturalCode_Chic

Nyt kyllä yllätytte – koko joukon tavallisin perussävypaletti on ainoa, joka sai pysyvän paikan meikipussistani. :) Käytän sitä joka viikko. Ruskeitahan on monenlaisia, ja Chic’issä vain sattuu olemaan juuri sopivat ruskeat korostamaan minun silmieni sinistä sävyä. Jännä että paletista ei tehty kauttaaltaan lämmintä (punaruskea on niin dominoivan lämmin), mutta loistavasti näkyy viileä beige toimivan lämpimänkin rinnalla. Tummanruskea sävy on neutraali.

Pigmenttiä ei ole yhtä paljon kuin Smokyssa ja Denimissä ja laatu etenkin beigessä on vähän kuivahko ja kariseva, mutta silti tykästyin tähän. Chic on nytkin minulla Barcelonassa mukana matkan ainoana luomivärinä. Se on niin helppo! :)

NaturalCode_sekavarit

Sitten vielä parit ”sekasotkut”. :D Tai yksi sekasotku – tuohon vasemmanpuoleiseen lätkin värejä kaikista NC-paleteista ja tulos oli odotetusti  tuollainen sirkushommeli. Mutta välillä on kiva tehdä noita ”meikkikakofonioita” just for laughs.

Oikeanpuoleisessa yhdistin Lulu-paletin violetteja Indie-paletin omenanvihreään. Olen aina tykännyt vihreän ja violetin liitosta, vaikkeivat sävyt toisiinsa luontevasti liu’ukaan.

NCpaletit_new3

Natural Coden luomivärisarjaan kuuluu vielä kahdeksaskin trio, sellainen tosi vaalea beige jonka nimeä en muista, mutta sen jätin esittelyn ulkopuolelle kun se on niin extratylsä meikkikuvien kannalta. Tuloksena olisi lähinnä ihonvärinen silmä. Pahoitteluni. :)

Huomenna mietteitä Natural Coden ripsiväreistä.

Kommentit (18)
  1. Katerina Alezandra
    15.5.2013, 11:07

    Ihanilta näyttävät nuo silmämeikit!

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  2. Tuo eka on upee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *