Karkkipäivä
Karkkipäivä

Natural Code -teemaviikko: Reckless

Tänään esittelyssä tyylikäs Reckless.

Reckless-trio yhdistää vaaleankeltaisen, luumuvioletin ja petroolin. Sävyt eivät ole pigmenttisimmästä päästä, mutta niillä saa ihan elegantin meikin. Parhaiten pigmenttiä on petroolin sävyssä.

Koko luomella vaaleankeltainen, ulkonurkassa ja alaluomella luumu ja luomivaossa kevyesti petrooli. Rajaus Yves Rocherin luumunsävyisellä kynällä.

 

Toisessa versiossa luomen sisäpuolikkaalla vaaleankeltainen, loppuluomella ja alaluomella petrooli ja luomivaossa luumu. Rajaus Indelible Creme Eyeshadow Forest.

 

 

P.S. Jos joku tietää mistä vielä saa Natural Coden geelimäistä silmämeikinpoistoainetta, niin kertokaa!

Kommentit (60)

 1. Dudu

  oon kokeillut tota kans, tykkäsin =D

 2. Raspberry

  Mä ostin joskus kesän alussa paletin nimeltä (nro 8) Babe, mutta sitä ei enää näy missään, ilmeisesti poisjäänyt :/ Tässä kuva http://www.flickr.com/photos/ansasaraneva/3884086072/

  Kysyisin että miten sinä asettaisit kyseiset sävyt luomelle ;)

  • Sanni

   Vaaleanpunaista (tuota vaaleinta) koko luomelle, tummempaa vaaleanpunaista reilusti luomivakoon ja ruskeaa ulkonurkkaan. :)

   Mä en muistanutkaan tuollaista palettia, on varmaan jäänyt pois. Muistaakseni Lumenelta sanottiinkin, että NC-linjassa ilmestyy välillä sellaisia ”one-shotteja”.

   • Raspberry

    Kiitti =)

 3. Oona

  Heips Sanni, tiedätkö lopetetaanko Natural Code-sarjassa nämä muutkin ihotuotteet (kasvovesi, kosteusvoide, putsarit)? Vai onko ulkoasu vain vaihtunut?

  • Sanni

   Käsittääkseni ihonhoitolinjan tuotteet uusittiin kokonaan.

 4. Miia-Kristiina

  Niin pullystä toi silmämeikinputsarin valmistuksen lopettaminen! Kuka jaksaa jotain vanulappuja käyttää? :( Mullakin kulunut jo monta tuubillista ja enää puolet jäljellä vikasta tuubista.

  Ostin ton paletin joskus jo vuosi sitten, ihmettelin kyllä vähän miksi, koska en jotenkin osaa yhdistää sävyjä yhteen ja niissä on melko huono pigmentti. Kiitos tästä kirjoituksesta, onkin joskus pitänyt pyytää sinulta tästä meikistä kuvia, mutta silloin sinulla ei ollut vielä tätä palettia. Ehkä opin käyttämään sitä näiden kuvien myötä!

  • Miia-Kristiina

   Ainiin, noista tarjoustaloista voisikin koittaa metsästää sitä putsaria! Kuinkakohan kauan säilyy avaamattomana?

   Nää NC paletit murskaantuu muuten aika helposti pienestäkin kolhaisusta.

  • Sanni

   Kuka jaksaa jotain vanulappuja käyttää? :(

   Ihmettelin tuossa ylempänäkin jo vastaavanlaista kommenttia… Itse käytän aina silmämeikinpoistoon vanulappuja, vanuunhan se meikki sitten pyyhitään. Miten te oikein teette? :) Levitätte geelin silmiin sormilla?

   • Charming Nails

    Voi olin ihan unohtanut sen pinkki-musta Lumenen tuton, siitä kyllä huomaa paletin olevan pigmenttisempi :)
    Mä kyllä käytän aina vanulappuja silmämeikinpoistoon, en ole muusta tavasta ikinä kuullutkaan :D

   • Miia-Kristiina

    Mun mielestä toi koko geelin idea vähän häipyy siinä kun käyttää vanulappuja! :D Ite levitän sormilla geeliä silmiin ja pesen vedellä pois ja hyvin lähtee.

    • Ruu

     Niin ja minäkin hieron sormin geelin silmiin, ja huuhtelen, ja vahva meikki vaatii kaksi käsittelyä, mutta kevyempi lähtee yhdelläkin :) En koskaan käytä vanulappuja:)

     • Sanni

      En koskaan käytä vanulappuja:)

      Te ootte ihan outoja! ^_^

      • TM

       Sen purtilon takanahan jopa lukee, että ”Sulje silmät ja hiero kevyin liikkein poistaaksesi silmämeikin. Huuhtele vedellä.” En minäkään koskaan käytä vanulappuja sen kanssa, sillä siksihän olen sen ostanutkin, että geelin avulla meikki liukenee ja lähtee helposti pois pestessä kasvot. Kokeile joskus. :-) Vahvemman silmämeikin kyllä yleensä poistan vanulapulla ja jollain poistovedellä, mutta silloin tuntuu, että vanu hankaisi liikaa. Ja kiitos blogista!

       • Sanni

        Pidän itse enemmän vanulappujen käytöstä, eli tottumiskysymys taitaa olla. :) Esim. geelirajauksia en saisi koskaan pois pelkillä sormilla hieroen. Olen pitänyt vanulappuja niin itsestäänselvänä, että en ole tullut ajatelleeksikaan että joku geeli saattaisi jopa toimia ilman niitä. ^_^ Mutta kiitos tästä ”eye-openerista”! :)

 5. Inka

  Mulla ois melkein täys puteli antaa tota meikinpoistoainetta ku en ite tykkää….

 6. Cerp

  Tää teemaviikko on ihana! Oon monesti miettinyt, että minkähänlaisia nuo NC:n luomivärit ovat. Mutta vieläkin harmittaa, kun valikoimassa ei ole vastaavaa kuin edesmenneen Anytimen kellertävä-pinkki paletti. Rakastan pippalomeikeissä sitä pinkkiä, mutta pelkään kuluttavani sen loppuun :(

  • Sanni

   Joo, se Anytimen Fruit Cocktail oli aivan mahtava! Tosi voimakas pigmentti.

 7. iida

  Muistaakseni noita lumenen meikinpoistoaineita oli vielä viikko sitten lumenen tehtaanmyymälässä ja jos ne kerran on poistotuotteita on hintakin varmasti halpa!

 8. heli

  Pistäydyin itiksen tarjoustalossa ja siellä näytti puteleita vielä olevan, joten sinne kandee suunnistaa jos putsareita vielä kaipaat :)

  • Sanni

   Kiitos heli! :) Mutta luulen pärjääväni tällä kolmen vuoden varastolla minkä Vapaa Valinnasta ostin. :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.