Natural Code -teemaviikko: Daring

Tänään esittelyssä suosikkini Natural Code -paleteista; kellanvihreää, turkoosia ja kuparista ruskeaa yhdistävä Daring.

Daring ei nimensä mukaisesti ole mikään ujo paletti. Tämä kuuluu Natural Coden linjastossa enemmän sille bilemeikkipuolelle, vaikka tokihan toiset meistä käyttävät arkenakin ja työmeikkinä tällaisia värejä.

Daring-triossa outoa on minusta ruskean sävyn valinta. Kellanvihreän ja turkoosin seuraan sopisi ehdottomasti paremmin neutraali, viileähkö ruskea eikä mikään punertava. Samoin olisin itse valinnut tummemman ruskean selkeämpään kontrastiin.

Tarvinneeko sävyjen paikkoja sen kummemmin esitellä :) – vihreää luomen sisäpuolikkaalla, turkoosia ulkopuolikkaalla ja ruskeaa luomivaossa. Kulmaluulla vaaleaa jostain toisesta NC-paletista.

Rajaus Natural Coden tussieyelinerilla. Natural Coden tussin kärki on suunnilleen yhtä ohut kuin IsaDoran tussieyelinerin, eli siis ohuempi kuin ”standardi”tussi (kuten vaikka Lord & Berry).

Kyllähän meikki toimii ihan ok tällä kuparisellakin ruskealla, mutta kuten seuraavista kuvista huomaatte, viileä tummanruskea toimii vieläkin paremmin.

Tässä meikissä kellanvihreää koko liikkuvalla luomella, tummanruskeaa (taisi olla MACin Mystery) luomivaossa ja turkoosi alaluomella. Rajaukset Indeliblen tummanruskealla geelieyelinerilla, sävy Chocolate Mousse.

 

 

 

Kommentit (46)
  1. Tuo toinen meikki on aivan ihana! <3

  2. Tosi kiva toi toka meikki, ja kiitos myös inspiraatiosta koska oon aina miettinyt miten käyttäisin omia vihreitä luomivärejäni, ja tässäpä ratkaisu! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *