Karkkipäivä
Karkkipäivä

Natural Code -huulipunat

Esittelyssä Lumenen Natural Code -huulipunat.

Voin taas paljastaa, kuinka pitkä sykli blogiin pääsevissä tuotearvosteluissa joskus on… Sain nämä huulipunat Lumenelta muistaakseni viime syyskuussa ja nyt, puoli vuotta myöhemmin, ne näkevät blogissa päivänvalon. :) (Tämä ei kuitenkaan ole vielä pisin odotusaika, olen mm. vasta alkanut testaamaan eräitä tasan vuosi sitten saamiani tuotteita…)

Natural Code -linjaan kuuluu kymmenen huulipunaa, joista sain testiin seitsemän. Kuvanottohetkellä yksi niistä oli kadoksissa. Nämä kuvatkin on muuten itse asiassa otettu jo syyskuussa. ^_^

Natural Coden huulipunat ovat hieman perus-Lumenen punia edullisempia, 7,90€. Hinta ja laatu eivät luonnollisestikaan aina kulje käsi kädessä, mutta nyt totean, että mielestäni perus-Lumenen Wild Rose -huulipunat ovat Natural Codea laadukkaampia. Wild Rose -punissa on voidemainen, pehmeä ja kosteuttava koostumus, kun taas NC:n punat ovat kovia ja koostumus ohuempaa.

En sano, että Natural Codet ovat huonoja. Sanon vain, että itse pidän enemmän kermaisemmasta huulipunalaadusta.

Huulipunamallina toimi siskoni (koska inhoan omien huulteni kuvaamista).

1 Cristal Peach. Todella kovan tuntuinen puikko, täytyy melkein hinkata että saa punan tarttumaan huuliin. Sisältää kimallehippuja, ja omat huuleni jäävät tällä punalla tosi helmiäisenhohtoisiksi. Nätti nude sävy, mutta koostumus aika kamala. Muut NC-punat eivät ole ihan yhtä kovia kuin Cristal Peach.

2 Mauve Rose. Sävy muistuttaa Benecosin Pink Rosea mutta on hieman läpikuultavampi. Koostumus ei myöskään ole yhtä kermainen vaan puikko tuntuu kovalta niinkuin muutkin NC:n punat. Kaunis, raikas vadelmainen sävy. (Omilla huulillani sävy on paljon tummempi kuin siskon huulilla, mun huulet on niin kalpeat.)

3 Nude Beige. Kevyt, ohut, mukavasti huulille liukuva laatu. Ei yhtä kova koostumus kuin NC:n muissa punissa. Kaunis nudesävy. Toimii. Ei jätä ”peiteainevaikutelmaa”.

4 Satin Coral. Koostumus tuntuu karhealta ja kuivalta. Sisältää pieniä kimallehippuja joita mahdollisesti voi pitää osasyyllisenä karheuteen. Sävy on kaunis, mutta levittyy hieman epätasaisesti. Minun huulillani sävy on persikkaisempi kuin siskon huulilla.

8 Sweet Pink. ”Sileä” koostumus, ei sisällä mitään hippusia. Mieto ja läpikuultava pigmentti, ohuen tuntuinen. Suosikkini kaikista seitsemästä. Pidän tällaisista kevyistä sävyistä jotka toimivat hyvin ilman rajauskynää. Heleä, raikas sävy. Sävy nähtävissä minun huulillani Viileä keltafuksia -meikkikuvissa.

10 Juicy Plum. Ei minulle paras mahdollinen sävy. Puikossa pieniä kimallehippuja jotka eivät kuitenkaan näy huulilla. Levittyy kovan ja ohuen koostumuksensa vuoksi jotenkin epätasaisesti, paikoin läpikuultava. Minulla paljon tummempi kuin siskolla (näyttää siskon huulilla tosi luonnolliselta verrattuna minun huuliini).

15 Vintage Red. Hahah, tässä vaiheessa siskon huulet oli jo niin kärsineet kaikkien sävyjen kokeilemisesta ja poispyyhkimisestä että en saanut Vintage Rediä mitenkään laitettua hänelle tämän tasaisemmin. Alla oli huulirasvaakin… No, tämä sävy kuitenkin on oikeasti todella kaunis klassinen punainen ja puikko on Nude Beigen ohella vähemmän kova kuin muut (vaikka kuitenkin kova!). Levittyy nätisti, tasaisesti ja peittävästi.

Suosikkejani ovat Sweet Pink, Nude Beige ja Mauve Rose, ja ne jäävät minulle käyttöön. Vintage Rediäkin voisi joskus laittaa kun haluaa klassisen Red Lips -lookin, mutta lempparini IsaDoran Summer Red ja Yves Rocherin Rouge menevät laadullisesti ohi. Satin Coralin sävykin miellyttää sen verran että voisin käyttää sitä jonkun läpikuultavan huulikiillon kanssa.

Mitäs lukijat tykkäävät Natural Coden punista? Jaatteko mielipiteeni puikkojen kovuudesta vai oletteko kokeneet toisin? Kiinnitättekö yleensä huomiota huulipunien koostumukseen vai onko sävyllä vain väliä?

Kommentit (38)

 1. Katariina

  Itselläni on juuri Natural Coden huulipunia käytössä, enkä ole löytänyt (useista kokeiluista huolimatta) muista huulipunista yhtä kohteuttavaa, kiiltävää ja hyvin pysyvää huulipunaa. Aika turha mielestäni aliarvioida huulipunia mitkä on ollut täysin käyttämättömänä ja avattuna puolivuotta.

  • Sanni

   Hih, kuules Katariina, huulipunat ovat olleet käytössä avaamisestaan saakka. ^_^ Vaikka kirjoitan niistä vasta nyt, se ei tietenkään tarkoita sitä ettenkö olisi testaillut niitä syksystä saakka. ;)

   Huulipunat eivät myöskään mene miksikään puolessa vuodessa.

   Mutta kiva kuulla että Natural Codet toimivat sinulla! :) Kaikkien ei luonnollisestikaan tarvitse, tai kuulukaan, olla samaa mieltä minun kanssani eri tuotteiden käyttökokemuksesta.

 2. Minja

  Kaunis meikki ja meikattava! :)

  Ja asiasta toiseen. Täällä on ollut puhetta noista ulkomaalaisista verkkokaupoista ja siitä, että on todella halpoja. Niin tiesitkö, että feelunique ei sijaitse EU alueella ja, että tilauksissa ei ole sisälletetty alvia ollenkaan! Sivuilla luki näin:

  Note! Jersey isn’t part of EU’s VAT, so beware of customs.

  Tullin sivuilla luki näin 2. EU:n veroalueen ulkopuolelta

  EU:n veroalueen ulkopuolelta tuotavat tavarat on tulliselvitettävä, ja niistä on maksettava arvonlisävero ja valmistevero EU:n veroalueelle tuotaessa.

  3. EU:n tullialueen ulkopuolelta

  EU:n tullialueen ulkopuolelta tuotava tavara on tulliselvitettävä silloinkin, kun tuoja on yksityishenkilö

  Eli tarkoittaa siis sitä, että tilaukseensa pitää siis lisätä 23 % alvi!? Ja jos on isompi tilaus niin myös voi tulla tullistain lisälaskua… Eli halpuus vissiin johtuu pelkästään tällä kikkailulla. :(

  • Sanni

   Olen kyllä tietoinen siitä, että FeelUnique on EUN:n tullialueen ulkopuolella ja 43 euron sääntö pätee tilauksissa.

   FeelUniquen kohdalla tuo ei tuota mitään ongelmia, kun postikuluja ei ole. :) Eli jos haluat tilata tavaraa vaikka 80 eurolla, niin teet vain niin että tilaat kahdessa erässä ja pidät tilausten välillä muutaman päivän välin. Kulut on ihan samat vaikka pilkkoisi tilauksen kuinka moneen osaan tahansa koska postikuluja ei ole.

   • Mirri

    Ei tarvitse pitää välipäiviä ;)

 3. Jatta

  Hei, onko tuo kuvassa etualalla oleva korallinen sävy juurikin tuo Satin Coral? Kiitokset informatiivisesta postauksesta!

  • Sanni

   Taitaapa olla :)

 4. nuppu

  Vanha merkintä jo, mutta löysin tämän sattumalta, ja koska ostin jokin aika sitten Lumenen tehtaanmyymälästä muutamalla eurolla juurikin tämmöisen hieman vanhemman Natural Code -huulipunan, halusin osallistua keskusteluun. :D

  Jaan kyllä täysin mielipiteesi tuosta kovuudesta. Mulla on myös yksi Wild Rose -puna, ja mä rakastan sitä, miten pehmeästi ja tasaisesti se levittyy! (Niitäkin muuten myydään tällä hetkellä vain kolmella eurolla tehtaanmyymälässä.) Ei sillä että tuossa Natural Code -punassa mitään vikaa noin muuten olisi, ei vain ole ihan niin mieluisa meikatessa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.