Karkkipäivä
Karkkipäivä

Natural Code -arvonta

Natural Code -viikon yhteenvetona totean, että oli tosi kiva esitellä hieman edullisempia meikkejä ja mahdollisuuksia käyttää niitä. Minusta Natural Codella on hauskan värikäs ja monipuolinen luomiväritarjonta, joka erottuu pirteydellään markettimeikkihyllyissä. Minua oli aina kiinnostanut testata, millainen laatu ja pigmentti näissä ”karamelleissa” on, ja oli hauskaa että sain siihen blogin kautta tilaisuuden.

Tietystikään laatua ei voi verrata ammattimeikkisarjoihin, ja pigmentin vahvuus vaihteli paletista toiseen, mutta minusta nämä ovat hintaansa (7,90€) nähden oikein hyviä. Lukijakommenteissa tuli paljon esille palautetta palettien huonosta kestävyydestä ja siitä, että nämä hajoavat meikkipussissa lähes itsestään, ja toivottavasti Lumenella ollaan otettu tämä palaute vastaan. Eli ilmeisesti näitä ei kannata paljon kuljetella mukanaan.

Ja sitten arvontaan. Arvon siis pois kaikki saamani luomivärit. Jokaista on käytetty 2-3 kertaa, ja ovat täysin kunnossa ja siistejä. Mielenkiintoiseksi jääkin nähdä, selviävätkö nämä ehjinä postikuljetuksessa voittajille…. ^_^

Osallistut arvontaan kertomalla, mikä oli teemaviikon lempimeikkisi. Voit myös kertoa, minkä paletin haluaisit voittaa, mutta jos vastauksia tulee ihan mielettömästi niin en takaa että jaksan eritellä vastauksia voittotoiveiden mukaan. Mutta katsotaan. :)

Osallistumisaikaa on huomisiltaan (16.8.) klo 21.00 saakka. Keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulle riville, se näkyy vain minulle.

Kommentit (580)

 1. soya

  Reckless -trio miellytti eniten silmääni, mutta omiin tummaruskeisiin nappisilmiini Goddess olisi nappivalinta! :-)

 2. Anne

  Goddess

 3. NG

  Toivon itselleni Angelia, se on ihanan utuinen ja sillä saa kepeää ja herkkää jälkeä :) Harmittaakin, että sen kerran omistettuani luovutin sen pois..

 4. Mohn

  Sinulla pidin eniten Daring-meikistä. Henkilökohtainen suosikkini on kuitenkin Jolly (joka sekin näytti sopivan sinulle hyvin).

  Kaikki meikit olivat mielestäni kauniita ja totetus oli jälleen kerran erinomainen. Jos sattuisi onni suosimaan niin mieluiten ottaisn tuon Jollyn.

  Hups, unohtui tuo sähköpostiosoite. Unohdin myös mainita, että ehdottomasti mielenkiintoisin ja ”jännittävin” näistä teemaviikon paleteista ja meikeistä oli Mystic. Jostain syystä siinä oli jotakin joka kiehtoi ja veti puoleensa. Melkein tekisi mieleni kyseinen paletti hankkia. En tosin muista nähneeni missään kuin aina vain osan paleteista myynnissä…

  Edit by Sanni – yhdistin viestit. :)

 5. Jutta

  Lempimeikkini oli Divan, Jollyn ja Goddessin triolla tehdyt meikit. Pidin myös Daring meikistä ja nyt tiedään miten käyttää kyseistä trioa kun tähän asti on ollut miltein käyttämättömänä (kaupanpäälisiki sain) :)

  Eli haluisin Divan, Jollyn tai Goddessin

 6. Hulta

  Kaunein meikki oli kyllä ehdottomasti Goddess (ja sen toivoisin myös voittavani :)

 7. Nellie

  Goddess on lemppari, niin nätit sävyt! :)

 8. Mirja

  Pidän eniten ryhmäkuvan vasemmanlaitimmaisesta, jossa on ruskean ja vaaleansinisen sävyjä. Myös vihreä-valkoinen paletti kiinnostaa. Kaikki tosin ovat omalla tavalla kiehtovia värejä, varsinkin sun taidokkaiden mallien mukaan.

 9. Henna-Myy

  Lempimeikkini on vihreä Ada. Se korostaa silmiäsi, jotka ovat samanväriset kuin minulla,joten tuon paletinm haluaisin siis myös voittaa.

 10. mimma

  Goddess
  Aivan ihana, sopii hyvin sulle.

 11. Lintsu

  Lempipalettini on Daring, se on omalla tavallaan niin ihana :)

 12. Miiva-

  Punk. Ehdoton ykkönen. Rakastuin heti luettuani sun postauksen siitä. Taisin jopa kipaista kaupasta hakemassa kyseisen luomiväripaletin heti kotiin kun vain kauppaan pääsin. Jolly on toinen lemppari johon rakastuin melkein yhtä palavasti. Nuo kaikki kyllä haluaisin kotiuttaa, jos vain budjetti sallisi. :3

  (Ps kaikille pikku vinkkinä et K-citymarketissa oli lumenen nämä kyseiset luomivärit 5e kappale)

 13. huiski

  Rakkaus on pahin syntini ja noista herkullisista paleteista syntisin rakkaus on todellakin goddess, uu mikä syksyinen unelma!

 14. Sqan

  Mystic-paletilla tehty meikki oli lempparini! Todella erikoisen ja hienon näköinen. :) (Sen voisin haluta itsellenikin, tai sitten Goddess-paletin.)

 15. Ronja

  Ehdottomasti tykkäsin eniten Goddess-meikistä :) Lookki oli mukavin ja palettikin sopivin :)

 16. Tessa

  Ehdottomasti ihanin trio oli Daring! Kunpa itsellä olisi rohkeutta käyttää tuollaisia sävyjä joka päivä :)

Kommentoi »

Comments are closed