Naps! Ja väriä by #Colorfulhair

No nyt lähti! Mä uskalsin!

Vuoden sisällä ”mä uskalsin vol. 2”, koska violetiksi värjääminen viime syksynä oli hiusnörtille heittäytyminen numero 1 ^_^ Nyt mä sitten luovuin viimein pituudestakin, ja hiukset leikattiin loven pituuteen. Varmastikin monille lovea kauhistelleille tyydyttävä näky :D

Feast your eyes on this:

Hiusmuutos_ennen_jalkeen

Ahh, mikä muutoskuva ^_^ <3 <3 En voi olla hipelöimättä hiuksia koko ajan, herranjestas miten, ehm, terveiltä ne tuntuvat…!

No okei, ennen/jälkeen -kuva on ehkä vähän turhan dramaattinen, kun ennen-kuvassa hiuksia ei ole siloteltu millään ja ne ovat ”heräsin just” -luonnontilassa, kun taas leikatut ja värjätyt hiukset ovat kampaajan käsittelemät. Silti. Hiukseni ovat viimeisen vuoden aikana menneet poikkeuksellisen kamalaan kuntoon, ja kyllähän sakset alkoivat olla ainoa oikeasti järkevä tehohoito.

Hiukset_naps_IMG_9594

Colorfulhair_ennen_kasittelya

Luonnostaan kuiva- ja haurashiuksisena ja pitkähiusfanaatikkona olen hyväksynyt sen yhtälön, että jos haluan pitkät hiukset, en samalla voi saada hyväkuntoisia latvoja. Asenteeni on aina ollut tyyppiä; ihan sama vaikka hapsottavat kunhan ovat pitkät. Tätä mieltä olen edelleen, mutta sanotaanko näin, että tänä vuonna hapsotuksensietorajani tuli vastaan. Hiukseni eivät ole koskaan olleet näin huonokuntoiset, ja reippaampi pätkäisy alkoi puhutella minua yhä enemmän.

Aikeissa on tehdä postaus jossa pohdin syitä hiusten kunnon romahdukseen, mutta tänään keskitytään iloitsemaan uudesta tukasta :)

Hommahan meni niin, että….. :

L'Oreal Colorfulhair
Kuva: L’Oreal Professionnel

Minulle tarjottiin mahdollisuutta kokeilla L’Oreal Professionnelin uutta #Colorfulhair-salonkiväriä. Kyseessä on juuri lanseerattu kampaamokäyttöön luotu suoravärisarja.

Kampaamoaikaa suunnitellessa minulla heräsi ajatus, josko uskaltaisin samalla antaa kampaajalle vapaat kädet napsaista hiuksiani…. Vielä värjäyspäivän aamunakin mietin, rohkenisinko.

ColorfulHair_pakkaus

Colorfulhair sävyt
Kuva: L’Oreal Professionnel

#Colorfulhair-valikoimassa on seitsemän sävyä ja Clear-mikseri jolla sävyistä saa pastellisempia.

Minun hiuksiini tehtiin pastelliliila Clear + Electric Purple -sekoituksella.

Colorfulhair_IMG_4796

Colorfulhair_IMG_4789

Hiukseni värjäsi Flow21-kampaamossa Helsingissä vaikuttava Susanna Poméll. Healthyhair -hiusblogia pitävän Susannan intohimona on nimenomaan värjääminen ja rennot boho-hiustyylit. Meillä synkkasi välittömästi eikä minua Susannan tuoliin istuessa enää ahdistanut ajatus pitkien hiusteni kohtalosta. Miksi ihmeessä pidän kynsin hampain kiinni hiuksista, joita en enää edes halua pitää auki..?

Kuvassa Susanna lisää Smartbond-hoitotiivistettä vaalennusaineeseen, jolla tyveni käsiteltiin ennen #Colorfulhair-värjäystä. Smartbond toimii samalla idealla kuin Olaplex, eli suojaa hiuksia vaalennuksen aikana ja mahdollistaa hiuksista riippuen huonompikuntoisenkin hiuksen vaalennuksen.

Colorfulhair_IMG_4800

Colorfulhair_IMG_4809

Electric Purple + Clear -sekoitus näytti lupaavalta jo vaikutusvaiheessa. Tosi kaunis violetti joka ei kaivannut taitteluja sinisellä tai punaisellakaan.

Susanna halusi tukkaan kivaa unicorn-twistiä, ja teki taakse raitoja Navy Blue -sävyllä.

Tulos oli niin ihana että voiko tämän ponimmaksi enää mennä:

Colorfulhair_IMG_4814

Niiiin söpö…!!

Hauskasti joukossa näyttäisi myös olevan haaleanvaaleanpunaisia raitoja, se tosin ei ollut tarkoituksellista. Efekti tulee luonnostaan kiitos tuon surullisenkuuluisan takaraivolla sijaitsevan hiusvaurioalueen, johon mikään väri ei koskaan tartu samalla intensiteetillä kuin muualle hiuksiin.

Colorfulhair_IMG_4816 Colorfulhair_IMG_4821

Colorfulhair_IMG_9582

Jeiiii!

Raidat tuovat hiuksiin tosi kivan liukuväriefektin.

Kampaajatermein hiukseni ovat kuulema edelleen pitkät, mutta omaan silmääni hartiapituus edustaa jo lyhyttä mallia. Koen, että minulla on nyt lyhyet hiukset. Tunnen pientä haikeutta pitkähiusidentiteettini perään, mutta kyllähän ne sieltä taas tulevat takaisin – jos enää haluan? Pääsen takaisin entiseen pituuteen kun maltan odottaa, hmm, nelisen vuotta..? :p Hiukseni kasvavat niin hitaasti että vuosittaiset tasaukset mukaan laskettuna niiden nettovuosikasvu on noin 6 senttiä.

Voi olla, että minun on myös aika hyväksyä, että hiusten laatu muuttuu iän myötä enkä ehkä enää yksinkertaisesti saa samaa tukkaa millainen minulla on ollut 23-vuotiaana. Ehkä tykästyn tähän lyhempään malliin ja ennen kaikkea terveemmiltä näyttäviin hiuksiin ja irtaannun pikkuhiljaa ”Rapunzel”-identiteetistäni. Saas nähdä. Ainakin nyt on kiva fiilis kun katson peiliin. :)

Colorfulhair_IMG_4848

 

#Colorfulhair-väri pähkinänkuoressa:

 • Suoraväri, ei sisällä hapetetta
 • Kampaamokäyttöön
 • Kestää hiuslaadusta ja -tyypistä riippuen maksimissaan noin 15 pesua
 • Tarkoitettu vaalennetuille hiuksille
 • Ei peitä harmaita hiuksia
 • Värjäysaika: 5-20 minuuttia
 • Salonkipalvelu, tuotetta ei voi ostaa kotiin

Colorfulhair_IMG_4863

Pitkästä aikaa minun tekisi mieli katsella hiuksiani koko ajan takaapäin…! <3 :) Ihan kuin jonkun toisen ihmisen hiukset… ^_^

Nyt jäämme jännityksellä odottamaan, kuinka pian lovi ilmestyy taas näkyviin…

Colorfulhair_IMG_4873

Kiitos Susanna, kiitos L’Oreal #Colorfulhair :)

Kommentit (91)
 1. Aivan ihanat hiukset! Pitkätkin sopivat sinulle hyvin, mutta on nämäkin kyllä todella ihanat.

  Itselläni on myös aina pitkät hiukset. Tosin lähinnä siitä syystä, että ne kasvavat nopeasti ja en oikein jaksa leikata niitä kovin usein :D Aina kun leikkaan about juuri tuon pituiseksi kuin sinulla nyt, mietin muutaman viikon päästä, että ”wow, olenpa freesin ja paremman näköinen, miksi minulla ei aina ole tällaisia hiuksia”. Alussa vaan aina reaktio on, että ”voi ei näytän ihan kamalalta”, mikä ehkä vaikuttaa myös siihen, ettei hiuksia tule leikattua useammin.

  Kyllä se on minusta fakta, että lyhyemmät hiukset näyttävät miltei aina siistimmältä ja pidemmät homsuisemmalta. Toki, jos on hyvinvoivat hiukset, ei näin ole. Mutta itsellä ainakin on näin, vaikka hiuslaatuni onkin ihan hyvä. Jotenkin ne latvat aina rispaantuvat enemmän pitkissä kuin lyhyissä.

  Nyt ostin hiustenleikkuusakset, joten voin alkaa itsekin leikkamaan ja ylläpitämään ehkä vähän skarpimpaa pituutta. :D Vaikka kyllä sitä aina myös vähän ikävöi sitä pidempää.

  Tuli randomfakta vastaan äsken, kun luin tenttiin ja koska pidät violetista (vai lilasta? mikä on oikea termi?), niin jaan sen tähän :D

  ”Violetti tunkeutuu pisimmälle vesipatsaassa ja katoaa merissä vasta noin 100 metrin syvyydellä (jos näkösyvyys näin korkea). ”

  Onhan se aika hieno väri siis tässäkin mielessä ;)

  1. ”Violetti tunkeutuu pisimmälle vesipatsaassa ja katoaa merissä vasta noin 100 metrin syvyydellä (jos näkösyvyys näin korkea). ”

   Mahtavaa ^_^ Kiitos kun jaoit tämän, voin briljeerata tällä vaikka joskus illanistujaisissa :D ”Tiesittekös muuten, että…” ^_^

   Violetista ja lilasta – en tiedä mikä niiden virallinen ero on, mutta itse olen määritellyt sanat niin, että ’violetti’ on yleisilmaus sinipunaisista väreistä, ja sen alle mahtuu eri sävyisiä violetteja punertavasta sinisempään ja harmaasta ruskeampaan, ja liila on yksi näistä sävyistä. Miellän liilan haaleaksi, pastelliseksi sävyksi joka on enemmän sinertävä kuin punertava. :) Esim. punertavat magentavioletit eivät ole mulle liiloja :D Tai luumunpunaiset :)

 2. Tulipas niistä kivat. Näyttää hyvältä. ^_^ Ja hiuksia ne kuitenkin vaan on, et jos kyllästyy, ni ne kasvavat kyllä sitten takaisin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *