Näitä ilman en pärjää

Suurenkin meikkivaraston joukossa on varmasti jokaisella meikkifriikillä ne muutamat vakiotuotteet jotka ovat jatkuvassa käytössä. Vaikka vaaleita highlightereita olisi 30 niin jostain syystä käsi kurottuu aina siihen tiettyyn… Tai vaikka rajauskyniä riittäisi jokaiselle sormelle on yksi käytössä melkein joka päivä. Esittelen teille nyt omat ”go-to” -tuotteeni jotka muodostavat meikkiaamujeni kulmakivet. Nämä tuotteet ovat niin ahkerassa käytössä että ne eivät koskaan pääse laatikoihin muiden meikkien seuraan, vaan säilytän niitä suoraan meikkipöydälläni.Indelible Creme Eye Shadow Bare Necessity ja Urban Decay Primer Potion

Luomivärinpohjustajien aatelia. Etenkin Bare Necessitystä on muodostunut mulle erittäin läheinen ystävä johon tartun nykyään päivittäin. Se on UDPP:tä peittävämpi ja muodostaa siten kauniimman pohjan mun kirjaville luomille joista verisuonet kuultaa läpi. En yksinkertaisesti osaisi enää tehdä silmämeikkiä ilman voidemaista pohjustajaa.

Clarins Soft Cream Eye Colour sävy Violet

Vakiopohjustukseni violetteihin meikkeihin. Tällä aineella luomiväri pysyy paikoillaan ehkä kaikkein parhaiten, ei hievahdakaan vaikka suunnilleen rystysellä hieroisit. Ainoa miinus (mikä jonkun mielestä voi olla plussaakin mieltymyksistä riippuen) on voiteen hyvin huurteinen koostumus. Aine ei siis jätä iholle täysin sileää pintaa niinkuin yllä mainitut Bare Necessity ja UDPP, vaan hieman karhean. Sana ’frosty’ kuvaa koostumusta hyvin. Tästä johtuen Violet-pohjustajan päällä eivät toimi kaikkein parhaiten saman koostumuksen omaavat puuteriluomivärit, tai hyvin helmiäiset, sillä huurteisuus ”kasaantuu” ja pinnasta tulee paksun ja epätasaisen näköinen.

Revlon Frosty White ja L’oreal Golden Beige

Lempihighlighterini. Omistan useita luomivärisävyjä jotka ovat lähes identtisiä näiden kanssa, mutta käytän silti melkein yksinomaan näitä kahta. Frosty White ei ole nimensä mukaisesti mitenkään huurteinen vaan enemmänkin satiininen valkoinen, ja käytän sitä highlighterina viileissä tai kirkkaan värikkäissä meikeissä tai häivytykseen smoky-meikeissä. Golden Beige ei taas ole minun mielestäni kultainen beige vaan neutraali, hohtava kerman sävy, ja käytän sitä highlighterina lämpimissä ja ruskeissa meikeissä. Kumpikin sävy käy loppujen lopuksi korostustuotteeksi ihan mihin tahansa meikkiin, ja Golden Beigeä voi sipaista poskipäillekin hohtoa tuomaan.

Indelible-geelirajaukset

Ah, ihanuutta! Elämä helpottui kummasti kun löysin nämä. (Ja miten säälittävältä se saa elämäni kuulostamaan…) Minulla on näitä kymmenisen sävyä tai enemmänkin, en edes muista enää tarkkaa lukumäärää, ja käytän näitä lähestulkoon jokaisessa meikissä. Eniten tulee käytettyä mustaa, mutta myös turkoosi, vihreä ja violetti ovat säännöllisessä käytössä. Puhumattakaan uusimmasta tulokkaasta eli kirkkaansinisestä, josta tulee mulle kesän suurin hitti! Aine pysyy ihossa kuin tauti ja sitä voi käyttää myös sisärajauksissa limakalvolla. Indelible-tuoteperheen voidemaiset luomivärit ja geelirajaukset toimivat kaikki samoin, voit käyttää luomiväriä rajauksena ja geeliä koko luomella tai miten vain haluat. Oikeastaan sana ’geeli’ on mielestäni harhaanjohtava, sillä näiden kaikkien koostumus on rehellisen voidemainen.

MAC Eye Kohl Smolder

Se musta kajal-kynä. Pehmeä, todella intensiivisen musta ja pigmenttinen. Harva kynärajaus pysyy mulla sisärajauksena mutta Smolder pysyy. Haittapuolena pehmeyden aiheuttama leviäminen, jota voi tosin yrittää hillitä kiinnittämällä rajaus mustalla luomivärillä.

Lily Lolo Mineral Foundation

Olen käyttänyt vain ja ainoastaan tätä meikkipohjaa runsaat kaksi vuotta. Enkä vaihda. Ihan parhautta, eikä iho tunnu kyllästyvän millään.

Mitkä ovat teidän luottotuotteitanne? Onko joku tuote jota olette ostaneet monta kertaa uudelleen?

P.S. Noniin, kauanpa mä kestinkin tän meikkieroahdistuksen kanssa…. Tilasin tänään eBaysta Manly 120 -halpispaletin MakeUpGeek-Marlenan innoittamana. Marlena oli tehnyt pari supermakeaa meikkiä 120:llä ja sanoi että pitää tätä jopa legendaarista 88-palettia parempana, joten ei muuta kuin ”Buy It Now”. Huokaus.

Mutta! Nyt mä voinkin sitten taiteilla kesällä jotain ihan suuuuppertörkeitä värihullutuksia Karkkipäivän lukijoiden viihteeksi..! Ihan teitä varten mä sen ostin..! Enkö olekin kiva? Just joo…

Onko teillä joitain näitä nimettömiä megavärikkäitä halpispaletteja joita netti tuntuu olevan pullollaan? Mitä olette tykänneet? BeautyBabe ainakin oli tehnyt 88-paletilla tosi makeita meikkejä!
Kommentit (14)
  1. Kiva paletti :)

    Minulla on myös tuo Bare Necessity, jota käytän aina pohjustuksena. Toisaalta jos sitä laittaa liikaa, se tekee luomet vähän ryppyisen näköisiksi, mutta muuten toimiva.

    Yksi Bodyshopin pronssinvärinen luomiväri on myös vakiokäytössä, ja ennen käytin Mschicin miracle-puuteria, mutta se oli niin ylihintainen ja kului niin nopeasti, että kun opin tilaamaan ulkomailta, vaihdoin sen LaurEssin puuteriin.

  2. Minulla myös melkein identtinen paletti kuin tuo sinun juuri ostamasi, mutta erimerkkinen, nykyään tuntuu etten muita paletteja enää tarvitse, eikä tarvitse uusia luomivärejä (ainakaan värisävyjen puutteessa) ostella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *