Karkkipäivä
Karkkipäivä

Näinkin voi viettää aikaa Tukholman CityTerminalenissa

Tässä teille tonttuilua. Olen kuulkaas ollut eilen ahkera ja saanut asioita hoidettua! :)

Käväisin tonttuasioilla Tukholmassa ja odotellessani Kapellskärin bussia askartelin valmiiksi mukaan ottamani joulukortit.

Varmaan jokunen kahvilatyöntekijä katsoi vähän kummeksuen kun levitin Tiimaripussini sisällön kahvilan pöydälle CityTerminalenissa. Sain runsaassa tunnissa valmiiksi 18 korttia. Eikä liima edes loppunut kesken! :)

Tehokkuuteni ei loppunut siihen, sillä bussissa matkalla Kapellskäriin sain naputeltua ei vähempää kuin kolme (!) blogipostausta. Mikä siinä oikein on että kotona tällainen tehokas ajankäyttö olisi silkka mahdottomuus? Minut pitää irrottaa kodin keskittymistä hajauttavasta ympäristöstä (= siellä on aivan liikaa tekemistä) niin aika ei valu hukkaan.

Illalla ehdin Maarianhaminassa vielä lukemaan blogeja ja valmistamaan joulusuklaata. Ostin tuollaisen söpön suklaamuotin, kahta erilaista prosenttisuklaata, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä ja tein itselleni karppiystävällisiä ”konvehteja”. (Joojoo, kuivatut hedelmät ei ole karppiystävällisiä, mutta jos ei jouluna voi sallia itselleen paria grammaa hedelmää niin johan on hemmetti… ^_^)

Meikkivoidepostauskin on kuvia vaille valmis ja ilmestyy tuossa iltapäivällä! Ohoh, vähänkö mä sainkin paljon aikaan yhdessä päivässä… Tänään kun palaan mantereelle niin solahdan epäilemättä takaisin hajamieliseen ja harhailevaan mielentilaani ja valmistelen yhtä lahjan paketointia koko loppuviikon.

Kommentit (12)

 1. Night at Vogue

  Itsekkin on pakko lähteä koululle tekemään itsenäistä työskentelyä että on edes mahkoja tehokkaasta lopputuloksesta!

 2. PP

  Komppailen täysin, kotona harvoin saa mitään aikaiseksi. Omatkin blogipostaukset syntyvät pitkälti töissä (auts!), samoin kuin kaikki muukin vähänkään aivotyötä vaativa. Siinä koti-ilmassa vaan on jotain mikä pehmentää kaikki aivosolut, ja varsinkin näin pimeänä ja märkänä aikana vetää aivoriihestä ennemmin sohvalle mutustelemaan sitä suklaata.

 3. Serafia

  Kun vaan saisikin laitettua ulkovaatteet päälle ja lähdettyä asioita hoitamaan ei ne veisi montaa viikkoa. Sama juttu tenttiin lukemisen kanssa, pakko mennä koulun kirjastoon, eikä olla kotona.
  Nim. Vielä 500 sivua ennen torstai-iltapäivää

 4. Sinini

  Siis saako karppaajat syödä suklaata? Eikö siinä ole sokeria? O_o Olen ihmeissäni :P

  • Sanni

   Tumma prosenttisuklaa (mielellään vähintään se 70%) kuuluu karppaajien ”sallittujen” listalle. :) Yli 80-prosenttisissa suklaissa on enää hyvin vähän sokeria. Karppaushan ei ole mikään ehdoton ”tätä et saa syödä!!” -juttu, vaan ideana on pitää päivittäiset kokonaishiilihydraatit alhaisena. Sallittujen/ei-sallittujen ruoka-aineiden listat on tehty vain helpottamaan valintoja, mutta mitäänhän ei tietenkään ole totaalisesti kielletty. Jos alakarppaat ja haluat pitää päivittäisen hh-määräsi vaikkapa 50 grammassa, on oikeastaan ihan sama mitä siihen 50 grammaan mahtuu. Toki on aina terveellisempää, jos saat ne 50 g kasviksista kuin pullasta ja sokerista. :)

   Itse syön tummaa suklaata muutaman palan kuukaudessa. Toiset karppaajat syövät palan tai pari päivässä kahvin kanssa.

 5. Kätsy Kissa

  Kauniita kortteja ja hyvännäköisiä herkkuja :) Täytyisi leipoa tänään pipareita viikonlopun pikkujouluvieraille, mutta en toimerru edes hakemaan taikinaa kaupasta :D Nyt on kyllä pakko ryhdistäytyä tämän postauksen kannustamana!

 6. milipili

  Mun nameista tuli ihan paskoja! Syytän ohjeita! Mutta joku saa ne silti syödä =)

 7. palllero

  Ihana kun nuo suklaat näyttää kivoilta! :)

  Joulu on niin ihanaa aikaa koska on niin paljon kaikkee kivaa tekemistä. :)

  • Sanni

   Ne näytti vielä kivommilta toiselta puolelta kun olin irrottanut ne muoteista! ^_^

   (….ja ne oli ihan luvattoman hyviä….. :/ Söin niitä äsken aika monta palaa… :P Että se siitä ”Pari palaa kuukaudessa” -jutusta tässä kuussa! :D)

 8. ella

  Mahtavaa tonttupuuhastelua yllättävässä paikassa! Piristävä postaus, kiitos siitä :)

 9. niinia

  Hei. Kyselisin eyelinereistä ja meikkivoiteista ja puutereista… Mitä eyelineriä suosittelisit? mulla eyelinereissä on ongelmana se, että ne kestää päivittäisessä käytössä viikon ja sit niistä ei tuu enää yhtään mitään… ovat ihan kuivia, vaikka antaisin olla käyttämättömänä sen jälkeen pari viikkoa… niin si se toinen kysymys..osaisitko suositella jotain meikkivoidetta ja puuteria kuivalle iholle. Tällä hetkellä käytössä on sensain meikkipuuteri, mutta sekin tuntuu kuivuvan kasvoille jo muutamassa tunnissa, ja koko meikkipohja pitäisi uusia kesken päivän..

  • Sanni

   Tuohon eyelinerin kuivumisongelmaan en ikävä kyllä osaa sanoa mitään, kuulostaa todella erikoiselta. Käytätkö dipattavia vai tussimaisia eyelinereita? Dipattavien en ainakaan pysty kuvittelemaan kuivuvan viikossa, niissähän on monta milliä nestettä säiliössä.

   Meikkivoide kuivalle iholle: esimerkiksi Lancômen Photogenic Lumessence, Cliniquen Supermoisture tai Cliniquen Redness Solutions.

   Puuteri kuivalle iholle: osta mineraalipuuteri jossa ei ole talkkia, talkki kuivattaa. Ja käytä puuteria vain henkäys, sivele isolla siveltimellä kevyesti niin että puuteria ei edes näy. Tilaa vaikka Lily Lolon Translucent Silk, siinä on pelkkää micaa. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.