Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mystikon katse vol. 2

Meikki numero 2 L’orealin The Mystic’s Gaze -paletilla. Ensimmäisen tein Sheilalle joulukuussa.

TheMysticsGaze_makeup

Sarjassamme meikkejä, jonka pesin heti pois kuvaamisen jälkeen. :) En osaisi enää lähteä edes baariin näin dramaattisessa meikissä.

Halusin ihosta ja huulista mahdollisimman nuden silmien vastapainoksi. Meikkipohja Make Up For Everin HD-meikkivoide, sävy 130, poskilla häivähdys Cliniquen Iced Lotus -poskipunaa ja huulilla Dr. Hauschkan Natural Pastels -huulipuna Soft Rose. Kasvoja varjostettu NYXin Taupe-sävyllä ja valoa toin Jemma Kiddin Dewy Glow -highlighterilla.

TheMysticsGaze_eyes

Liikkuvalla luomella paletin violetti sävy, luomivaossa liioitellulla kaarella kirkas sininen ja ripsirajassa ylä- & alaluomella tummansininen. Sipaisin liikkuvalle luomelle muiden sävyjen päälle lopuksi vielä Barefaced Beautyn tummanvihreää Black Pearl -kimallesävyä. Alaluomen sisänurkassa paletin vihreää ja sen kyljessä MACin Vellum-sävyä highlighterina. Sisärajaukset MACin Eye Kohl Smolder. Kulmaluulla platinanvaaleaa Diorin Silver Goddess -paletista.

Klimppiripsistä vastasi Maybellinen One By One -ripsari joka saikin poistua tämän meikin jälkeen maskaroiden hautausmaalle.

MysticsGaze_paletti

.

TheMysticsGaze_makeup2

Vakavat ilmeet kuvissa johtavat aina huvittavaan lopputulokseen….

Kommentit (48)

 1. nni

  Ilman noita nenänpuolen varjostuksia tuo olisi aivan upea meikki :) Varjostusten kanssa naamiaissettiä :D

 2. Badis

  Mä kyllä tykkään! Ihanan viilee. Olet kuvissa sekä Tanja Karpelan että Linda Evangelistan oloinen.

 3. Ninnumaaria

  WAU. Ihan mielettömän kaunis meikki. Miten voi sininen näyttää niin tuoreelta ja raikkaalta vaalealla iholla ja vaaleilla hiuksilla. Kasarivibat kaukana :)

  http://Www.livinupanotch.blogspot.fi

 4. marski!

  Mistä tuota hd-meikkivoidetta saa, netistä tilaamalla? Alkaa epätoivo iskeä, haluaisin mahd. fluidimaisen meikkivoiteen jossa riittäis peittävyyttä (punertavat poskipäät) ja kestävyyttä.. vaikka nahka on kuiva niin niillä alueilla missä talintuotanto toimii ees vähä nii meikkivoide lähtee valumaan ja kasaantumaan vaikka olisin levittänyt niin ohuesti kuin nykyisellä fluidilla saa :/ ja tää saattaa tapahtua muutamassa tunnissa tää kökkööntyminen :(

 5. Charming Nails

  Näyttävä meikki, taidolla olet väkertänyt :) näitähän minä tykkään lukea täältä. Huomaa vaan ettei ole sinun meikkisi tai jotenkin särähtää silmään nuo nenänvarressa olevat varjostukset. Hienosti vaan olet nekin tehnyt, ei minulta onnistuisi ;) paletti näyttää ihanalta, tämä on ehdottomasti hienoin sininen meikki täällä!

 6. Nimetön

  Voisitko tehä tutoriaalin sellasesta aika hempeestä ja helposta vanhaintanssimeikistä sellaiselle, joka ei juurikaan meikkaa? :)

 7. Alma

  Hei! Kävin tänään ensimmäistä kertaa xxx:ssa. Voisit hymyillä enemmän. :)

  • Sanni

   En tiedä onko sinne sitten palkattu ei-hymyilevä kaksoisolentoni, sillä itse lähdin eilen aamulla Ahvenanmaalle. :)

 8. Annukka M

  Upea meikki!!! Ja sopii sulle tosi hyvin! Vaikka onkin dramaattinen, niin silti niin mahtava :)

 9. MillaM

  Mä tykkään!

  Vaikka meikki tuo vahvasti mieleen värikokeilut 90-luvun yläasteen aamuista , on se näyttävä.
  Ei ehkä jokapäiväiseen arkeen, mutta ainakin minä voisin kokeilla laittautua näin yhteen sopivalla asulla.
  Erilainen, näyttävä vaihtoehto!

 10. Sarppa01

  Heip! Todella hyvä blogi sinulla! Tästä on varmasti apua monelle, kuten myös minulle =)
  Ehdottaisin sinulle tekemään postauksen silmämeikeistä, jotka sopivat silmälasien käyttäjille. Minulle joku on joskus sanonnut, että varsinkin tumma- ja paksukehyksisille silmälasin käyttäjille ei kävisi kovin vahvat silmämeikit, ettei tule ”tao tao” fiilistä. Ja tämähän on tietysi iskoistunut mieleeni ja en uskalla silmämeikkejä kovin käyttää..Itselläni on siis mustat paksukehyksiset ja aika suuret silmälasit. Ja miinusta.

  • Sanni

   Noita silmälasimeikkejä pyydetään tosi usein, mutta toistaiseksi en ole sellaisia tehnyt kun koen että niihin on vinkkejä lehdissä ja muissa medioissa ”harva se viikko”. :) Jotenkin en siis ole kokenut mielekkääksi tehdä omaan blogiini sellaista juttua. Toineen jutun toteutukseen liittyvä konkreettinen ”este” on se, että havainnollistamista varten tarvitsisin kuviin sekä vahvat miinus- että plussalasit. Eikä minulla ole sellaisia käytettävissäni. :/

 11. Marianna

  OMG Sanni! This is such an AMAZING makeover! I even wondered, at first, if it was really you!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.