Myöhästynyt ystävänpäivälahja

Sain myöhäisen ystävänpäivälahjan Maybellinelta.

BabyLipsBalmBlush_IMG_2132_2

Luulen, että Maybellinella harjoitetaan jonkinlaista kestohuumoria näiden lähetysten suhteen ^_^ Minähän en siis yhtään tykkää Baby Lipseistä, ja olemme jopa hyvässä hengessä naureskellen jutelleet asiasta maybellinelaisten kanssa. :) Silti saan tasaisin väliajoin Baby Lips -uutuudet kotiin. :)

Laitan siis tämän ystävänpäivälahjan ilahduttamaan teitä, joiden joukossa tiedän aivan varmasti olevan sankoin joukoin Vauvahuulten ystäviä. :)

(Tuon toissakesäisen Baby Lips -postauksen jälkeen olen myöskin itse kokeillut vauvahuulirasvoja, ja ei, eivät toimi minulla kuten saatoin odottaa. Tämä tyttö kuuluu vannoutuneeseen Blistex/Carmex-leiriin <3)

BabyLipsBalmBlush_IMG_2136

Ystävänpäiväpaketissa oli tavanomaisten Baby Lips -puikkohuulirasvojen lisäksi myös setti uusia Balm & Blush -punia.

Myönnetään, tämä boksi on supersöpö, oikeastaan erittäin My Little Pony.

BabyLipsBalmBlush_IMG_2139_2

Nämä voisivat olla jotain ponien juttuja…. <3

Mutta, ne ovat huulirasva & poskipuna in one. Ei ponit sellaisia käytä. ;)

Huulirasvana en tätä itse käyttäisi koska huuleni sanovat ei kiitos, mutta kesäposkipunana tuote on varmasti tosi kiva :) Käytän itse usein kesäisin voidemaisia poskipunia paljaalla iholla (kun en käytä mitään meikkipohjaa). Raikkaita, nätin näköisiä sävyjä.

BabyLips_IMG_2141_2

Limited edition Valentine Kiss -vauvahuulia on kolmessa sävyssä: Chocolate Kiss (kimaltava pronssi), Pomme d’Amour (kimaltava pinkki) ja Candy Kiss (hohtava koralli).

BabyLips_IMG_2144_2

Nyt siis Baby Lips -fanit huutelemaan jos kiinnostaa tarjota koti näille kavereille!:)

Arvon kolme settiä: Balm & Blush -boksi ja 2 x Valentine Kiss -huulivoidetrio.

Osallistut arvontaan simppelisti jättämällä kommentin. Jos haluat osallistua vain toisen setin arvontaan (et esim. ole kiinnostunut Blush & Balmeista), kerro se kommentissa.

Osallistumisaikaa on perjantaihin 19.2. kello 24.00 saakka. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

*

P.S. Is it just me, vai onko jonkun muunkin mielestä hullua että sävytetystä huulirasvasta voi tulla Baby Lipsin kaltainen ilmiö ja kestohitti? Onko se tuo pastellinen pakkaus juuri oikeaan kohdeyleisöön vetoavalla fontilla joka on tehnyt juuri tästä sävytetystä huulivoiteesta hitin? Vai mikä tekee Baby Lipsistä vetoavamman ja ”pakko saada nää kaikki” -tuntemuksia aiheuttavan tuotteen verrattuna markkinoiden lukuisiin muihin vastaaviin huulirasvoihin?

Edit. Huulirasvatriot voittivat Laura H ja Ansu. Balm & Blush -boksin voitti AP. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit (378)
  1. Mukana ollaan :)

Kommentointi suljettu.