Karkkipäivä
Karkkipäivä

Muutama sana

Kiitoksia kaikille synttäripostauksessa saamastani palautteesta! Oli todella mukava kuulla mistä olette blogissani tykänneet, ja että kaikille osa-alueille löytyy lukijoita. Valtaosa lukee Karkkipäivää tietenkin meikkivinkkien ja kuvien takia, mutta myös luonnonkosmetiikkapostaukset ovat monelle mieleen. Jopa satunnaiset Ahvenanmaa, My Little Pony ja chihuahua -postaukset ovat lukijoiden mielestä tuoneet kivasti vaihtelua muuten asiassa pysyvään blogiin.

Halloween_rainbow6

Ajattelin kommentoida joitain useasti esille tulleita kommentteja muutamalla sanalla.

Eniten kaivattiin kokokasvokuvia meikeistä. Ymmärrän tämän täysin, ja suoraan sanottuna itsekin tykkään eniten sellaisista meikkiblogeista, joissa meikki esitellään aina myös kokonaisuutena (kuten vaikkapa huippusöpö Purity). Mutta. Valitettavasti en halua, että blogini ”henkilöityy” kasvoihini. En missään nimessä haluaisi katsella omaa naamaani blogissa päivittäin. Minä vain olen sellainen. Vaikka kasvoni ovat nyt pariin kertaan vilahtaneet blogissa kokonaisina, en halua tehdä siitä tapaa. Olen pahoillani, mutta haluan säilyttää tietyn anonyymiuden hunnun, enkä tehdä kasvoistani ”tuttuja”. Moni varmasti ymmärtää tämän, vaikka tylsäähän se on meikkien hahmottamisen kannalta.

Taxi_pizzazz2

Useammassa kommentissa toivottiin myös postausta kulmakarvojen laitosta. Blogiani pitkään seuranneet hirnahtavat nyt varmasti nauruun, sillä vakkarit tietänevät suhteeni kulmakarvoihin ja niiden meikkaamiseen. Kerrataan vielä. Minä siis tykkään meikata, ja olen siinä ehkä ihan suhteellisen hyväkin. Mutta kulmakarvojen meikkauksessa en ole hyvä. Omat kulmakarvani eivät ole sellaista kunnollista, karkeaa karvaa mitä ihmisillä yleensä on, vaan vauvamaisen hentoa ja harvaa karvaa, jota on erittäin vaikea meikata luonnollisesti. Laittoipa siihen mitä ainetta tahansa – puuterimaista, vahamaista tai kynää, on tuloksena aina se että meikkauksen jälki näkyy.

Koska en osaa laittaa omiakaan kulmakarvojani, olisi siis aika hölmöä yrittää neuvoa muita niiden laittamisessa. Jos joskus pääsen itse jollekin gurulle opastukseen, niin silloin teen varmasti aiheesta postauksen! (Gurut – olette tervetulleita ottamaan yhteyttä… ;))

Apua, nyt mä jo unohdin mitä muuta mun piti ottaa esille…. tyypillistä hajamielistä Sannia.

Ainiin, tutorialeita toivottiin myös paljon lisää. Niitä onkin kiva tehdä, mutta ne ovat myös niin suuritöisiä, että rehellisesti sanottuna en vaan ole jaksanut tehdä niitä useammin. Tänä iltana on kuitenkin tulossa seuraava tutorial. :)

Farg

.

Sitten vielä yksi toteamus, joka voi olla vähän naiivi, mutta tekee silti mieli sanoa se ääneen. Mulle tuli eilen ajoittain vähän huono fiilis arvontapostauksen kommentteja läpikahlatessa. Tuntuu, että Bloggerin puolella arvontoihin osallistui vain oikeasti blogiani seuraavia ihmisiä. Tällä kertaa kommenttien joukossa on kymmenittäin viestejä tyyliin ”moi kiva blogi löysin vasta nyt osallistun kaikkiin arvontoihin!!” Tietenkin, blogiarvonnat ovat julkisia ja yleisiä, ja kuka tahansa saa osallistua, mistä olen täysin tietoinen. Mutta, sanotaanko vaikka näin, että tottahan toki arvon palkinnot mieluummin blogiani oikeasti seuraavien kanssa, kuin sellaisille, jotka käyvät vain osallistumassa arvontaan, ja joita ei edes kiinnosta kertoa mistä blogissani tykkäävät (miten he voisivat kertoakaan kun eivät blogia lue). Tiedän, että on ihan tyhmää pohtia tällaisia, kun arvonnat ovat mitä ovat ja houkuttavat monia ei-lukijoitakin. Mutta silti mulle tuli vähän outo olo. Tällaisilla arvonnoilla haluan nimittäin ensisijaisesti ilahduttaa lukijoitani, en haalia sadoittain jotain uniikkikävijöitä. Ymmärsiköhän kukaan mitä tarkoitan…?

Viivi16_pieni

Kaikista uusista Indie-lukijoistani olen tietysti todella iloinen, ja arvonnat koskevat tottakai yhtälailla vanhoja lukijoita kuin uusia, vasta Indien muuton yhteydessä blogin löytäneitä. Mutta sitten ovat erikseen nämä ”moro nuo tuotteet kiinnostaa osallistun” -tyypit.

Edit. Nojoo, arvontahan löytyi linkitettynä Plaza.fi’n sivuilta jossa listataan kaikenmaailman nettikilpailut. Voin luvata että nuo selvästikin Plazan kautta tulleet ”moi osallistun” -viestit jätetään arvonnan ulkopuolelle. Huokaus.

.

Loppuun vielä pari blogitunnustusta.

i-love-your-blog

Charming Nails, Terhen ja Badbomben ilahduttivat minua I Love Your Blog -tunnustuksella.

720_sunshine_blog_award

Ja Nonnulta sain Sunshine Awardin!

Kiitos tytöt tunnustuksista! Minulla ei ole tapana jakaa näitä eteenpäin, enkä tee sitä nytkään, sillä luen niin harvoja blogeja että ne ovat varmasti jo kaikki saaneet vastaavat palkinnot. Tästä ei varmaan kukaan loukkaannu. :)

Kommentit (35)

 1. ilona

  Ymmärrän kyllä että harmittaa. Itse olen vakkarilukija mutta en osallistu lähes koskaan minkään blogin arvontoihin. Aikuisena ihmisenä sitä jotenkin ajattelee että ne muutaman euron tuotteet voisi ostaa jos itse ne haluaisi ja palutetta voi antaa muutenkin. Sitten kun MACejä lähdetään arpomaan niin voi minultakin odottaa osallistumisviestiä ;)

  Itselläni on luonnostaan tummat ja paksut kulmakarvat ja ne kaipaavatkin aktiivista trimmausta. Olen pitänyt parhaimpana ohjeena youtuben meikkigurun Tiffany D:n ohjetta: http://makeupbytiffanyd.blogspot.com/2010/01/tips-for-perfect-eyebrows-complete.html Ehkä tästä löytyy jotain vinkkejä myös muille kulmakarvojen kanssa arpovillä!

  • Sanni

   Tässä arvonnassa halvimmankin setin arvo on n. 70€, joten ihan mistään muutaman euron tuotteista ei ole kysymys… Eli sinänsä ei ihme että osallistumisia satelee ulkopuoleltakin. Mutta en taida enää toiste arpoa näin arvokkaita lahjoja kun se johtaa tällaiseen ei-lukijoiden osallistumisryöppyyn. :/ Mua ei todellakaan kiinnosta lahjoittaa tuotteita ilmaiseksi jollekin random-erkille. Pitäisi kai tehdä niin että valitsee vaan välillä jonkun vakkarilukijan ja yllättää hänet palkinnolla, niinkuin MouMou joskus tekee.

   • ilona

    Juu, asiasta ei ole hinnasta kyse vaan myös siitä että omistan jo Estelle et Thildin tuotteita ja muille en omaan kokoelmaan paikkaa löytäisi.

    Ja onhan arvonta aina tilaisuus uudelle lukijalle tutustua blogiin, mutta en mä tahtoisi että blogin pitäjä käyttäisi omia rahojaan niihin. Useimmitenhan kuitenkin arvotaan näitä ilmaislahjoja (tukkatuotteita yms). Toi MouMoun tyyli on siitä kiva että se on yleensä positiivinen yllätys myös sille lukijalle joka ei palkintoa saa, tai mulla on ainakin piristäny päivää lukea niin mukavia kommentteja mitä lukijoilta on tullut.

    Toiveissa on muuten yhä lookki MACin Odd Couple-luomivärille! ;)

    • Sanni

     Mä en järjestä arvontoja jotta uudet lukijat houkuttuisivat tulemaan blogin pariin, vaan jotta voisin ilahduttaa jo olemassa olevia lukijoita. Luulen, että teen jatkossa MouMoun tyyliin. Oikeasti ahdistun noista loputtomista ”moi osallistun” -kommenteista. Olen tänään suoraan deletoinut kaikki sellaiset viestit. Bloggerin puolella vallitsi sellainen lintukoto että en ollut edes tajunnut että julkisempien blogien puolella kärsitään tällaisesta ilmiöstä…. :/

     Yritin kerran tehdä Odd Couple -meikkiä blogiin, koska en ole unohtanut että joku (ehkä juuri sinä?) pyysi OC-meikkiä, mutta duon kultainen sävy on niin huonolaatuinen että meikistä ei vaan tule hyvää jos sen tekee pelkästään duon sävyillä. Otin kuvat, mutta en koskaan julkaissut niitä kun meikki näytti niin rumalle. :P OC:lla ei mitenkään saa mitään monipuolista aikaan, mutta jos haluat, niin voin tehdä uudelleen ne tylsätkin OC-meikit? :)

     • ilona

      Joo se olin varmaan minä, monella muulla ei riittäne intoa bongata satunnaisia luomivärejä jostain meikkipakkikuvasta :D

      Oletko kokeillut foilata niitä sävyjä? Se violetti on musta todella nätti tavallisenakin mutta se kultainen on tosi vaikea ja siksi luomari onkin joutunut ”rojuläjään”. Kai mun pitää luovuttaa jos sinäkään et saa siihen mitään hyvän näköistä ja lahjoittaa eteenpäin.

      • Sanni

       En ole kokeillut foilata, täytyykin yrittää kultaisen kanssa sitä. Violetti on tosiaan aivan upea, ja sitä on tullut käytettyä usein.

 2. mirri

  Ilonalle tiedoksi että Lancome, Estee Lauder ja Clinique ovat huomattavasti kalliimpia sarjoja kuin MAC. Olet ehkä saanut hypetyksen ja (Suomessa) heikon saatavuuden vuoksi MACin hintatasosta vähän väärän kuvan.
  Estee Lauder omistaa esimerkiksi juurikin Cliniquen ja MAC Cosmeticsin, ja kyllä ne kaikkein kalleimmat tuotteet usein löytyvät Lauderin oman nimen alta.

  • ilona

   En ollut edes katsonut arvontaa tai sen palkintoja, mutta jos olisin olisin kuitenkin päätynyt samaan lopputulokseen. En tarvitse tuotteita joita en käytä ja jotka aikuisena ihmisenä voisin ostaa vaikka olisivat arvokkaampiakin (vaikka puhuin hinnasta puhuessani arvonnoista noin ylipäätään). MAC on ainoa merkki jonka vuoksi alkaisin hihkumaan että voi kun kivoja palkintoja vaikka palkintona olisi neonvihreä huulipuna, mutta se onkin oma mielipide :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.