Karkkipäivä
Karkkipäivä

…mutta on ne kyllä MUHKEAT!

Varoitus: tämä postaus sisältää varmaan blogihistorian karseimmat ja huonolaatuisimmat kuvat, mutta nyt on vain pakko jakaa nämä tukkafiilikset!

Mitä ihmettä – tukka on eilisen palashampoodebyytin jäljiltä likaisemman tuntuinen kuin ennen pesua, mutta…. se on niin tuuhea! Herranjestas mikä volyymi! Eikä pelkästään visuaalisesti vaan myös käsiintuntuvasti, oikeasti, ponnari on melkein tuplasti paksumpi kuin normaalisti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähmäiset – joo! Hyi olkoon, ei oikeasti voi edes koskea tuonne tyveen, mutta tämä volyymi..!! Aikaisemmin lähmä ei todellakaan ole kulkenut käsi kädessä tuuheuden kanssa, vaan lähmätukka on poikkeuksetta tarkoittanut myös LITTAtukkaa.

Mutta ei nyt.

Palashampoo. Onko sinulla oikeasti tällainen vaikutus hiuksiin..?

Palashampootukka2

Siis nämä kuvat… Voisin hakea näillä Reese Witherspoonin paikkaa Legally Blonde 3 -elokuvasta. (Ja kappas, Reese on uutisten mukaan kieltäytynyt kolmannesta blondileffasta juuri elokuussa… ^_^)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei – kuvassa myös Ne ”Kuuluisat” Voisin Juosta Seinään -rintsikat.  :D Ei mulla omasta takaa noin muhkeat tissit ole. Otsikko voisi viitata niihinkin… ^_^ Kiitos, H&M.

Palashampootukka_harjattuna

Harjasin äsken hiukset vielä suoraksi (nuo kiharat tuli nutturasta), ja muhkeus on edelleen jäljellä. Ja oli ne tuuheat jo eilenkin illalla kun ne vihdoin uskaltauduin harjaamaan.

Mielenkiintoista, hyvin mielenkiintoista. Tyvestä näkyy että likaisethan nämä on, mutta silti hiukset jaksaa nousta ylös päänahasta.

Houkutus on ollut kova käyttää täällä Couchsurfing-houstini Stellan luona hänen shampootaan, mutta pysyn tiukkana. Täytyyhän tämä kokeilu nyt saattaa kunnialla käyntiin eikä sortua tavan shampooseen jo toisena päivänä…! :D

Kommentit (63)

 1. Anna

  Vautsi! Mistä sitä palashampoota saa? :D

  1. Sanni

   Mun käyttämä on Flow Kosmetiikan, ainakin melkein kaikista ekoliikkeistä kuten Ruohonjuurista ja Ekoloista saa palashampoota. Kuten juuri tuota Flow’ta, mutta muunkin merkkisiä on. Ja ulkomaisia nettikauppoja on tietty pilvin pimein, mieleen tulee ainakin Chagrin Valley.

  2. Nina

   Jep, palashampoo tekee volyymia, se lähmäisyys häipyy viimeistään parin viikon käytön jälkeen, tai ei koskaan jos vääränlainen palashampoo omiin hiuksiin, niissäkin on eroja. Sen saa kyllä kevyellä hoitsikallakin vähän taitetuttua yleensä. Itse tykkään, käytän Flow:n palashampoota, joko kehäkukkaa tai sitä joka sisältää teepuuta.

   1. Larilyn

    Joo, mä olen ymmärtänyt myös, että klähmäisyys ihan kuuluu asiaan alkuun. Se hävinnee käytössä. Mullakin tulee klihmahiukset palashampoosta, mutta on ne myös tuuheammat. Kokeile vaan vielä viikko pari tuota tuotetta ja sano sitten, miltä näyttää. Flow-palasaippuapaketin kyljessä ainakin luki, että ne poistaa hiuksesta kaiken maailman shampoojäämiä ym., jonka takia ne tuntuu aluksi rasvaisilta.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *