Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mustaa valkoisella


Sain joku aika sitten lukijatoiveen tehdä mustavalkoinen meikki Cruella de Ville -tyyliin. Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti, ettei Cruellan silmämeikki olekaan mustavalkoinen vaan punainen, joten lähdin etsimään inspiraatiota toisaalta.

Mieleeni tuli Addams Familyn Morticia Addams, joka Anjelica Hustonin esittämänä on yksi valkokankaiden klassisimpia mustavalkoisen meikin kantajia. Yritin tehdä Mortician raskaasta ja hieman tunkkaisesti häivytetystä silmämeikistä kevyemmän version, ”Morticia au laitin”. Olisi ollut ihanaa tehdä koko meikki huulipunaa myöten, mutta ikävä kyllä en omista noin punaista huulipunaa.

Meikkiin on käytetty valkoista luomiväriä IsaDoran Sandy Sky -triosta ja MACin mustaa Carbon-luomiväriä. Yläluomen rajasin Maybellinen Line Definer -tussieyelinerilla ja alaluomen MACin Smolder-kynällä ja Carbon-luomivärillä. Yläluomen ulkonurkkaan liimasin kolme irtoripsitupsua.

Näissä kuvissa vielä ilman irtoripsiä.

Kommentit (7)

 1. Charming nails

  Vähänkö olet taitava. Olen kerran kokeillut tuon tyylistä ja tuo musta on todella hankala asetella paikalleen jos haluaa että kummatkin silmät olisi samanlaiset ;P

 2. tinkerbell

  Oikun hyvä tuli! Kyllähän Cruellallekkin tollanen varmasti kelpais :)

 3. milipili

  Tautisen mielettömän hieno! Maybellinellä olet saanut hyvän rajauksen aikaan, ihana wing.

 4. Kiraz-

  ihana meikki tämä ! :)

 5. Ilona

  Moi Inkivääri!Olen jonkun aikaa seuraillut blogiasi, on tosi kiva seurata miten värejä voi käyttää muutenkin kuin beige+ruskea-peruskombona :) Täytyy vaan pitää varani etten innostu meikkileikkeihin itsekin ;)

 6. Inkivääri

  Ilona – toivon kyllä että jäät värikoukkuun…! ^__^ Hähää… todella tyylikkään näköinen blogi muuten sulla!

 7. Chaos

  Sittenkin nuo kummatkin on yhtä hienoja! :D Ei osaa päättää, kun niin upeita kummatkin. Oon täällä vaan tuijotellut niitä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.