MUS Greens

Taas pukkaa vihreää ja Make Up Storea. Pahoitteluni siitä että olen viime aikoina esitellyt aika yksipuolisesti Make Up Storen luomivärejä, mutta homma on nyt mennyt niin että olen kotona meikatessa ehtinyt tehdä vain ripsaripostauksen kaltaisia nudemeikkejä, ja töissä olen sitten värien kaipuussani tarttunut MUSiin. Töissä kuvatut meikit ovat näitä ikävän kelmeän sävyisiä kuvia, mutta ei voi mitään…

Levitin koko luomelle hohtavanvihreää (Cybershadow) Paradisea, luomivakoon jännän vihreää City Junglea (en oikein osaa kuvailla tätä sävyä mutta tykkään siitä hirmuisesti) ja ulkonurkkaan kirkkaan turkoosia Aquariusta. Kulmaluulle laitoin kellanvaaleaa Holidayta. Yläluomen rajasin kahdella eri kynällä; sisemmän osan ruohonvihreällä Green Cardilla ja ulomman osan metallisella tummanvihreällä Duchessilla. Alaluomen sisärajauksen tein vaaleankeltaisella Vanilla-kynällä. Toimii hyvin vihertävissä ja oranssisissa meikeissä.


Kasvomeikin (josta ei ole kuvaa) tein Diorin Nude-meikkivoiteella, Laveran puuterilla ja Make Up Storen poskipunalla Lust. Odotukset Nudea kohtaan olivat korkealla, onhan kyseessä sentään Diorin myydyin meikkivoide. Nuden nimi kokonaisuudessaan kuuluu Natural Glow Hydrating Makeup, ja minun kohdallani ”natural glow” tarkoitti ikävä kyllä lievästi hikisen näköistä ihoa. Kun mies tuli hakemaan minua töistä, sain kuulla spontaanin kommentin meikistäni; ”Mitä sun kasvoille on tapahtunut? Sun iho näyttää vanhentuneen 30 vuotta!” Katsoin tarkemmin peiliin ja huomasin mitä mies tarkoitti; Nuden pinta oli muuttunut työpäivän aikana niin, että se sai ihoni näyttämään kuivalta ja ohuelta ja moninkertaisti kaikki juonteeni. En ole kieltämättä koskaan näyttänyt yhtä ryppyiseltä! Lisäksi leuassani ja poskessani kukki seuraavana päivänä pieni armeija näppyjä. Olen jo aiemmilla meikkivoidekokeiluillani huomannut, että mineraalipohjaan tottunut ihoni reagoi varsin negatiivisesti perinteisiin meikkivoiteisiin. Ikävä juttu, mutta kokeilut jatkuvat uteliaisuuden ja paremman asiakaspalvelun nimissä! :)
Aiheesta toiseen, haluan esitellä pari hyvää sivellintä joita tykkään käyttää töissä asiakasmeikeissä (ja itsellänikin).

Cliniquen parivaljakko Eye Shadow Brush ja Eye Contour Brush (kummatkin 21,60€) ovat tosi hyviä siveltimiä nimenomaan luomivakoon. Eye Shadow Brush on kooltaan MACin 239:n luokkaa, mutta paksumpi, enemmän fluffy. (Välillä on tosi vaikea löytää hyviä suomennoksia enkunkielisten vakiintuneiden termien tilalle…) Tällä saa banaanivarjostuksen tosi nätisti luomivakoon. Mä tykkään ehdottomasti käyttää luomivakotyöskentelyssä tällaisia hieman pienempiä siveltimiä, ja pienemmällä tarkoitan nyt pienempää kuin MAC 217 tai 222/224, joiden harjakset vievät värin paljon laajemmalle alueelle.

Vieläkin pienempisilmäiselle sopii Clinique Eye Contour Brush, jonka pyöristetty pää on kuin tehty luomivaolle. Tällä saa sävyn laitettua tosi tarkasti. Cliniquen siveltimet ovat tosi pehmeitä ja harjakset nappaavat pigmenttiä erinomaisen hyvin.

Tässä vielä verrokkikuva sormien kera, että hahmotatte sivellinten koon.

Loppuun vielä kuva uudesta meikkipöydästäni, jonne meikit ovat juuri kuvanottohetkellä muuttamassa. Meikkipöytä on mulle tietysti tosi tärkeä osa uudessa kämpässä, ja olisin halunnut tyylikkään ja laadukkaan pöydän joka näyttää siistiltä ja jonka laatikoihin kaikki meikkini mahtuvat. No, jouduin sitten kuitenkin tinkimään haaveestani, sillä usean viikon etsimisen jälkeen emme löytäneet toiveitani vastaavaa ja pieneen, alle metrin levyiseen koloon mahtuvaa pöytää. Päädyin sitten Ikean Vinstraan, joka sekin saattaa osoittautua liian leveäksi kun kaide tulee paikoilleen. On tämä kuitenkin huikea parannus edelliseen meikki”pöytääni” verrattuna! :) Pöydälle on vielä tulossa kunnon peili ja valot (luonnonvalosta joudun myös luopumaan), ja odotan jo kovasti että pääsen vihkimään uuden meikkausnurkkani käyttöön.
Kommentit (13)
  1. Onpas kaunis tuo sun uusi meikkipöytäsi. Ja aivan ihana tuoli myös. Voi teidän asunnosta tulee varmasti niin viihtyisä!

  2. Oikeaa pöytää on niiiin vaikea löytää. Mullakin on klaffipöytä joka on muuten hyvä, mutta jos klaffi(?) on alhaalla jää kaikki ne meikit jotka ovat laatikossa piiloon aka käyttämättä.
    Vielä kun löytäis kunnon peilin.

    Ihana vihreä meikki btw.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *