Karkkipäivä
Karkkipäivä

Muotoilutuotehaasteen tulokset

No niin, koko kesä on sitten ahkerasti käytelty muotoilutuotteita. Tavoitteena oli siis löytää helppo rakennetta ja volyymia tuova tuote, jota voi käyttää myös ilman lämpömuotoilulaitteita kuiviin hiuksiin, minä kun en föönaile.

Täytyy sanoa, että olen aika ylpeä itsestäni – olen todellakin käyttänyt tuotteita lähes* jokaisen pesun jälkeen, ja minulla oli jopa Sveitsin matkalla mukana pari haasteen tuotteista. Näinkin laiskasta muotoilutuotteiden käyttäjästä kun on kyse, niin olisin voinut lyödä vetoa että jossain vaiheessa haaste hiipuisi taka-alalle.

Mutta ei. Mä testailin, mä kerrostelin, mä tunnustelin, mä löysin suosikit.

* ”Lähes”: heinäkuun tahmaongelman yhteydessä olin 3-4 pesua käyttämättä muotoilutuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arkistokuva kesäkuulta 2013 Got2Be-muotoilutuotekampanjasta.

Ja se tahmajuttu muuten ylipäänsä – anteeksi lukijani jolle minun piti aiheesta vastata kommenteissa. Tahmaisuus ei kadonnut heti Suomeen palattuani ja pestessä hiukset täällä, mutta haihtui sitten pikku hiljaa pesu pesulta. Nyt hiukset ovat kutakuinkin normaalin tuntuiset.

Päädyin tällaiseen selitysmahdollisuuteen: hiuksiini oli takertunut suolaa ja/tai jotain muita kemikaaleja lilluessamme Zermatissa kylpylän suolapitoisessa ”Floating”-altaassa. Hiukset olivat altaasta noustessa karheat ja lähmäiset, mutta mielestäni tahma kyllä katosi kun pesin hiukset. Todennäköisesti hiuksiin kuitenkin jäi altaasta jotain, mutta en jostain syystä kiinnittänyt siihen huomiota (mikä on kyllä outoa…) ennenkuin viikkoa myöhemmin, enkä enää siinä vaiheessa yhdistänyt ilmiötä kylpylävierailuun.

Mystinen juttu kaiken kaikkiaan. Ja jos tuollaisista suolavesialtaista voi jäädä noin pahat takertumat hiuksiin, niin eikö niiden yhteydessä pitäisi lukea joku kehoitus mennä veteen suihkumyssy päässä…?

Muotoilutuotehaaste_IMG_8349

Haasteen tuotteet: kaksi aerosolia, yksi spray ja kaksi voidemaista tuotetta. Lupauksia kiharoiden korostuksesta uskomattomaan rakenteeseen, välittömään näyttävyyteen ja pitkäkestoiseen viimeistelyyn. Olen saanut kaikki blogin kautta.

Kokonaisuutena totean, että vaikka suosikkeja löytyi (itse asiassa kaikissa oli omat hyvät ominaisuutensa), ei joukosta erottunut yhtäkään supermegamahtavaa tätä-ilman-en-enää-pärjää -tuotetta. Se todellinen Holy Grail -tuote odottaa edelleen jossain.

Mutta näistäkin jää ehdottomasti muutama vakituiseen käyttöön. Yhteen näistä huomaan jo tarttuvani lähes päivittäin. :) Eli haasteesta jäi jotain konkreettista käteen.

Muotoilutuotehaaste_IMG_8360_2

Se tuote, jota käytän lähes päivittäin – viimeksi tänään – on tässä.

KMS Hair Play Playable Texture

200 ml 30,30€

Sen tuotekuvaus kuuluu näin: ”Monipuolinen, uudelleentyöstettävä tuote hiusten valmisteluun, muotoiluun ja viimeistelyyn. Käyttö: kosteisiin hiuksiin föönaukseen ja muotoiluun, kuiviin hiuksiin muotoilun rakenteen korostukseen ja pitkäkestoiseen viimeistelyyn.”

Sannin kokemus: Playable Texture tuo hiukseen selkeiten rakennetta viidestä testituotteesta, olematta tahmainen. Kuiviin hiuksiin toimii kuin kevyt hiuskiinne. Tuntu hiuksissa muistuttaa hieman kuivashampoota tai hiuspuuteria, mutta tuotteessa ei ole puuterimaisia ainesosia.

Plussat: monipuolisuus, tuo sekä rakennetta että toimii hiuskiinteen tavoin. Kiinnitys ei toki ole yhtä voimakas kuin varsinaisessa kiinteessä, mutta riittävä minun tarpeeseeni. Tuote kuivuu hitaahkosti antaen varaa möyhiä hiuksia, eikä se kuivuttuaankaan jätä jäykkää pintaa.

Extraplussa ihanasta, iloisesta väristä! Lime + liila = ihana!

Miinus: ei lähde kunnolla irti harjatessa ja hiuksia on jopa hieman vaikea saada selviksi tuotteen käytön jälkeen.

Muotoilutuotehaaste_IMG_8361_2

GOLDWELL Style Sign Naturally Full 3

200 ml 22,60€ – 26,70€ (kampaamosta riippuen)

Tuotekuvaus: ”Kevyt, monikäyttöinen suihke. Antaa eloisaa ja luonnollista rakennetta hiuksiin tahmaamatta koko päiväksi. Antaa hennoille hiuksille välitöntä näyttävyyttä ja tuuheutta – vain yhdellä tuotteella. Käyttö: suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa kuiviksi, tai työstä kuiviin hiuksiin.”

Sannin kokemus: aika lailla KMS:n Playable Texturen tuntuinen tuote, ja incitkin ovat hyvin samanlaiset vaikuttavien (eli niiden muotoilevien) ainesosiensa osalta. (KMS’ssä on muuten mielenkiintoisesti läjä hedelmähappoja – mitä ne tekevät hiustuotteessa..? Goldwellista AHA-hapot uupuvat.) Naturally Full ei ehkä tunnu ihan niin kiinnittävältä kuin Playable Texture, eikä viimeistely kuulu sen lupauksiinkaan. Sarjassamme ”ihan kiva” tuote, mutta Playable Texture lyö tämän monipuolisempana.

Plussat: nopeasti möyheää rakennetta tukkaan. Hiukset eivät jää mattaisiksi ja jauhoisiksi niinkuin hiuspuutereilla.

Miinukset: ei juuri mainittavia, paitsi tylsän näköinen pakkaus :D

Muotoilutuotehaaste_IMG_8369_2

UNIQUE Sea Salt Spray

150 ml 16€

Testituotteiden toinen luonnonkosmetiikan edustaja. Ecocert-sertifioitu. KMS’n Playable Texturen ohella suosikkini.

Tuotekuvaus: ”Tuo hiuksiin tuulentuivertaman merivesilookin, tuuheutta ja uskomatonta rakennetta.”

Sannin kokemus: tehoiltaan mieto, saa suihkia paljon että tuntuu hiuksissa. Kosteisiin hiuksiin suihkittuna ei jätä hiuksiin tuotetuntua juuri lainkaan, mikä on tälle käyttäjälle mieluista. Hiukset eivät kuitenkaan ole kuivuttuaan juurikaan tavallista tuuheammat,  kiharat kenties vähän korostuneemmat. Harjatessa ei mitään tuotetuntua.

Kuivaan hiukseen suihkittuna tuotetuntu on selkeämpi, mutta ei tällöinkään epämiellyttävän tahmea tai karhea. Toki suola tahmeus tuntuu jonkun verran, mutta tulos ei ole lähmäinen tai jäykkä (minulla on ollut aiemmin pari hyvin jäykän pinnan jättävää suolavesisuihketta, en tykännyt).

Käytän Uniquen suihketta niin, että laitan sitä parhaan tuloksen aikaansaamiseksi sekä kosteaan että kuivaan tukkaan. Tuloksena mukavan luonnollisesti tuuheutunut ja tekstuuria saanut tukka, jossa on huomattavasti vähemmän tuotetuntua kuin Playable Texturessa ja Naturally Full’issa. Uniquen suihke ei tee ikävää tahmapehkoa edes parina päivänä peräjälkeen kerrostettuna.

Plussat: luonnollinen tuote joka täyttää lupauksensa tuulentuivertamasta biitsi-lookista.

Miinukset: pullon suu tukkeutuu välillä, mutta se ei oikeastaan ole varsinainen miinus vaan suolasuihkeen ominaisuus. Huuhtelu lämpimällä vedellä avaa suun heti.

Muotoilutuotehaaste_IMG_8366_2

CUTRIN Chooz Soft Curl Definer

150 ml 15,90€

Tuotekuvaus: ”Rakennetta, elinvoimaa ja joustavaa pitoa kiharoille. Kevyt voide nostaa esiin luonnontaipuisien tai kiharakäsiteltyjen hiusten parhaat puolet. Lopputuloksena kauniit, kiiltävät ja silkkisen pehmeät kiharat. Käyttö: puristele tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.”

Tätä tuotetta käytin ainoastaan pyyhekuiviin hiuksiin.

Sannin kokemus: tuntuu hiuksiin levittäessä aika rasvaiselta ja potentiaaliselta lähmääjältä. Aiempi kokemus vastaavista tuotteista tuki odotuksia ensimmäisellä kokeilukerralla. Mutta ei! Cutrinin Soft Curl Definer yllätti –  hiusten kuivuttua lähmä on kadonnut ja hiukset jäävät mukavan muheviksi ja sileiksi. Kiharat tulevat lupauksen mukaisesti nätisti esiin. Look on aivan erilainen kuin suolavesisuihkeella, joka sekin korostaa kiharoita mutta pörröisellä tavalla.

Soft Curl Definer tuntuu jopa hoitavalta, ja incistä löytyykin hoitoaineista tuttuja silottajia ja pehmentäjiä. Toimii siis myös ikäänkuin hiuksiin jätettävänä hoitoaineenakin.

Plussat: saa annostella useammankin pumppauksen ilman vaaraa raskaasta ja lähmäisestä tukasta. Muiden vastaavien tuotteiden kohdalla pystyn käyttämään hädin tuskin yhtä pumppausta tai hiukset jäävät tahmeiksi. Todella mukavan tuntuinen tuote kiharoiden korostamiseen.

Miinukset: tämä ei ole sinällään miinus, koska tuote tekee mitä lupaa, mutta itse etsin ennenkaikkea tuuheuttajaa, eikä Soft Curl Definer tuuheuta yhtä tehokkaasti kuin testin muut tuotteet.

Muotoilutuotehaaste_IMG_8372_2

LESS IS MORE Flower Whip

150 ml 29€ / 30 ml 8,50€

Luonnonkosmetiikan versio Cutrinin tyyppisestä kiharavoiteesta.

Tuotekuvaus: ”Ravitseva muotoiluvoide kiharoille hiuksille tuomaan kevyttä rakennetta ja erottelua. Saa aikaan kauniin kiillon ja ilmavuutta.”

Sannin kokemus: ei yhtä lähmäisen tuntuinen levittäessä kuin Cutrin, mutta jättää hiuksten kuivuttua selvästi tuotetuntua. Tuntuu harjatessa tahmealta, mutta tahmeus häivyttyy seuraavina päivinä (pesen hiukset joka kolmas päivä). Tuo kiharat mukavasti esiin. Tukka on selvästi muhkeampi. Cutriniin verrattuna tulos on pörheämpi ja tuuheampi.

Plussat: Luonnollinen, hoitava muotoilutuote.

Miinukset: tahmea tuntu hiuksissa.

*

Suosikkini haasteen tuotteista olivat siis tuuheuden kannalta KMS Playable Texture sekä Uniquen Sea Salt Spray, ja kiharoiden ja miellyttävän tuntunsa kannalta Cutrinin Soft Curl Definer. Muhkeimman tukan saa tietysti aikaiseksi kerrostamalla useita eri tuotteita.

.

Mikä on teidän lempparimuotoilutuotteenne? Pärjääkö joku vain yhdellä?

Kommentit (31)

 1. Cerp

  Kommentoin samaa jo edelliseen muotoilutuotepostaukseen, mutta kertaus on opintojen äiti vai miten se meni… :D Toi KMS-suihke on aivan mahtava! Mun pullo on jo lopuillaan, pitänee ostaa varastoon lisää kun käy kampaajalla. Saman sarjan suolasuihke on myös mainio. Harmi, kun tuo ei ole mikään halvin sarja, mutta toisaalta nuo kokeilemani tuotteet ovat täysin hintansa arvoisia.

  • Sanni

   Kommentoin samaa jo edelliseen muotoilutuotepostaukseen, mutta kertaus on opintojen äiti vai miten se meni… :D

   Muistankin :) Ja oikeassa olit ^_^

   Hassua muuten miten pullon ulkonäön merkityksen huomasi taas – jos oletetaan, että Goldwellin Naturally Fullissa olisi vielä ollut tuo kiinnittävä ominaisuus, jolloin tuote olisi käytössä identtinen KMS:n kanssa, niin kyllä mä tuon KMS:n ottaisin itsestäänselvästi kun pullo on niin söpön värinen :D

 2. anonymous

  mielenkiintoinen postaus! olen tietoisen välinpitämätön frisyyriäni kohtaan, mutta aina silloin tällöin haaveilen minäkin rennon pöyhäkästä tukasta. harmillisesti noita vähän vähemmän hyviä muotoilutuotteita on tullut muutama ostettua, ja olen päättänyt, että uusia ei tule ennen kuin vanhat ovat loppu tai auttamattomasti pilalla, mutta nuo esittelemäsi vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta! olisikohan sinulla sattumoisin niiden hinta- ja saatavuustietoja, tai edes suuntaa-antavia hintaluokkia? koitin vähän kaivella mutta jotenkin noitten kampaamojuttujen tietojen löytyminen netistä on vähän tuskaista.

  mä pärjään muuten yhdellä tuotteella (kerrallaan, ja pärjäisin kokonaankin), tukka ja koko pää menee inhaksi, jos siihen laittaa useampaa kerralla. käyttelen tigin suolasuihketta (ei tee paljoa mutta käyttelen nyt kumminkin pois), richin jotain suihkutettavaa juttua (tosi kiva, mutta tekee lähmäisen olon jota en voi sietää) ja osiksen puuteria (tekee vähän liikaakin). ehkä vielä joskus saisin nuo loppuun (pitää alkaa bilettää paljon koska en näe pointtia laittaa tukkaa arkena, kohta on jo myssykeli ja tukka on vaan lintassa tai tuulen ja kosteuden takia lässähtänyt ja muutenkin, kenellä nyt on arkena aikaa johonkin hiusten puunaamiseen :D) ja voisin siirtyä vaikka johonkin noista mainitsemistasi, jos niitä nyt enää sitten vuosien päästä valmistetaan… :D

  • Sanni

   olisikohan sinulla sattumoisin niiden hinta- ja saatavuustietoja, tai edes suuntaa-antavia hintaluokkia?

   Ongin ne esiin ja lisään..! :) Munhan piti petrata tässä hintatietojen esiinlaittamisessa mutta taas se jäi.. D’oh.

   Osiksen hiuspuuteri on muuten tymäköimpiä mitä olen kokeillut, siitä jää ihan mieletön ”töhnä”! Tehokashan se on, tyvi todellakin nousee pystyyn :D, mutta mulla vaati useamman shampoopesun että sain kaiken irti. Ja jos tuota laittaa kunnolla koko pituuksiin niin ei puhettakaan että saisi enää harjaa läpi…

   Tuo on muuten niin totta että myssykelien aikoihin hiustenlaitto on aikalailla pointitonta :) Mäkin ulkoilen aika paljon ja myssy viihtyy päässä, niin ei ole paljon järkeä kuorruttaa tukkaa millään volyymiaineilla kylmään vuodenaikaan. Tosin suolasuihketta voisin kuvitella käyttäväni anyway säännöllisesti talvellakin sen yleisen kuohkeuttavuuden ansiosta, tukka on jotenkin yleisesti vähän paksumman tuntuinen kun on laittanut sitä, ilman että tukka olisi kuitenkaan tosi ”ainestetun” oloinen :)

  • Sanni

   No niin, hintoja:

   KMS Hair Play Playable Texture: 200 ml 30,30€

   Goldwell Naturally Full: 200 ml 22,60-26,70€ kampaamosta riippuen

   Unique Sea Salt Spray: 150 ml 16€ (saa ainakin Biodellysta)

   Cutrin Soft Curl Definer: 150 ml – odotan vielä vastausta ^_^

   Less Is More Flower Whip: 150 ml 20€ ja matkakoko (joka mulla) 30 ml 8,50€ (saa ainakin Green Lipsistä)

 3. Ansku

  Pakko sen verta korjata, että KMS-tuotteesi on Hairplay -linjasta (kaikkien muotoilutuotteiden nimi on ”Hairplay”) ja itse tuotteen nimi on tuo playable texture. :) Mukavaa torstaita!

  • Sanni

   OK, kiitos :) Korjataanpas :)

 4. Elli

  Minulla on lähes yhtä pitkät hiukset kuin sinulla mutta raskaammat. Haluaisin ilmavuutta tukkaani ja kohotusta tyveen. Ovatko nämä tuotteet sellaisia joilla voisi saada raskaat hiukset tuuheamman näköisiksi? Laitetaanko näitä siis pituuksiin vai tyveen vai molempiin? Olen täysi uuno hiustenlaiton kanssa. Hiusta olisi vaikka muille jakaa mutta taitoa ja tietämystä puuttuu.

  • Sanni

   Ovatko nämä tuotteet sellaisia joilla voisi saada raskaat hiukset tuuheamman näköisiksi?

   Sanoisin, että KMS:n ja Goldwellin suihkeet sopivat raskaallekin tukalle. Varsinaista tyvikohotusta näillä ei saa (ei millään haasteen tuotteista), tai voihan kokeilla föönata pää alaspäin… ;) Mutta tuotelupauksissa ei puhuta tyven kohottamisesta. Mielestäni hiuspuutereilla saa huomattavasti tehokkaammin nostetta tyveen. Jos siis et tykkää föönata ja kaipaat nopeaa ja simppeliä tyvikohotusta, on paras kaverisi muotoilutuotepuolella ehdottomasti hiuspuuteri.

   Laitetaanko näitä siis pituuksiin vai tyveen vai molempiin?

   Suihkeita laitetaan sekä tyveen että pituuksiin, voiteissa keskittäisin annostelun pituuksiin. Varmasti voiteita voi hieraista pienen määrän tyveenkin, mutta koska kyseessä on nimenomaan kiharankorostaja, ei tyvi ole niiden ensisijainen käyttöalue. Lisäksi rasvapitoinen koostumus voi tehdä tyvestä lättänän.

 5. Ohis

  Mistä tuota KMS Hairplay Playable Texture -putelia voi ostaa? Sokoksen nettikaupassa oli pari Hairplay-sarjan tuotetta, mutta löytyykö esim. Hgin keskustan liikkeestä enemmän valikoimaa, vai mistä pitäisi lähteä metsästämään?

  • Sanni

   Laitoin KMS:n PR:lle tiedustelun, liitän vastauksen tähän heti kun saan sen :) Tuotteita myyvät tietysti KMS:ää käyttävät kampaamot, kyseessä kun on kampaamosarja, mutta varmasti olisi kätevä saada listaus tällaisista kampaamoista :)

  • Sanni

   Täältä löytyy lista KMS:ää myyvistä paikoista:

   (Sivu englanniksi mutta syötä hakukenttään Helsinki Finland)

   http://kmscalifornia.com/en/salon_finder.aspx

   Hakutuloksista löytyy mm. Stockmann ja Kampin Hairstore. Luulen, että kampaamoissa kuitenkin on paras valikoima tuotteita.

 6. emmulii

  En käytä hiuksiin muuta kuin suolasuihketta heti suihkun jälkeen, ja sitä seuraavana pvänä kun hiukset ovat jo vähän rasvoittuneet niin kuivashampoota. Hiuslakkaa suihkin joka päivä mutta harjaan ne hiuksista illalla pois. En oikeen ole tykästynyt mitään vaahtoja tmsp käyttämään kun tuntuu että ne vaan rasvoittaa hiusta.. ja haluan pestä hiukset vain 2krt viikossa.

  • Sanni

   En käytä hiuksiin muuta kuin suolasuihketta heti suihkun jälkeen, ja sitä seuraavana pvänä kun hiukset ovat jo vähän rasvoittuneet niin kuivashampoota.

   Tämä on myös aikalailla minun perussettini. Tai nyt olen alkanut käyttää Playable Texturea kuivashampoon sijaan, kun sillä saa samalla sen kiinnityksen. :) Tai sitten laitan tyveen ensin kuivashampoota ja sitten työstän hiuksiin kauttaaltaan PT:tä.

 7. Merja

  John Friedan suolasuihke on aivan mahtava. Plussana ihana kookoksen tuoksu. Mulla oli pieni näytepullo mutta Lontoon reissulla oli ostettava iso. Pikku näytepullokin tuntuu riittävä todella kauan.

  Inhoan hiuslakkoja ja muut suolasuihkeet on vaikuttaneet aika tehottomilta. Mun tukka on lasimaisen liukas ja kaipaa voluumia.

  Muohtovaahtosuosikki on ollut jo vuosia Cutrin chooz.

  • Sanni

   John Friedan suolasuihke on aivan mahtava. Plussana ihana kookoksen tuoksu.

   Ooo, kookos!! Kiitos vinkistä, täytyykin testata! :)

 8. Mari

  Luin otsikon ja alun ja ajattelin, että KMS on varmaan sun suosikki. :D Olen itse käyttänyt lähinnä KMS California Free Shape-linjan Hot Flex Sprayta. Vaatii siis tosiaan föönauksen, mutta on aivan huipputuote, halusit sitten vain tuuheutta tai kestävät kiharat. Ehdottomasti yksi mun lempparituotteista.

  http://www.kmscalifornia.com/fi-fi/products/subline/freeshape.7.detail.aspx

  Mutta pitää testata kyllä tätäkin, kun voi käyttää ilman föönausta. Helpottaisi ainakin hiusrutiineja huomattavasti. :)

  • Sanni

   Mä tiedän menettäväni paljon tuuheudessa kun en jaksa föönata :D Toisaalta – mun tukka menee kyllä föönauksesta niin kamalan näköiseksi hamppupörröksi ettei tuuheus paljon siinä pelasta ^_^

 9. Sanna

  Heippa!
  Päädyin blogiisi kun googlasin flown palashampoota, olet näemmä testannu =)! Miten sulle kävi sen kanssa? Et taida käyttää enää? Eikö tahmaisuus hävinnyt? Itse olen pessyt 4 kertaa palashampoolla, ja tahmaisuus ei ole hävinnyt =/. Pettymys!

 10. Juli

  Oletko kokeillut föönauksen kanssa jotain silottavaa voidetta pituuksiin? Itse käytän Got2Ben Smooth n’ chic Smoothing lotionia, kun se tekee hiuksista niin hirmuisen mukavan siloiset. Omat hiukset on paksut ja karkeat ja muotoilutuotteiksi riittää kuivashampoo/hiuspuuteri ja hiuslakka. Aina välillä mun tukka vaan päättää pörhähtää jostain täysin tuntemattomasta syystä ihan uskomattomaksi leijonanharjaksi, jota ei saa kesytettyä mitenkään.

  Oletko muuten ikinä kokeillut kuivahoitoainetta? En ymmärrä, mikä funktio sillä on, mutta oh boy, miten syötävän söpö pullo Batisten kuivahoitoaineella on. Tekisi mieli ostaa ihan vaan sen pullon takia :>

  • Sanni

   Oletko kokeillut föönauksen kanssa jotain silottavaa voidetta pituuksiin?

   Jep, mutta tulos on silti ruma :/ Vaikka föönaus tietenkin kuivattaa kaikkien hiuksia, uskon, että hamppulookissa kyse on ennen kaikkea mun henk.koht. föönaustekniikasta. En osaa käsitellä föönatessa harjaa hiuksissa sillä tavalla että hiukset jäisivät tasaisiksi ja sileiksi ja kiiltäväpintaisiksi.

   Kaikkein suurin tekijä on epäilemättä kuitenkin… aika. En vain jaksa nähdä föönauksen vaivaa. :) Siihen menee mielestäni tarpeettomasti aikaa. Hiukset kuivuvat itsestäänkin :D

   Kuivahoitoainetta en ole kokeillut. Se varmaankin toimii sillä periaatteella, että sisältää silottavia ja antistaattisia aineita kuivassa muodossa, eli poistaa sähköä ja pörröjä kun henkilöllä ei ole aikaa tai mahdollisuutta pestä hiuksia ja käyttää tavallista hoitsikkaa. :)

 11. Amilda

  Jos joku kaipaa todella hyvää tuotetta tyvikohotukseen jonka voi vain suihkia suoraan kuivaan tukkaaan niin REDKEN QUICK TEASE 15. Vihdoin viimein olen löytänyt hg tuotteen eikä tarvitse enää etsiä. On myös todella riittoisa.

  • Sanni

   *panee nimen korvan taakse* :)

 12. Paulii

  Aiemmin tuli lätkittyä tähän pitkään, ohueen, sileään ja päätä myöten valuvaan tukkaan joka pesun jälkeen ennen föönausta 2-3 tuotetta ja lakat vielä perään. Piti nimittäin yrittää saada sitä tuuheutta aikaan ^_^ Nykyään en käytä kuin latvoihin levitettävää seerumia (lue: silikonisörsseliä), joka on jäänne vanhoista puteleista. Tukkakin kuivuu toisinaan ilman fööniä. Aina silloin tällöin kaipaisin kuitenkin vähän enemmän rakennetta ja kuohkeutta – mieluiten jollain luonnonmukaisemmalla keinolla. Osaatko Sanni, tai joku lukijoista, kertoa suolasuihkeen vaikutuksista hiuksen. Kampaajat ja naistenlehdet aina varoittelevat etelässä lomailijoita meriveden vaikutuksista hiuksiin ja vannottavat huuhtelemaan tukan kunnolla uimisen jälkeen. Miten suolasuihke vaikuttaa hiuksiin, siis kemiallisesti?

  • Sanni

   Miten suolasuihke vaikuttaa hiuksiin, siis kemiallisesti?

   Mä en valitettavasti tiedä tästä mitään, mutta tosi kiinnostava pointti. Voisin yrittää muistaa kysyä tästä jos joskus vielä pääsen tapaamaan kosmetiikkakemistiä. Tai joo hei – minullahan on SIMin hiustuotekemistin yhteystiedot, voisin kysyä häneltä :)

   • Pau

    Mahtavaa, jos viitsit kysyä!

    Joskus tuntuu siltä, että tämä luonnonkosmettiikkaan siirtymisen jälkeen exponentiaalisesti kasvanut valveutuneisuuteni ja asioiden kyseenalaistaminen on mennyt vähän yli… Mihinkään tuotteeseen ei enää voi tarttua vain koska se näyttää/tuoksuu/tuntuu/kuulostaa hyvältä. Vähintään on selvitettävä inci-listalta kaikki tuntemattomat ainesosat ja mielellään vielä niiden kemialliset ominaisuudet ja väitetyt hyödyt :D
    Ei silti, enemmän ehkä ahdistaa se entinen minä, joka ei tiennyt mistään mitään ja uskoi markkinointilupauksia tai myyjien puheita ;)
    …pohdiskelee hän.

    • Sanni

     Mihinkään tuotteeseen ei enää voi tarttua vain koska se näyttää/tuoksuu/tuntuu/kuulostaa hyvältä. Vähintään on selvitettävä inci-listalta kaikki tuntemattomat ainesosat ja mielellään vielä niiden kemialliset ominaisuudet ja väitetyt hyödyt :D

     :) Asiaa ^_^

 13. Titu

  Upeat hiukset tossa eka kuvassa <3 Varmaan lähtee seuraavaksi testiin tuo KMS california tuote :) Yleensä olen tigin vaahtokarkki muotovaahtoa käyttänyt tai biozellin suolasuihketta :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.