Karkkipäivä
Karkkipäivä

Muoti- & kauneusmessuille

Mukavat laveralaiset lähettivät minulle lipun Kauneusmessuille, mutta ikävä kyllä olen viikonlopun kiinni työ- ja muissa kuvioissa, enkä pääse messuille. Voisinkin lähettää lipun jollekulle uskolliselle lukijalleni, joka on messuille menossa. Hihkaise kommenttiboksissa mikäli kiinnostuit, ja laita osoitteesi sähköpostille tarkoitetulle riville (ei näy muille kuin minulle), jotta voin postittaa lipun jo tänään. En nimittäin töissä pääse sähköpostiini, joten osoitetiedot pitäisi näkyä kommentissasi. Edit. Kommentteja on tullut paljon, mutta toistaiseksi kukaan ei ole antanut osoitettaan….. Vaikea siis postittaa lippuja…! ;)

Laveralta muuten vinkattiin myös, että heidän osastollaan myydään uudistuvan Basis Sensitiv -sarjan vanhat pakkaukset ja muutakin Lavera-kosmetiikkaa puoleen hintaan, joten sieltä voi tehdä todella edullisia löytöjä.

Harmittaa ihan sikana etten pääse messuille! Mm. luento kollageenin roolista ihonhoidossa olisi ollut niiiiiin kiinnostava. Puhumattakaan maskeerauksen SM-kisoista, jotka onnistun joka kerta missaamaan. :/

Edit 2. No voihan p***a. Täytyy kai potkaista itseäni, sillä tämä WordPressin systeemi ei näköjään anna laittaa s-postiosoiteriville muuta kuin s-postin, teidän katuosoitteet oli siis kadonneet painettuanne ’send’-nappia. :( Olen todella pahoillani. Ehdin postilaatikolle tunnin kuluttua (jolloin laatikko tyhjennetään), ja jos nimimerkki YLVA ehdit vielä ennen klo 15.30 laittaa osoitteesi minulle uudestaan, niin lippu lähtee sulle. Laita osoite kommenttikenttään, en julkaise sitä. Mikäli Ylva ei ehdi, niin arvon lipun niiden kesken, jotka olivat olleet minua fiksumpia ja laittaneet osoitteen kommenttikenttään. Vielä kerran pahoitteluni, en voinut aavistaa että WordPress toimii näin.

Edit 3. Arvonta suoritettu, ja onni suosi Susannaa Vantaalta! :) Pidähän hauskaa messuilla! Jätän osallistuneet kommentit nyt julkaisematta, kun monessa oli mukana se osoite.

Kommentit (2)

 1. Karoliina

  Hei, vielä kysymys, copypastesin tämän muutaman eri meikkiblogiin:

  Hei, esittäisin juttutoiveeksi sellaista, että millä tuotteilla saisi tehtyä täydellisen pohjan vähemmän täydelliselle iholle?
  En ole löytänyt oikeastana mistään meikkiblogeista mitään vinkkejä todella epätasaisen esim. akneihon pohjan tekemiseen. En tiedä mitkä tuotteet toisivat hehkeän, ei-pakkelimaisen lopputuloksen, niin että punaisuudet ja jopa epätasaisuus edes jossain määrin peittyisi? toimiiko tällaiseen pohjaan esim. mineraallimeikit?

  Onko antaa mitään vinkkiä tässä asiassa, tai esim. vinkata minut johonkin toiseen blogiin, josta saisin tähän vastauksen?

  • Sanni

   Moi Karoliina! Mullakaan ei valitettavasti ole kokemusta todella epätasaisen ihon meikkaamisesta, mutta melkein sanoisin että kannattaa kuitenkin pysytellä jossain ohuessa meikkivoiteessa paksujen ja tosipeittävien sijaan. Ne kyllä peittävät, mutta tulos on vahamainen pakkeli. Suosittelisin melkein kysymään neuvoa päivittäin työkseen meikkaavilta, joille monet erilaiset ihotyypit ovat tuttuja. Ammattimeikkaajien pitämiä suomenkielisiä blogeja ovat mm.I Love MakeUp ja Tintti Alanko. Tiptoesin Saarahan on mös kovan luokan ammattilainen, mutta en tiedä kuinka paljon hänellä on bloginsa suosion takia aikaa vastailla kommentteihin. Joko postasit kysymyksen Saarankin blogiin?

   Jos mun pitäisi lähteä meikkaamaan epätasaista, punoittavaa akneihoa, niin tekisin varmaan sillä lailla, että peittäisin ensin punoitukset vihreällä sävyttävällä voiteella, ja laittaisin sitten jonkun ohuen, epäpuhdasta ihoa hoitavan meikkivoiteen, esim. Cliniquen Anti-Blemish Solutions. Päälle kevyesti hienojakoista irtopuuteria kiinnttämään ja imemään kiiltoa. Hohtotuotteet eivät ole omiaan näppyläiselle iholle, joten pitäisin poskipunankin mahdollisimman mattana.

   Epätasaisuutta voi hieman poistaa primereilla, joten alle voisi myös kokeilla mattapinnan tuovaa ohutta pohjustusvoidetta. Mitään Lorealin Studio Secrets -jankkia en välttämättä lähtisi ensimmäisenä laittamaan. Tosin mattaprimerit eivät toimi kaikilla, vaan voivat korostaa ihon pintakuivuutta ja jopa saada meikkivoiteen rullaamaan, mikä on koettu joidenkin asiakkaiden kanssa. Mutta kokeilemalla selviää. Avainsana on ohuus, epätasainen iho ei näytä hyvältä paksussa maskimaisessa meikissä.

Kommentoi »

Comments are closed