Mun ensimmäinen kynsi”koristelu”!

Ei saa nauraa. :D Tai nojoo, nauranhan mä itsekin. :)

Mutta näistä tuli ihan kivat ollakseen ensikertalaisen käsialaa. Minähän en harrasta kynsien koristelua tai muutakaan kynsitaiteiluita, mutta inspiroiduin tuossa viikonloppuna työkaverini kynsistä. (Jotka oli hänelle tehnyt toinen kollegani, terkkuja vaan!)

Tein vapaalla kädellä huterat vinokärkilakkaukset IsaDoran Hot Coral -lakalla, ja vedin päälle valkoisia viiruja Dependin ArtLiner-lakalla. Valkoviivojen päälle vedin Goshin Rainbow-hippulakkaa.

Työkaverini kynsissä oranssit kärjet oli tehty ranskalaiseen malliin ja valkoiset viirut oli tietty erittäin kapeita ja siistejä. :) Rainbow’n tilalla työkaverini kynsissä oli käytetty kultaglitteriä, joka sai kokonaisuuden näyttämään siltä kuin kynsien kärjet olisivat leimunneet tulessa. Upea lakkaus! Minun imitaationi on vain kalpea aavistus siitä, mutta olen silti vähän innoissani.

Ostin Dependin koristelulakan ihan tätä manikyyriä varten. Saas nähdä, tuleeko viiruja piirreltyä nyt vähän joka lakkaukseen. :)

Pariin kynteen, kuten vasemman käden etusormeen, kokeilin China Glazen kultakimallelakkaa. Kimalteet pääsevät kuitenkin oikeuksiinsa vain sähkölampun valossa, jossa ne hohtavat monivärisinä.

Vasemman käden nimetön meni ihan ruttuun kun innostuin annostelemaan hippulakkaa liian paksun kerroksen.

Mitähän blogikollegani, kynsiguru Charming Nails tuumaa tästä liikuttavasta lakkauksesta! :)

Kommentit (83)
 1. ekaks koristelulakaukseks tosi nätti! muistan vielä oman ekan apila kokeilun :D

  1. moikka
   ihanaa löytää näitä blogeja!!!!hienot kynnet!!tommosia alan harjoittelemaan….nuo on tosi kivat!!!!

 2. Noihan on kivat!! =)
  Oon vähä nolo, katoin ekasta kuvasta että noi kynnet kimaltaa tositositosi paljon. Ettei siinä olis noita valkosia viiruja. Tarkempi kattelu sitten paljasti toisin. :D

  1. Ihan samaa katsoin minäkin… :D Meinasinkin tulla kysymään, mikä päällyslakka kiiltää noin kauniisti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *