Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mun ekat….

…iltajuhlat!

Oikeasti – melkein jännittää! Osaanko vieläkään pitää haarukkaa ja veistä oikein? :D

(Muistatte ehkä kesäisen paljastukseni…)

JuhlaSanni

Olen siis juuri kohta lähdössä elämäni ensimmäisiin iltapukujuhliin. En osallistunut aikoinani edes Vanhojen Tansseihin koska Sanni ja mekot ei vain oikein kuulu yhteen.

JuhlaSanni2

Toivottakaa onnea..! ^_^ Jospa nyt en ihan kompastuisi pukuuni…!

Kerron lisää huomenna! :)

P.S. Valitsin sen oikean silmän meikin ;)

Kommentit (27)

 1. Chatte

  Waau, näytät aivan uskomattoman kauniilta! Ja mekkokin näyttää aivan upealta! :) Mun ensimmäinen iltapukujuhla oli RUKin kurssijuhla, ja kyllä jännitti! Mutta tsemppiä vaan, hienosti se menee. Ja eikö olekin kiva kerrankin laittautua oikein huolella? :)

 2. Jenny

  Näytät ihan sellaiselta urheilijanaiselta linnan juhlissa! Mekko sopii sulle todella hyvin :)

  • Miaminttu

   Minna Kaupilta? Mulla tuli ainakin heti mieleen! :)

 3. Embu

  Lycka till! Oot hurmaavan kaunis :)

 4. Mariena

  Näytät mahtavata, todella kaunis kokonaisuus :)

 5. Hosuli

  Vauuuu mikä kokonaisuus! Ihan superkaunis kampauskin.

 6. Miss J

  Näytät kerrassaan upealta! Toivottavasti oli onnistunut ja hauska ilta. :)

 7. Tiltu Kultu

  ensiksi: yritin kirjoittaa tätä kommenttia ”4 x mainio hiuöljy” -postaukseen koska tämä liittyy enemmän tuon postauksen aiheeseen, mutten löytänyt mahdollisuutta kirjoittaa itse kommenttia tuon alle? Mun puolesta voit siis siirtää suoraan tämän tuon postauksen alle, jos joku muutakin lukijaa mietityttää sama asia kuin minua.

  Mitä mieltä olet, kun joissain hiusöljyissä ja vastaavissa mainitaan lämpökäsittelyltä suojaava vaikutus? Esim tilaamassani Aubrey- hiusseerumissa http://www.aubrey-organics.com/ProductInfo/067.aspx on tällainen lupaus.
  Seerumi on kuitenkin todella, todella riittoisaa ja lähmää helposti, joten epäilen sen pienen tipan riittävän koko hiuksiin suojaamaan lämpökäsittelyltä.

  Kysyin toki myös suoraan Aubreylta ja alla s-postikirjeenvaihtoamme:

  ”Hei!

  Tilasin äskettäin tuon hiusseerumin ja minulla olisi siitä kysyttävää.

  Sivuillanne lukee: ”Suojaa hiuksia lämpökäsittelyltä ja palauttaa hiusten kiillon sekä helpottaa muotoilua.”
  Mihin tämä lämpökäsittelyltä suojaaminen perustuu? Voinko huoletta käyttää tätä seerumia esimerkiksi suoristusraudalla tehtäviin kampauksiin? Seerumihan on todella riittoisaa, mutta se pienenpieni tippa – riittääkö se todella suojaamaan hiusta kuumuudelta?”

  ”Kiitos sähköpostista.

  Kysyit hiusseerumin lämpökäsittelyltä suojaavasta vaikutuksesta.
  Hiusseerumin lämpökäsittelyltä suojaava vaikutus perustuu kvinoaproteiinin vaikutukseen. Se läpäisee hiuksen pintakalvon ja toimii liiman tavoin joka yhdistää kuumakäsittelystä haaroittuvaa hiusta ja silottaa samalla.

  Ainakaan valmistajan mukaan ei ole estettä käyttää suoristusrautaa samanaikaisesti seerumin kanssa. Seerumi on riittoisa. Hiusseerumin riittoisuus riippuu hiuksen rakenteesta ja hiusten pituudesta. Jos käytät suoristusrautaa, suositellaan käyttämään pieni määrä ennen kuumakäsittelyä aloitettaan latvoista. Itse laitan seerumia kämmenelle ja sen jälkeen vasta hiuksiin mutta se on ehkä makuasia ja tyylikysymys.

  Muutaman käyttökerran jälkeen huomaat miten sinun hiuksille seerumi toimii parhaiten.

  Valmistajan sivulla löytyy lisätietoa kvinoaproteiinin vaikutuksesta täältä. http://www.aubrey-organics.com/ProductInfo/067.aspx.

  Meillä on saman sivun käännös vielä kesken mutta teemme töitä asian eteen.

  Toivottavasti vastauksesta oli sinulle apua, mutta ole yhteydessä, jos tarvitset lisätietoa.

  terveisin,

  Eha Vakkermann
  +358 503426216
  http://www.aubrey-organics.fi
  Facebook: Aubrey-Organics-Finland
  Twitter: http://www.twitter.com/Aubrey-OrganicsFin

  En oikein ottanut tolkkua vastauksesta ja laitoin vielä tähän kysymyksen, vastaako tuo seerumi siis täysin tavallista lämpösuojaa. Odottelen siihen vielä vastausta (lähetin viestin siis juuri äsken), mutta kiinnostaisi vielä puolueeton mielipide asiasta, jotten käräytä kutrejani luullessani seerumin suojaavan suoristusraudalta yhtä hyvin kuin tavalliset lämpösuojat eikä se sitten suojaakaan.

  • Sanni

   Moi Tiltu!

   Lähdin selvittämään tuota kommentointiongelmaa (josta muutama muukin lukija on raportoinut). Indiedaysin it-mies kertoi, että blogiin on hiljattain laitettu päälle asetus, joka estää yli kuukautta vanhempiin postauksiin kommentoinnin, koska vanhoihin postauksiin tulee niin paljon spämmiä. Tämä asetus otettiin nyt pois päältä toiveestani. Saan kuitenkin suhteellisen usein kommentteja myös vanhoihin juttuihin, ja vaikka spämmiäkin kieltämättä tulee ihan sikana, niin ne menee suoraan roskapostifiltteriin eikä sen tyhjentely niin hirveästi tuota vaivaa. :) Eli nyt pitäisi taas pystyä kommentoimaan vanhoihinkin kirjoituksiin.

   Mitä kysymykseesi Aubreyn hiusseerumista tulee, minun tietojeni mukaan silikoniyhdisteet ovat niitä lämpösuojaavia ainesosia (eivät kaikki silikonit mutta tietyt, käsittääkseni ainakin dimethicone ja cyclomethicone). Proteiinitkin muodostavat hiuksen pintaan kalvoa, kuten tuo Aubreyn seerumissa oleva kvinoaproteiini varmaankin tekee, mutta sitä en osaa sanoa onko tuolla proteiinikalvollakin lämmöltä suojaava vaikutus. Veikkaisin, ettei se ole ainakaan yhtä tehokas suoja kuin nuo silikonit.

   Beauty Brainsin sivulta olisi varmaankin löytynyt vastaus tähän kysymykseen, mutta en ole päässyt tänä aamuna Beauty Brainsin sivulle.

   Löysin linkin Beauty Brainsin artikkeliin ”How To Protect Your Hair From Heat Damage” (”What are they key ingredients that protect hair from heat”), jota en nyt voi liittää tähän koska se ei aukea. :( Mutta jos googlaat Beauty Brains + nuo sanat niin löydät varmaan artikkelin ja varmaan se taas jossain vaiheessa avautuukin. :) BB:ssä olisi varmaan kerrottu suojaavatko myös proteiinit lämmöltä. Itse olen vähän skeptinen… En luottaisi tuohon Aubreyn seerumiin ainoana lämpösuojatuotteena. (Beauty Brains’han on kosmetiikkakemistien ylläpitämä sivusto.)

   Tämä oli kyllä vähän hassu vastaus Vakkermanilta:
   ”Hiusseerumin lämpökäsittelyltä suojaava vaikutus perustuu kvinoaproteiinin vaikutukseen. Se läpäisee hiuksen pintakalvon ja toimii liiman tavoin joka yhdistää kuumakäsittelystä haaroittuvaa hiusta ja silottaa samalla.”

   Tuohan ei vastaa kysymykseesi lainkaan. Tuo hiuksen pintakalvon läpäisy ja liiman tavoin toimiminenhan kertovat ”paikkaavasta” ja silottavasta vaikutuksesta, ei lämmöltä suojaamisesta.

   • Nimetön

    Jos hiuksen pinnalle lisätään joku lämmöltä suojaava kerros niin eihän hius muotoudu silloin niin hyvin, koska muotoilu perustuu nimenomaan kuumuuteen..? Lämpösuojat taas usein tehostaa myös muotoiltavuutta ja lopputuloksen kestoa. Silikoni ei siis kai vähennä hiukseen kohdistuvaa kuumuutta. Minusta tuo proteiinin toimintamalli kuulostaa ihan vakuuttavalta. Ihanaa kun jaksatte selvittää ja kysellä, tosi mielenkiintoista!

    • Sanni

     Kaikissa lämpösuojatuotteissa ei tokikaan ole muotoiluominaisuutta, peruslämpösuojassa se kuumuudelta suojaava vaikutus tulee silikonista ja muotoilutuotteissa muotoileva ominaisuus tulee polymeereista. :) Useimmissa muotoilutuote”resepteissä” on jo ihan kosmeettisen miellyttävyyden vuoksi silikonia ja samalla se sitten tuo sitä lämpösuojaa.

     • Tiltu Kultu

      Kiitoksia vastauksesta!
      Täytyykin tutki Beauty Brainsia ihan ajan kanssa kunhan tässä joutaa :)

     • Nimetön

      Täytyypä mennä kurkkimaan tuota bb:tä! Aiemman postauksen keskustelu rekuista ja hiuksen pysyvistä vaurioista oli herättelevä. Itse skeptikkorotuun kuuluvana olen ollut sitä mieltä että hiusta ei voi pelastaa kun se kerran on ”rikki”. Toisaalta, jos hoitavat aineet jättää kokonaan pois, voi olla varma että hius jatkaa katkeilua ja halkeilua ja lopulta tippuu lattialle… Voisiko hoitoaineella olla ainakin vaurioitumisen pysäyttävä vaikutus..? En enää olekaan niin varma… Mistään. Kiitos vain, näin se aikuisenkin ihmisen maailmankuva on romutettu;)

     • Tiltu Kultu

      Sain viimein vastauksen Aubreylta:
      ”Hei,

      Anteeksi, että vastaus kesti. Olin viime viikon to-la työmatkalla.

      Aubreyn NuStyle hiusseerumia ei ole vielä käytetty vertailussa Suomessa markkinoilla oleviin tuotteisiin. Jos sellainen järjestetään olemme erittäin kiinnostuneita lähettämään tuotteitamme puolueettomaan vertailuun. Siksi en pysty tässä tapauksessa vastaamaan kysymykseen.

      Aubreyn tuotteen tapauksessa lämpösuoja perustuu kasviperäisen orgaanisesti viljellyn ainesosan vaikutukseen. En osaa ottaa kantaa tavallisten tuotteiden lämpösuojavaikutukseen.

      Terveisin,

      Eha Vakkermann”

      Eli enpä tullut sen viisaammaksi.

      • Sanni

       Eli enpä tullut sen viisaammaksi.

       Tylsää, mutta vähän saattoi odottaakin ettei asiaan osattu ottaa kantaa… :/

       • Tiltu Kultu

        Niinpä. Mutta ei ollenkaan turha tuote! Rehellisesti sanottuna tämä on ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa tuote, jolla saan lentelevät kutrini kuriin. Ja tuo pullo kestää varmasti sata vuotta, koska ihan oikeasti 1-2 ihan minipientä tippaa riittää. Kokeilin ensin ehkä puolikkalla normijätettävän annoksella ja sain aikaiseksi lähmän. Sitten kokeilin sekoittaa saman määrän huuhdeltavaan hoitikseen ja sama homma.
        Oikea annostus löytyi tippa kerrallaan kokeilemalla.

        • Sanni

         Kiva kuulla että tuote kuitenkin toimii! :) Nippelitiedoilla siinä enää niin väliä jos saa toivotun tuloksen ;)

   • Tiia

    No niin, selvisivät sitten nekin tähtikuviot;D Aika jännä, että tuollaisia ominaisuuksia ilmestyy bloggaajien tietämättä?

    Mullekin tuli sun lookista mieleen Minna Kauppi, mutten heti muistanut hänen nimeään:) Nyt katsoin googlesta ”Minna Kauppi linnan juhlissa” ja todellakin hänellä on ollut saman tyylinen meikki ja kampaus (tosin kultaisen puvun kanssa) ja muutenkin hän on vähän näköisesi:D

 8. Henna

  Aivan kuin linnan juhlien kaunotar! Jotenkin tuli itseasiassa Minna Kauppi mieleen kuvista. Olen hirveän laiska kommentoimaan blogeja, mutta nyt oli pakko kyllä kehua :)

 9. Sannu

  Onnea! Oot tyrmäävän kaunis. :)

 10. Tiia

  Voih, olen auttamattomasti myöhässä, mutta onnea matkaan joka tapauksessa! Hieno kokonaisuus. Laitoit varmaan hiuksetkin itse;D Ei vais, olet kaunis, toivottavasti oli hauskaa.

 11. Surku

  No jopas nyt! Teikähän on tyylikkäämpi kuin monet linnanjuhlissa. :)

 12. Elli76

  VAU, miten upealta näytät. Kuin joku kreikkalaisen mytologian jumalatar. Oikeasti.

 13. Sanni

  Kiitos ihanaiset kommenteistanne! <3 Laitan nyt kaikille yhteisen vastauksen. :)

  Oli kyllä ihana, ainutkertainen "ilta prinsessana", kivaa kokea kerran elämässään tällaistakin. :)

  Ja en kompastunut pukuun vaikka sen päälle vähän tallottiinkin :D

 14. kisse

  Vau mikä nainen! Olet upea!

 15. Bluebird

  Olet tyrmäävän kaunis! Ihanaa viikonloppua. ^^

 16. kinu

  Upealta näytät!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.