Karkkipäivä
Karkkipäivä

Multicolour

Tuli taas vähän leikittyä Manly 120 -paletin kanssa. Värien kanssa pelatessa ei aina aloittaessa tiedä millainen lopputuloksesta tulee… Tätäkin meikkiä tehdessä aloin vain heitellä eri sävyjä luomille fiiliksen mukaan, ja jossain vaiheessa kokonaisuus näytti jo aika, hmm, sanotaanko erikoiselta, mutta sitten siveltimen vielä huiskittua jonkun aikaa aloin olla tyytyväinen. Lopullisesta meikistä tuli mielestäni oikein kiva.

Sisänurkassa viileää keltaista, sen vieressä keskellä vihreää, vihreän yläpuolella pinkkiä ja ulkonurkassa kahta erisävyistä turkoosia. Yläluomen rajaus tummansinisellä, ja näkyy sävyä olevan vähän alaluomen ulkonurkassakin. Alaluomella turkoosi, vihreä ja keltainen, sekä pilkahdus kirkasta oranssia. Sisärajaus MAC Smolder. Kulmaluulla tuttuun tapaan Revlon Frosty White.
Ja tässä vielä todiste siitä että en ihan joka päivä kulje sateenkaaren väreissä. Tein tämän meikin edellisen postauksen varjostusesimerkkien päätteeksi. Ja sille anonyymille joka kyseli jotain rippijuhliin sopivaa meikkiä, niin esim. tällainen sopisi mielestäni hyvin. Klassinen ja yksinkertainen, tehostaa katsetta mutta ei vedä liikaa huomiota silmiin.
Meikki on tehty vain kahdella sävyllä, valkoisella ja tummanharmaalla. Revlonin valkoista Frosty Whitea on levitetty koko luomelle ripsirajasta kulmakarvoihin saakka ja Grimasin tummanharmaata sävyä 713 on levitetty luomen ulkonurkkaan. Yläluomelle on tehty paksu musta rajaus Maybellinen Line Definer -tussikynällä. Muuten, jos omistatte ihan turbovalkoisen luomivärin niin älkää levittäkö sitä ihan kulmaluulle saakka, ei näytä hyvältä. Mun käyttämä Frosty White on läpikuultava, aika himmeä valkoinen joten sitä voi levittää koko luomen alueelle.Kommentit (9)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana tuo värikäs, piristi oikein :D

 2. Lucy

  Your eye makeup is beautiful. You have gorgeous eyes. Any chance of a translate button? I'd love to be able to read your blog.

 3. Sikri

  Mä lopetan meikkaamisen koska sä olet noin hyvä. Möks.
  No ei ihan, tämä vaan kannustaa minuakin opettelemaan lisää :) Siis niin ihana!! <3

 4. Anonymous

  ihania noi molemmat meikit, vitsit ku osaisin itekki tehä samanlaiset rajaukset ku alemmassa meikissä!
  kysyisin tässä samalla ehkä vähän hölmöäkin asiaa mutta kun poistat meikkejä niin lähteekö sulta ripsiä irti kuinka paljon jos ollenkaan?

 5. Sagu

  Ihana värikäs meikki! Tuota katsoessa tuli ihan hyväle tuulelle :D

 6. milipili

  Hieno. Rohkeempi versio sateenkaarimeikistä. "Perus"meikkikin on ihana.

 7. Inkivääri

  Lucy – I will try to fix a translate button, if I find out how! :) Shouldn't be too complicated, I hope. I'm flattered by your comments, thank you so much!

  Sikri – just joo, no et tietenkään lopeta! ^_^

  Anonyymi – ei multa niin hirveästi lähde ripsiä meikkiä pestessä, mikä on jopa aika outoa kun ottaa huomioon että joinain päivinä saatan tehdä kolmekin testimeikkiä ja pestä ne pois. Kyllä siinä silmät kärsii! Mutta mulla on tosiaan jo luonnostaan aika harvat ripset, eli tuolta ne näyttää aina.

 8. Nea/ Fashioned in Finland

  Tuo käännöskone antaa muuten aikas mielenkiintoisia suomennoksia ainakin :D Ei mitään tolkkua mutta toki kovin viihdyttävää!

  Sikri: minulla oli saman fiilikset ja nyt sitten katselen joka ilta meikkitutorialeja :D

  Näin muuten jo unta sinusta Inkivääri :D Olit Turussa ja kävimme teellä lempiteepaikassani sekä toki ihastelimme meikkejä. *hekottaa*

 9. Inkivääri

  Lucy – I have now included a Google Translate button on top of the blog, but I wonder if it's of any use to you… I tried it and the result was rather ridiculous… :D Finnish seems to be too hard a language for poor Google! Most of the translation didn't make any sense at all, and like every fifth word remained in Finnish. But try it, maybe you'll get a good laugh at least! :) If you know of any better translation tool, let me know.

  Nea – joo, aivan tolkuttomia käännöksiä tosiaan..!
  Oi, meidän pitää ehdottomasti joskus mennä sun lempiteepaikkaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.