Karkkipäivä
Karkkipäivä

Muistutus pohjoisemmalle Suomelle ^_^

naturalcode_hazel_meikki

Kuva: Lumene Natural Code

Tein tänään oman versioni kuvan meikistä ja tarkoitus oli julkaista kuvat tämän pikailmoituksen kuvituksena. Mutta en ehtinytkään saada kuin yhden kuvan valmiiksi ennenkuin sisko pölähti vieraaksi joten tämä jäi nyt tynkäversioksi. Laitan loput kuvat huomenna jos ehdin… Muistutus oli nyt tärkeä saada ulos tämän päivän puolella että joensuulaiset muistaisivat huomisen…! ^_^

(Tykkään muuten tosi paljon kopsata meikkejä kuvista, ah, tuli ihan nostalginen olo, en olekaan tehnyt tätä aikoihin, pitäis tehdä useammin….)

 naturalcode_hazel_img_4020

Tässä mun versio, olipa hassu olo olla ruskeasävyisessä meikissä ensimmäistä kertaa hiussävyn muutoksen jälkeen :)  (Hiuksista puheen ollen, päässä muhii tällä hetkellä taas uusi testiväri: Crazy Colorin Violette. Color Mask Paintin Deep Purple osoittautui liian punertavaksi kuten pelkäsinkin.)

Noniin mutta! Halusin laittaa muistutuksen Lumene Natural Code -kiertueen viimeisestä legistä joka vie minut tällä viikolla Joensuuhun, Kuopioon (jiii-haa!) ja Ouluun. Pääsen näkemään itselleni kaksi ihan uutta kaupunkia: Joensuun ja Oulun :)

Aikataulu:

TIISTAI 1.11. Sokos Joensuu kello 17-19

KESKIVIIKKO 2.11. Sokos Kuopio kello 17-19 (mun oma Sokos…! Vähänkö hauskaa, keikalla teini-iän omalla kosmetiikkakentällä <3 <3)

TORSTAI 3.11. Sokos Oulu kello 17-19

*

Näissä Sokoksissa voi siis vielä käydä haastelemassa meikäläisen kanssa ja turinan lomassa jaan mielelläni Lumene- ja Natural Code -vinkkejä ja teen pikameikkejä :)

En malta olla kertomatta kuinka yksi ”virstanpylväs” täyttyi Turun tapahtumassa, kun pitkäaikainen vakiolukijani, yksi kommenttilaatikon aktiivisimmista nimimerkeistä Jonttu sai vihdoin kasvot ^_^ <3

Ihan älyttömän mukavaa ja välillä tunteellistakin tavata lukijoita, on niin jännä tunne kun kommenttilaatikon keskusteluiden kautta osa on käynyt jo sillä lailla tutuksi että tavallaan tuntuu kuin heidät tuntisi ja he olisivat kavereita :) Ja lukijamatkalaiset tuntuvat jo suunnilleen ”oikeilta” kavereilta, kun heitä on nähnyt reissujen jälkeen…! ^_^

Olette kyllä niin ihania!!! Anteeksi imelyyteni, mutta te ootte!! <3

Kommentit (24)

 1. MariaGlow

  Ai hitsi tuut huomenna tänne! :) Oisin tullu ehdottomasti moikkaamaan, mut kun en saa vieläkään ajaa autoa niskamurtuman takia :(
  Pidä kiva päivä!

  • Sanni

   No voihan möö, tulitpas huonoon aikaan niskamurtuma..! Mutta paranemisia sinulle, Maria :) <3 Jännää kyllä nähdä vihdoin viimein Joensuu, kun oikeasti kuopiolaisena melkein nolottaa ettei ikinä ole tullut siellä käytyä.

 2. Piia

  Ite oot ❤❤☺

  • Sanni

   Awww, kiitos Piia <3 <3

 3. TeijaH

  ”Ihan älyttömän mukavaa ja välillä tunteellistakin tavata lukijoita, on niin jännä tunne kun kommenttilaatikon keskusteluiden kautta osa on käynyt jo sillä lailla tutuksi että tavallaan tuntuu kuin heidät tuntisi ja he olisivat kavereita”

  Pikaisesti vain huikkaan, että kuvaat tuossa fiiliksiä, joita moni tuntee tavatessaan sinut! :)

  • Sanni

   <3 :) <3

  • Jonttu

   Nimenomaan, kyllä se näin lukijallekin oli ihan toteutunut unelma tavata Sanni. :) Mietin jälkeenpäin, että olisiko edes mikään olympiavoittajakaan voinut jättää samanlaista tunnetta… Tuskin. :)

   Ja kun vielä olet niin mukava ihminen. Saisit saada jonkun mitalin tulevana itsenäisyyspäivänä lähimmäisten ilostuttamisesta. :)

   • Sanni

    Saisit saada jonkun mitalin tulevana itsenäisyyspäivänä lähimmäisten ilostuttamisesta. :)

    Nyt mä menen jo ylihämilleni ^_^

 4. Tiia

  Voi ihana! Mäkin olisin halunnut tavata Jontun:D

  • Sanni

   :)

  • Jonttu

   Nyt tuntuu jo, että tämän blogin kautta on saanut hyvää mieltä jo ainakin vuodeksi eteenpäin. :)

   • Sanni

    :) :)

 5. Elina

  Harmi kun olet niin vähän aikaa Sokoksella! Menee toisen menon kanssa päällekäin :/ Olisi ollut tosi kiva nähdä livenä!

  • Sanni

   No voi hööh..!

 6. Nimetön

  Olitko Lumenen uusia tuotteita kokeillut? Niistä olisi kiva jos postaisit. :)

  • Sanni

   Juttua tulossa niistä joulukuussa kun palaan USAn reissusta :)

 7. Marianne

  Hih, oon jotenkin ihan lapsellisen iloinen siitä, että sait tavata Jontun, jota en siis itsekään tunne. En ole aktiivinen kommentoija, mutta luen kyllä ahkerasti täällä taustalla. :D
  Ihanaa loppukiertuetta sinulle!

  • Sanni

   Hih, oon jotenkin ihan lapsellisen iloinen siitä, että sait tavata Jontun

   Voi ei, hihhih… ^_^ Jonttu on monen muunkin tuttu täällä <3

 8. Siri

  Ihan hypoteettinen kysymys: jos tuollaiseen pikameikkiin menee, niin saako/pitääkö siinä olla jotain meikkejä naamalla omasta takaa? :D

  • Sanni

   Ei tarvitse olla mitään naamalla :) Voi tulla meikillä tai ilman :) Jos on meikkiä niin se pikaputsataan misellivedellä :)

 9. Kikkis

  Mille Joensuu vaikutti? :) Kävin kyllä sokkarilla mutta luoksesi oli pikameikkeihin (?) jonoa niin en tullut juttusille, mukana kanniskeltava vauveli ei pidä jonoista ja paikallaan seisoskelusta. :D Näytit minusta pidemmälle mitä kuvittelin. ^-^ tukka on hieno myös livenä!

  • Sanni

   Terkut aamiaiselta, vielä sitä nautin täällä Joensuussa :)

   Eilen en ehtinyt juurikaan tehdä Joensuun kanssa syvempää tuttavuutta kun tulin niin myöhään että käytännössä menin vain junalta hotellille ja hotellilta Sokokselle :) Mutta tänään olisi aikeissa yrittää ehtiä pienelle kävelylle ennen Kuopion bussiin hyppäämistä :)

   Joo, mun kohdalla käsite ’pikameikki’ voi olla tilanteesta riippuen vähemmän pika, se on totta.. ^_^ :p Etenkin jos jollain on paljon kysyttävää en henno sanoa että nyt pitäisi ottaa jo seuraava jonosta, ja kun itsekin niin tykkään perusteellisesta neuvomisesta niin tilanteet saattavat ”lipsahtaa” ei-niin-pikaisen puolelle… Kysyn kyllä aina jonossa olijoilta onko heillä kiire ja jos jolla kulla ei ole aikaa odottaa niin sitten nappaan hänet muiden ohi, tietysti jos muilla ei ole mitään sitä vastaan. Onpa harmi että missasin sinut, voi kun olisit nykäissyt hihasta. Vauvan kanssa ei tosiaan varmasti jaksa jäädä seisoskelemaan, olisin toki ottanut sinut meikkiin tai ainakin jutustellut kanssasi (en tiedä olitko tulossa meikkiin vai moikkaamaan vai sekä että ^_^) jos olisin tajunnut.

   Näytit minusta pidemmälle mitä kuvittelin. ^-^

   Hiiii…! ^_^ Kerrankin näin päin :)

   • Kikkis

    En ollut tulossa kuin moikkaamaan. :) En siis epäillyt etteikö ne olisi pikameikkejä, näin ihmisiä jonossa niin en ollut varma olivatko tulossa meikkiin vai tervehtimään vai kysymään muita neuvoja, niin en kehdannut asettua jonon jatkoksi enkä etuilla. :D suomalaiset kun tykkäävät jonottaa kaikkea, ämpäreitä et sentään tainnut jakaa. xD Kuopiossa törmäsin muuten myös jonotta jonottamiseen: menin kysymään vapautuneelta myyjältä jonkin asian sijaintia ja sain vihaisia naisia eri puolelta myymälää kimppuuni, että etuilen jonossa (jota en ymmärtänyt olevan kun katselivat hyllyjä kauempana), odota omaa vuoroasi. :D En harmistunut vaikka en nyt tervehtinytkään, minusta on kiva hiimailla taustalla pällistelemässä ihmisiä.

    Varmaan siksi näytit pidemmältä kun aina ällistellään kuinka lyhyt olet, odotin jotain todella lyhyttä. Mielikuvat voivat toimia näinkin päin. ^-^

    • Sanni

     En siis epäillyt etteikö ne olisi pikameikkejä, näin ihmisiä jonossa niin en ollut varma olivatko tulossa meikkiin vai tervehtimään vai kysymään muita neuvoja, niin en kehdannut asettua jonon jatkoksi enkä etuilla. :D

     Aa, ok ^_^ :)

     suomalaiset kun tykkäävät jonottaa kaikkea, ämpäreitä et sentään tainnut jakaa. xD

     XD XD

     Tästä tuli assosiaatio Kreikkaan, jossa ei, hullua kyllä, tunneta jonotuskäytäntöä. On ihan tavallista että ihmiset puskevat ohi röyhkeys-tekniikalla, eli kellä vain on pokkaa tunkea odottavan ihmismassan etummaiseksi, se sen tekee. Olen todella monesti ollut tilanteessa, jossa odotan vuoroani jonkun paikan palvelutiskin vieressä, ja ohitseni on vain puskenut ihmisiä kuin minua ei olisikaan. Kreikkalaiset ystäväni ovat vahvistaneet että tämä on maasa tyypillistä käytöstä, kohteliasta jonotusta ei tunneta vaan se joka kokee olevansa tärkein tai kiireisin, kiilaa muiden ohi ilman mitään pahoitteluja. Uskomatonta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.