MUFE-tutorial: green, yellow & coral

Piiiitkästä aikaa tutorialia! Katsoin, että edellisestä tuto-postauksesta on vierähtänyt jo puoli vuotta, eli nyt on todellakin jo korkea aika laittaa step-by-step-meikkijuttua ulos.

Tässä teille siis meikkitutorial kesän lempisävyilläni eli vihreällä, keltaisella ja korallilla.

MUFEface_greenyellowcoral

Call me boring, mutta tykkään aina ja ikuisesti yhdistää vihertäviin silmämeikkeihin persikkaiset tai koralliset huulet. :)

Look on toteutettu Make Up For Everiltä saamillani meikkituotteilla, lukuunottamatta poskipunaa (sillä poskipuna jäi uupumaan testipaketista).

MUFEtuto_14

Silmämeikissä kullankeltaista ja kahta eri vihreää ja mattavaaleaa kulmaluulla.

MUFEtuto_8_2

Rajauksena yksi MUFE-lemppareistani, ihanan kimmeltävä Aqua Liner sävyssä Diamond Lagoon Green.

MUFEtuto_16_

 Silmämeikkiin käytetyt sävyt.

MUFEtuto_1

1. Pohjustin luomen Eye Primella ja levitin luomelle ulkonurkkapainotteisesti vedenkestävää, vihreää Aqua Shadow -kynää #8E voimistamaan päälle tulevia sävyjä.

MUFEtuto_2

2. Levitin sisänurkkaan kullankeltaista luomiväriä, #10 Yellow Gold.

MUFEtuto_3

3. Levitin luomen keskelle voimakkaan helmiäistä limenvihreää sävyä, # 304 Diamond Lime

MUFEtuto_4

4. Levitin luomen ulkonurkkaan kevyesti ulospäin kolmiomaisesti tummanvihreää sävyä # 84 Bronze (! omituinen nimi – sävy on ainakin allekirjoittaneen silmään aivan ehdottomasti vihreä eikä pronssi!)

Kulmaluulle levitin ihonsävyistä mattavaaleaa luomiväriä (tätä nappia en enää saa irti paletista niin en voi tarkistaa sävyn numeroa).

MUFEtuto_6

5. Tein yläluomelle rajauksen vedenkestävällä Aqua Linerilla, sävy # 4 Diamond Lagoon Green. Todella, todella ihana tuote ja sävy!

Aqua Liner -sävyissä on erilaisia finishejä (matte, iridescent ja diamond), ja diamondin jälki on niin kimmeltävää että näyttää melkein märältä…! Upea efekti! Kyseessä ei siis ole glitter-finish, vaikka jälki kimaltaakin. Verrattuna esimerkiksi Make Up Storen Glitter Eyelinereihin jälki on paljon pigmenttisempää ja peittävämpää.

MUFEtuto_7

6. Meikkasin kulmat vedenkestävällä, voidemaisella Aqua Brow -kulmakarvavärillä.

Totesin, että sävy #10 Light Blond olisi todennäköisesti sopinut minulle paremmin kuin minulle valittu sävy # 15 Blond. Se näyttää minulla hieman liian tummalta, ainakin omaan makuuni. Huhtikuun meikkikurssilla laitoin mallilleni Hannelle sävyä 10, joka kuvien perusteella näyttäisi sopivan minulle paremmin.

MUFEtuto_8

7. Viimeistelin meikin mustalla Aqua Smoky Lash -ripsivärillä. (Älkää kysykö miksi, mutta laitan ripsivärin jostain syystä aina ihan vihoviimeisenä kulmien jälkeen.)

MUFEtuto_9
8. Tein meikkipohjan Face & Body -meikkivoiteella. Face & Body on kestävä, kosteutta hylkivä meikkivoide, josta peräti 80% on vettä. MUFE-kurssilla opin, että Face & Body sopii erinomaisesti iholle, joka on sekä rasvoittuva että pintakuiva. F & B ei kuitenkaan ole peittävää, eli mahdollisia arpia tai ihon kirjavuutta se ei peitä. Finish on luonnollinen ja läpikuultava. MUFEn sivuilla lukee, että F & B ”leaves a thin layer of powder on the skin”, mutta oma kokemukseni on päinvastainen. F &B jättää ihoni todella kostean (mutta ei rasvaisen) näköiseksi, ja vaatii omaan makuuni päälle puuteroinnin.

HD-mikropuuteri on niin hienojakoista ja ”hengetöntä” että se ei jätä iholle minkäänlaista puuteroidun näköistä pintaa, se vain kiinnittää meikin ja jättää ihon pinnan himmeäksi.

9. Varjostin poskiluun ja leukaperät Sculpting Kit # 2:n tummalla sävyllä. Aivan täydellinen varjostussävy, MUFEn varjostusduoja ei hehkuteta turhaan. Sävyjä on neljä erilaista.

MUFEtuto_10

10. Toin kasvoille väriä kahden poskipunan sekoituksella; laitoin alle Zuiin hentoisen persikkaista Mangoa (en melkein käytä mitään muuta poskipunaa tämän saatuani! ^_^) ja syvensin sävyä MACin oranssi-persikka-pinkillä Joy’lla.

MUFEtuto_12

Joy ja Mango

MUFEtuto_18

11. Tein huulimeikin MUFEn peittävällä Rouge Artist Intense -linjan huulipunalla, sävy # 39 Satin Orange Coral. Rajasin huulet värittömällä Lip Line Perfector -kynällä.

Näitä värittömiä ”universal”-huulikyniä on alkanut nyt ilmestyä monillekin merkeille. Vaikka pidän niiden toimintaideaa hyvänä (-> väritön sävy sopii kaikkien huulipunien kanssa ja muodostaa huulten reunoille punan karkailua estävän barriäärin), niin mielestäni huulille, joilla on luonnostaan heikot rajat (kuten minulla), sopii tumman/kirkkaan huulipunan kanssa aina paremmin sävytetty kynä. Näin huulten muoto selkenee ja huulimeikki näyttää kaiken kaikkiaan kauniimmalta ja siistimmältä.

MUFEtuto_11

Valmis :)

MUFEtuto_15

Käytetyt tuotteet:

Silmät:

Eye Prime (29,60 €)

Aqua Show -luomivärikynä  8E Matte Green (31,75 €)

Iridescent Eyeshadow  #10 Yellow Gold (13 € – tai 3 kpl luomivärejä 25 €)

Diamond Eyeshadow #304 Diamond Lime (13 €)

Iridescent Eyeshadow  #84 Bronze (13 €)

Matte Eyeshadow # ? (vaalea) (13 €)

Aqua Liner #4 Diamond Lagoon Green (34,55 €)

Aqua Smoky Lash -ripsari (19,40 €, ei aqua)

Aqua Brow#15 Blond (33,35 €)

Kasvot:

HD Concealer #325 Natural Beige (43,70 €)

Face & Body Liquid Make Up # 32 Alabaster Beige (26,60€)

HD Powder (5g 24 €)

Zuii Mango -poskipuna

MAC Beauty Powder Blush Joy -poskipuna

Sculpting Kit #2 Neutral Light (55,45 €)

Huulet:

Lip line perfector (29,60€)

Rouge Artist Intense #39 Satin Orange Coral (35,70€)

Laitoin kerrankin mukaan myös hinnat kun niitä aina kysellään. Punaisella merkityt ovat Helsingin MUFEn remonttialehintoja.

MUFEtuto_13

.

Koska Make Up For Everin saatavuus Suomessa on aikamoisen heikkoa Helsingin ulkopuolella, kysyin MUFEn maahantuojalta, olisivatko he halukkaita antamaan Karkkipäivän lukijoille jonkun postimyyntitarjouksen. Helsingin MUFEltahan voi tilata tuotteita sähköpostitse, vaikkei heillä varsinaista verkkokauppaa olekaan. :) Tilaukset toimitetaan postiennakolla.

Kesätarjouksena Karkkipäivän lukijoille postikulut veloituksetta heinäkuun loppuun saakka. Tilauksen voi tehdä osoitteeseen mufe@makeupforever.fi. Ja hommahan toimii siis niin, että Make Up For Everin sivuilta voi tsekkailla kiinnostavia tuotteita, kirjoittaa nimet ja sävyt ylös ja lähettää listan Hesan Mufelle. :)

– Ja jälleen kerran, minä en hyödy teidän mahdollisista tilauksista millään lailla ;).

P.S. Hyvää juhannusta – ja hei missä ne on ne luvatut helteet? ^_^ Sanokaa hep jos teilläpäin paistaa aurinko! :D

Kommentit (17)
 1. Pronssihan muuttuu ajan saatossa hapettuessaan vihreäksi ja ainakin kuvan perusteella sävy #84 Bronze näytti olevan hyvin lähellä tätä vihreän sävyä. Voisiko nimi juontaa juurensa sieltä?

  1. Pronssihan muuttuu ajan saatossa hapettuessaan vihreäksi

   OK. Jännä juttu silti – luulen, että valtaosalle meistä pronssi on kuitenkin lämmin kullanruskea. En ole nähnyt vihreää pronssi-mitaliakaan…. ^_^

 2. Kiitos Sanni kovasti tuosta diilistä meille lukijoille! :)

  Aivan upean kaunis meikki, rakastan tuota merenvihreää rajausta :) Aqua-eyes -meikit ovat kiinnostaneet jo pitkään kovasti, mutta en ole saanut aikaiseksi käydä MUFE:lla.

  Sain myös testiin Zuiin Mango-poskipunan, ja mulle on käynyt sama juttu; se on lähes päivittäin käytössä! :) Paljon parempaa ja monikäyttöisempää väriä en keksi, ja koostumus on täysin kohdillaan. Oikeastaan hyvin lähellä täydellistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *