MUFE alensi hinnat!

Iloisia uutisia kaikille Make Up For Ever -diggaajille: Suomen MUFE on laskenut kaikkien tuotteiden hintoja 1. toukokuuta alkaen.

Esimerkiksi mun suosikkituote, UV Prime SK 50, maksaa nyt 33,50€ / 30 ml entisen 51,65€ sijaan…!! Aika hyvä hinnan muutos, jos multa kysytään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi Suomen Make Up For Ever on avannut nettiin Outlet-myymälän, jossa myy poistuvia tuotteita alennettuun hintaan. Outlettiin pääsee tästä. Sieltä löytyy mm. luomivärejä ja vedenkestäviä silmämeikkikyniä hintaan 15€. (Nuo jälkimmäiset ovat samanlaisia kuin se jumbokynä jollaisen juuri ostin Sephorasta ja jolla tiistain meikkini alarajaus oli tehty.)

Mitään superhalpojahan nuo hinnat eivät ole, mutta MUFE ei ole halpa merkki.

MUFEn koko valikoimaa saa Suomessa vain Helsingistä, mutta muualla Suomessa asuvat voivat tilata maahantuojalta kaikkia tuotteita sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Koko tämän hetkinen MUFE-valikoiman digitaalinen katalogi täällä.

*

Aihetta liipaten, eilinen meikkini (leikin täällä päivät pitkät uusilla reissuostoksillani ^_^):

Meikki1006_IMG_1279_2

Tein aamulla pelkän yksivärisen rajauksen Sephoran metallisen tummanvihreällä kynällä. Kuntosalimeikki. ;)

Myöhemmin illalla vedettiin blingiksi. :) Taloyhtiön kokoukseen! ^_^ (No, ei varsinaisesti sitä varten, mutta sinne olin menossa meikkauksen jälkeen…)

Essence_CrystalEyelinerIMG_7658

Essencen Rosy Rush ja Blue Heaven. Varmasti vuoden parhaimpia ostoksia, hands down…!

MUFE_ostokset_IMG_9104

MUFEn eyelinerit maksavat Ranskan Sephorassa 20,90€, Suomen hinta (uusi, alennettu) 23,90€

Vedin tummanvihreän rajauksen päälle Make Up For Everin nestemäisen Aqua Linerin sävyssä 18 (kimaltava kirkkaansininen). MUFEn sinisen päälle vedin efektejä Lumenen White Crystal -eyelinerilla ja Essencen iki-ihanilla pinkkikultaan ja siniliilaturkoosiin shiftaavilla hohde-eyelinereilla jotka löysin kiitos ”junanaisen”. :) Kohtaaminen, jolla oli mitä ilahduttavin seuraus! ^_^

Alaluomen sisärajaus Alverden Pearly White -kajalilla ja alaripsien tyvessä Essencen Rosy Rush.

Meikki1106_IMG_1272_2

Räps räps, bling bling. Ihan joka päivä en näin kimaltavassa meikissä viihdy, mutta välillä on kiva vetää kunnon glitteriksi. :)

Kommentit (20)
 1. Kiinnostava tieto, kiitos tästä! Tietääkö joku, paljonkohan Face & Body -meikkivoiteen hintaa on alennettu?

  1. Vanhaa hintaa en muista mutta tämän hetkinen on 42€.

 2. Mä innostuin, kun bongasin Hkissä Tokmannilla (!!) noita Essencen meikkejä, mutta eipä ollut noita ihania blingblingejä valikoimassa. :(

  1. No höh :/

   1. Jyväskylän Minimanissa oli kans noita Essencen meikkejä ja jäin pitkäks aikaa niitä tutkimaan. Harmi vaan että testerissä oli aivan mahtavia luomiväreja mutta ei myyntikappaleina. Ostin tosi hyvän vedenkestävän eyelinerin, laatu ei todellakaan häpeä kalliimpaansa. :)

  2. Noi ihanat blingblingit on poistunut jo valikoimasta. Itte ehtisin ostaa molempia yhden kappaleen ennenku ne loppu paikallisesta Tokmannilta. Mut elokuussa on tulossa jotain uutuuksia, toivottavasti keksivät jotain yhtä hienoa tilalle

   1. Itse asiassa huomasin reissussakin että nuo olivat melkein kaikissa Essence-pisteissä lopussa, näin niitä oman ostospaikkani (Bruggessa) lisäksi vain yhdessä paikassa Berliinissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *