Karkkipäivä
Karkkipäivä

MUFE alensi hinnat!

Iloisia uutisia kaikille Make Up For Ever -diggaajille: Suomen MUFE on laskenut kaikkien tuotteiden hintoja 1. toukokuuta alkaen.

Esimerkiksi mun suosikkituote, UV Prime SK 50, maksaa nyt 33,50€ / 30 ml entisen 51,65€ sijaan…!! Aika hyvä hinnan muutos, jos multa kysytään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi Suomen Make Up For Ever on avannut nettiin Outlet-myymälän, jossa myy poistuvia tuotteita alennettuun hintaan. Outlettiin pääsee tästä. Sieltä löytyy mm. luomivärejä ja vedenkestäviä silmämeikkikyniä hintaan 15€. (Nuo jälkimmäiset ovat samanlaisia kuin se jumbokynä jollaisen juuri ostin Sephorasta ja jolla tiistain meikkini alarajaus oli tehty.)

Mitään superhalpojahan nuo hinnat eivät ole, mutta MUFE ei ole halpa merkki.

MUFEn koko valikoimaa saa Suomessa vain Helsingistä, mutta muualla Suomessa asuvat voivat tilata maahantuojalta kaikkia tuotteita sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Koko tämän hetkinen MUFE-valikoiman digitaalinen katalogi täällä.

*

Aihetta liipaten, eilinen meikkini (leikin täällä päivät pitkät uusilla reissuostoksillani ^_^):

Meikki1006_IMG_1279_2

Tein aamulla pelkän yksivärisen rajauksen Sephoran metallisen tummanvihreällä kynällä. Kuntosalimeikki. ;)

Myöhemmin illalla vedettiin blingiksi. :) Taloyhtiön kokoukseen! ^_^ (No, ei varsinaisesti sitä varten, mutta sinne olin menossa meikkauksen jälkeen…)

Essence_CrystalEyelinerIMG_7658

Essencen Rosy Rush ja Blue Heaven. Varmasti vuoden parhaimpia ostoksia, hands down…!

MUFE_ostokset_IMG_9104

MUFEn eyelinerit maksavat Ranskan Sephorassa 20,90€, Suomen hinta (uusi, alennettu) 23,90€

Vedin tummanvihreän rajauksen päälle Make Up For Everin nestemäisen Aqua Linerin sävyssä 18 (kimaltava kirkkaansininen). MUFEn sinisen päälle vedin efektejä Lumenen White Crystal -eyelinerilla ja Essencen iki-ihanilla pinkkikultaan ja siniliilaturkoosiin shiftaavilla hohde-eyelinereilla jotka löysin kiitos ”junanaisen”. :) Kohtaaminen, jolla oli mitä ilahduttavin seuraus! ^_^

Alaluomen sisärajaus Alverden Pearly White -kajalilla ja alaripsien tyvessä Essencen Rosy Rush.

Meikki1106_IMG_1272_2

Räps räps, bling bling. Ihan joka päivä en näin kimaltavassa meikissä viihdy, mutta välillä on kiva vetää kunnon glitteriksi. :)

Kommentit (20)

 1. Kaneli

  Kiinnostava tieto, kiitos tästä! Tietääkö joku, paljonkohan Face & Body -meikkivoiteen hintaa on alennettu?

  • Sanni

   Vanhaa hintaa en muista mutta tämän hetkinen on 42€.

 2. Tiitu

  Mä innostuin, kun bongasin Hkissä Tokmannilla (!!) noita Essencen meikkejä, mutta eipä ollut noita ihania blingblingejä valikoimassa. :(

  • Sanni

   No höh :/

   • kikka

    Jyväskylän Minimanissa oli kans noita Essencen meikkejä ja jäin pitkäks aikaa niitä tutkimaan. Harmi vaan että testerissä oli aivan mahtavia luomiväreja mutta ei myyntikappaleina. Ostin tosi hyvän vedenkestävän eyelinerin, laatu ei todellakaan häpeä kalliimpaansa. :)

  • Arlene

   Noi ihanat blingblingit on poistunut jo valikoimasta. Itte ehtisin ostaa molempia yhden kappaleen ennenku ne loppu paikallisesta Tokmannilta. Mut elokuussa on tulossa jotain uutuuksia, toivottavasti keksivät jotain yhtä hienoa tilalle

   • Sanni

    Itse asiassa huomasin reissussakin että nuo olivat melkein kaikissa Essence-pisteissä lopussa, näin niitä oman ostospaikkani (Bruggessa) lisäksi vain yhdessä paikassa Berliinissä.

 3. Elli A

  Hei, jälleen kerran tyhmä kysymys:) Eilen kaverin kanssa oli puhetta ripsivärin kerrostamisesta ja huomattiin, että meillä oli eri mielikuva siitä mitä se tarkoittaa. Tämä sama juttu on ollut aikaisemminkin mielessä ja nyt en edes muista olenko aikaisemminkin kysynyt sitä. Eli mitä ripsivärin kerrostaminen tarkoittaa? Onko jokainen veto jonka harjalla tekee yksi kerros (vaikka ei kastaisi harjaa välillä pulloon), vai tarkoittaako kerros sitä, että harja kastetaan uudelleen pulloon ja levitetään uusi kerros ripsiväriä vanhan päälle?

  • Sanni

   Eli mitä ripsivärin kerrostaminen tarkoittaa?

   Minun (ja olen siinä käsityksessä, että useimpien) mielestä yksi harjan veto ei ole yhtä kuin kerros, vaan kerros on joukko peräjälkeen vedeltyjä harjanvetoja, joiden ripsiin jättämän massan annetaan hetki kuivua (ennen seuraavaa kerrosta). Minusta siis tuo hetken kuivahdusväli määrittää kerroksen, eli yksi kerros voi henkilön tyylistä ja tottumuksesta riippuen olla 1 – 100 + harjan vetoa :) (Junanaisella yksi kerros oli siellä 3-numeroisessa päässä… ;))

   Jonkun mielestä tietysti myös harjan pulloon kastaminen määrittää kerroksen, eli yksi kerros = yhdellä dippauskerralla ripsiin harjasta jäävä massa. Sekin on yhtä looginen peruste kerrokselle. Minä kastan harjaa pulloon yhden kerroksen aikanakin.

   • Elli A

    Kiitos vastauksesta. :-) Eli tilanne on siis se etten ole ilmeisesti ikinä kerrostanut ripsaria, vaikka olen niin luullut. ;-) Olin siis väärässä. Itse kastan harjan vain kerran (tai siis otan sen ulos pullosta) ja sudin sillä samalla määrällä kummankin silmän ripset. Ei ihme, että nuo ripsarit kestävät ikuisuuden..

 4. Jonttu

  Ostin kalaa kotiin työvuoron jälkeen, ja mieleeni tulikin tietysti sellainen kysymys, että olisiko sanni ostanut mieluummin graavi- vai loimulohta, jos noista nyt pitäisi valita?

  • Sanni

   Loimua :)

   • Jonttu

    Sama täällä. Hyvä maku meillä. :D

 5. Jonttu

  Ai niin, ja sellainenkin kymysys vielä, että jos olet syömässä esim. Viking Gracen buffetissa, niin mitä ruokaa odotat seisovasta pöydästä eniten?

  • Sanni

   Kala-alkuruokia, ne on laivojen buffettien parhautta! Ahh….

   • Jonttu

    Sama täällä tässäkin asiassa, piti hakea aika monta kertaa lisää niitä kaikkia ihania kalajutskia Gracella ollessani. No, ja tietenkin myös eräät jälkiruoat olivat aika nannaa makunystyröilleni.

 6. Liisa

  Terveiset Skopelokselta! Kiitos vinkistä, majoittaudun viikoksi Evelinin Old Lord houseen. Näytin hänelle blogisi ja hän muisti sinut viime kesältä ja oli hyvin iloinen kirjoituksistasi. Hyvää mainosta hänelle, löysinhän minäkin sinun kauttasi aivan upean merinäköalallisen huoneen hurmaavasta talosta.

  • Sanni

   Oooo, aivan mahtavaa!! :) :) Paljon terveisiä Evelinille, aivan varmasti olen tulossa itsekin Skopelokselle taas syksyllä ja taatusti majoitun Evelinin taloon! :) <3

   • Liisa

    Evelin lähetti terveisensä sinulle ”many kisses to Sanni”

    • Sanni

     :) Kiitos Liisa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.