Mr. Karkkipäivä: ”Näitä ostaisin itsekin”

Behold – on olemassa mieskosmetiikkaa, joka näköjään kelpaa Mr. Karkkipäivällekin..!

PaulasChoice4Men

Aika harvoin tulee ostettua miehelle mitään muuta kosmetiikkaa kuin hius- ja suihkushampoojuttuja tai tuoksuja, kun eihän se oikein käytä muuta kuin partavaahtoa (ja hyvin satunnaisesti kosteusvoidetta jos on saatu blogin kautta testiin). Silmänympärysvoide sentään on integroitunut osaksi miehen päivittäistä naamarutiinia! :)

Tilatessani marraskuussa AHA-happokuorintoja Paula’s Choicelta, päätin samalla hoitaa miehen joululahjan ja klikkasin ostoskoriin myös pari Paula’s Choice 4 Men -tuotetta; parranajovoiteen ja rauhoittavan kasvoveden. Tai itse asiassa tilatessani luulin, että jälkimmäinen olisi seerumin tai kevyen balsamin kaltainen tuote, mutta se onkin ihan vesimäinen.

En ole tottunut kuulemaan äijältä omaehtoisia kommentteja kosmetiikkatuotteista, vaan kokemuksia saa yleensä nyhtää väkisin jos vaikka kirjoitan blogin kautta saaduista miesten tuotteista. Siksi yllätyin, kun mies spontaanisti kehui joululahjatuotteitaan kesken chat-tuokiomme tuossa pari viikkoa sitten. (Tällä kertaa en kuitenkaan saanut häntä itse kirjoittamaan arviota ;D)

PaulasChoice4Men_Shave

PC4Men Shave

Mies tykkää normaalisti käyttää parran ajoon vaahtoa, ja altistuu geelimäisille varianteille vain blogin testituotteiden kautta. Hän ei käytännössä ole suuremmin ihastunut yhteenkään.

Paulan Shave-tuote on voidemainen. Miehen sanoin:

”Se on sellaista jännän tahnamaista ja valkoista, näkee hyvin mihin kohtaan on ainetta levittänyt (verrattuna läpinäkyviin geeleihin). Voide ei tee niin paksua kerrosta iholle kuin vaahto ja parranajo tuntuu siistimmältä, jotenkin tykkään tästä tosi paljon.”

”Enemmän kuin vaahdosta?”

”No en mä sitä osaa sanoa. Ehkä.”

PaulasChoice4Men_Soothe

PC4Men Soothe + Smooth

Se todellinen suosikki näistä kahdesta on kuitenkin tässä: Soothe + Smooth -kasvovesi.

Mies kertoi, että iho on todella selkeästi rauhoittunut Soothe + Smoothin käytön myötä. Parranajon jälkeinen ihon punoitus, kuumotus ja punaiset näpyt ovat selvästi vähentyneet, jopa poistuneet kokonaan.

Monet after shave -tuotteet lupaavat samaa, mutta mikään muu tuote ei ole miehen mukaan juurikaan lupauksiaan lunastanut, ennen ”Paulaa”. Äijä vaikuttaa oikeasti olevan vilpittömän innoissaan! Ja joo: kaula ei punoita, näenhän tuon minäkin. :)

PaulasChoice4Men_Lotion

”Ostaisitko sä näitä siis jopa itse?” kysyin tänään aamiaispöydässä.

”Joo, ostaisin”.

:)

Jeee! *nainen tuulettaa*

Vähänkö mä hykertelen tyytyväisenä – siis whoa, onnistuin löytämään mieskosmetiikkaa josta tuo tyyppi oikeasti tykkää…! Ylipäänsä on aina mahtavaa törmätä tuotteisiin, jotka tekevät mitä lupaavat. :) Pisteet Paulalle!

(Myös omat AHA-tuotteeni ovat olleet varsin myönteinen tuttavuus… mutta niistä lisää myöhemmin. Mitään mullistavaa ei ihossani kuitenkaan ole tapahtunut.)

*

”Loppukevennys” :D

Meidän chat-sessiot on aina varsinaisia ”Hyvää päivää – kirvesvartta” -keskusteluja. Yksi sanoo yhtä ja toinen puhuu ihan toista. – Ja mullakin meni kaksi päivää palata tuohon miehen naamatuotekommenttiin… ^_^ Mies on välillä ihan loukkaantunut kun mä vaan selitän omiani kun se yrittää kertoa jotain. Voisin kyllä parantaa chat-käytöstapojani.

Chatkeskustelu_USA

”En minä tiedä mitä ne tekee”. Häh? No näythän sä tietävän..! :D

Kommentit (13)
  1. Hah! Sainpa syyn tehdä Paulalle tilauksen tuon kasvoveden loputtua ;) Mun miehen iho ärtyy tosi pahasti parranajosta, eikä hän voi käyttää höylää ollenkaan sen takia.

    1. …tarkennuksena siis että olen koittanut keksiä perusteluja ko kasvoveden tilaamiselle sen hinnan oltua tähän saakka este (parikymppiä+postarit), BHA-kuorinta kun kestää varmaan ikuisuuden ja koska lähden huomenna täydentämään kosmetiikkavarastojani Saksanmaalle, jonka jälkeen koittaa ostolakko.

  2. Hahah voi miehiä! :D Mäkin olen saanut miehen innostumaan Bulldogista, niitä hän aina ostaa uutta loppuneen perään. Tosin ei suostu pesemään kasvojaan aamuin illoin, kuulemma menee huonoon kuntoon naamavärkki? Tosin mieheni ajatusmaailma on vähän omanlaisensa, hänen mielestään iho ei kuivu, jossei sitä totuta rasvaan… :o

    1. hänen mielestään iho ei kuivu, jossei sitä totuta rasvaan… :o

      Mä olen kuullut tuon järkeilyn joidenkin naistenkin suusta… ;) Kuiva ihotyyppi nyt on kuitenkin aina kuiva ihotyyppi, laittoi rasvaa eli ei. Omaan järkeen ei jotenkin mahdu sekään vaihtoehto, että normaali, säännöllisesti voideltu iho muuttuisi ilman rasvausta kuivaksi. Oma ihoni on yksi esimerkki ihosta, joka on pysynyt ihan samanlaisena vuosikaudet, laitoin yövoidetta tai ei, tai laitoin päivävoidetta tai ei…. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *