Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mr. Karkkipäivä goes Lush

Tämäkin päivä piti sitten kokea. Mr. Karkkipäivä soitti eilen hilpeänä, ja kertoi käyneensä ostoksilla Lushissa. Siis itselleen.

Tämä on oikeasti meidän perheessä jo sillä asteikolla, että ”hell freezes” ennenkuin Mr ostaa itselleen jonkun kasvovoiteen. Mutta niinpä vain tapahtui. Ja vielä Lushissa, of all places..! (Ilman että helvetille kävi mitään…) Saatatte muistaa herra Karkkipäivän aatoksia ihonhoidosta Mies Hoitoon! -postauksesta, jossa mies lähetettiin kosmetologille vuosihuoltoon.

Mr. Karkkipäivän ostoskassista löytyivät sitten seuraavat tuotteet: partavoide Prince ja kosteusvoide Imperialis. Partavoiteen saatan vielä jotenkin ymmärtää, mutta kasvovoide? ”Onko sulla iho sitten vihdoin alkanut kuivua?”, kysyin. ”Joo, jotain sinne päin”, mies sanoi.

No, ovathan nämä pakkaukset mustanpuhuvine värimaailmoineen itse asiassa aika miehisiä, mutta itse kauppa… Ihan hullua kuvitella mun kovanaama-misteri tuonne karkinväriseen myymälään…! ^_^

Itselleen shoppailevat miesasiakkaat lienevät erikoisuus myös Lushin henkilökunnalle. Miehekettäni palvellut neitonen vaikutti hämmästyneeltä miehen kertoessa, että etsi voidetta itselleen. Mies oli sitten tyytyväisenä selittänyt, että häntä on kotona koulutettu ymmärtämään kosmetiikan tarpeellisuuden päälle. Lopulta hän oli myös kertonut, että ”Tyttöystäväni kirjoittaa sitä Karkkipäivä-blogia.” (**LIEVÄN NOLO!!**) Mutta terveisiä vaan sinne Citykäytävän Lushiin, hyvät tuotteet olitte äijälle löytäneet. :)

Imperialis-voide vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että taidan itsekin sitä vähän kokeilla. Lushin sivuilla kerrotaan, että:

”Imperialis on ennen kaikkea sekaiholle – tosin, koska se sopii sekä kuivalle että öljyiselle ja aknesta kärsivälle iholle, se käy oikeastaan melkein kaikille. Se sisältää kuninkaallista tiikerinliljaa sekä yrttejä kuten mustaseljauutetta, tuoksuorvokkiuutetta sekä mäkikuismaa. Mäkikuisma rauhoittaa tulehduksia ja sen sanotaan karkoittavan pahoja henkiä!

Sekaiholle sopivimmaksi Imperialiksen tekee laventelin eteerinen öljy. Laventeli tasapainottaa ihon talintuotantoa. Siis mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että laventeli saa kuivan ihon tuottamaan lisää talia, ihon omaa kosteusvoidetta, ja öljyisellä iholla laventeli hillitsee talin liikatuotantoa. Ei hullumpaa!”

Inci on siitä mielenkiintoinen, että vesi on vasta kolmantena (!). En muista, että olisin koskaan nähnyt moista voideinciä. Ensimmäisenä on laventeliuutetta, toisena ukontulikukkauutetta ja kolmantena appelsiininkukkavettä. Jännä!

Itsehän en ole edelleenkään käyttänyt yhden ainutta Lushin tuotetta, vaikka kiinnostusta kyllä löytyisi. Täytyy vain hyväksyä se asia, että yksi elämä on liian lyhyt kaikkiin houkutteleviin kosmetiikkamerkkeihin tutustumiseen…! :)

Kommentit (28)

  1. Sanna

    Jos jotkut kosmetiikkamerkit onkin tämän elämän aikana jätettävä kokeilematta, älä ihmeessä jätä Lushia! Itse luultavasti siirryn siihen jossain vaiheessa niin kokonaan kuin pystyn. Laadukas ja kaikinpuolin ihana merkki!

    Oma mieheni on pari kertaa käynyt Lushissa ilman minua – tosin molemmilla kerroilla ostanut ”herkkuja” minulle. Ikinäikinä ei ostaisi itselleen (toisaalta, niin kai sinäkin luulit? :D). Tänään sain hänet kokeilemaan silmänympärysvoidetta, jo pelkästään se oli tooooosi yllättävää.

    Mahtava tämä blogisi, harvoin tulee kommentoitua mutta usein luen!

  2. Murkinamasu

    Hahaa, ihana tarina. Ja vielä suolannut sinutkin Lushissa käydessään! :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.