Mossa – se mutkaton marjainen sarja kaikille kukkaroille

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Company

Mossa! Edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa.

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa

Enpä olisi osannut viisi vuotta sitten Mossan saapuessa markkinoille aavistaa, että siitä tulee yksi Suomen ihan suosituimpia luonnonkosmetiikkasarjoja. ✨ Toki merkit menestykselle olivat heti näkyvissä; sarja on laadukkaana tunnetun Mádaran valmistama, hinnat erittäin huokeat ja tuotevalikoima helppotajuinen. Siltikään, en olisi osannut ennustaa näin suurta suosiota!

Kirjoitin ensimmäisen kirjoitukseni Mossasta lähes päivälleen viisi vuotta sitten, ja nyt onkin hyvä hetki katsastaa, miten sarja on sen jälkeen kasvanut ja kehittynyt, ja mitkä ovat omia suosikkituotteitani Latvian marjaiselta brändiltä. :)

Jo valmiiksi hyvin edulliset hinnat ovat kuun loppuun saakka vieläkin edullisemmat, kun Natural Goods Company on vetänyt hinnoista 25 pinnaa pois. Kaikki Mossa-tuotteet saa -25% alennuksella 30.6. saakka.

Mossa-tuotteen ostaja saa myös kaupan päälle 2 kpl Love Clean -käsidesiä, joka on muuten ihanimman tuoksuinen ja tuntuisin käsidesi, jota olen käyttänyt. 😍

Love Clean -sarjan tuoksu on niin onnistunut, että sarjan käsi- ja vartalosaippua on jo saanut minulta tittelin ”koronavuoden paras käsisaippua”, sen tuoksu ja koostumus ovat NIIN ihanat..! (Olen jopa kuullut miespuolisen kollegani intoilevan Love Clean -saippuan tuoksusta..!)

Mitä on Mossa?

Kaikilla brändeillä on juttunsa, ja Mossan juttu on mutkattomuus ja nuorekkuus. Mossa tarjoaa helppoa ja ehdottoman luonnollista ihonhoitoa kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille. Tuotteiden vaikuttavat aktiiviaineet haetaan pohjoisen marjoista, joiden siemenöljyissä ja uutteissa riittää antioksidantteja, hyviä rasvahappoja ja vitamiineja vaikka muille jakaa. 🍓😙

Mossa on se helposti lähestyttävä, hyllyillä kivasti värikkäillä marjoillaan erottuva sarja, jonka kautta opiskelijabudjettilaisenkin on mukava lähteä tekemään kosmetiikan ekotekoja. Kaikki Mossan tuotteet ovat ekosertifioituja, ja ostamalla sertifioituja tuotteita tulee aina kuluttaneeksi vastuullisesti. Tämä on yhä useammalle nuorellekin kuluttajalle tärkeä arvo tänä päivänä.

Kun Mossan tuotteet vielä edustavat modernia luonnonkosmetiikkaa ja ihotuntuma on hyvin miellyttävä, eikä siis poikkea merkittävästi normikosmetiikasta, sarja toimii mitä parhaimpana sisäänheittäjänä luonnonkosmetiikan maailmaan.

Moni nuori toivottavasti jää sille tielle :) ❤️

Tiesitkö tämän?

Mukavien koostumustensa ohella Mossa saa eniten ihastunutta palautetta tuotteiden tuoksuista..! Tässä on jälleen hyvä esimerkki siitä, että kuluttajat rakastavat hyväntuoksuista kosmetiikkaa, ja tuoksulla on olennainen merkitys siinä, miten koemme kosmetiikan. (Tiedän, että tuoksuherkät ja -allergikot ovat luonnollisesti asia erikseen.) Mossa-tuotteissa on marjaisia, pehmeän makeita ja hedelmäisiä tuoksuja.

🍓

Lähdetäänpä sitten katsomaan, mitä ihonhoitosarjoja Mossan valikoimassa tällä hetkellä on. Viisi vuotta sitten tuotteita oli kaikkiaan yksitoista, nyt niitä on 35, jos sain kaikki laskettua mukaan..! ☺️

YOUTH DEFENCE

Youth Defence on Mossan core-sarja, josta kaikki alkoi. Linjassa on päivävoide normaalille ja sekaiholle sekä kuivalle iholle, sekä yövoide ja silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille.

Kehitysehdotuskin minulla olisi Mossalle! :) Youth Defence -linjan nimi voisi mielestäni olla jokin muu, koska nimi vie ajatukset anti-age-tuotteisiin, eikä esimerkiksi 16-vuotias kuluttaja vielä mieti ”ihonsa nuorekkuuden puolustamista”. Mustikka- ja Lakka -päivävoiteet on kuitenkin tarkoitettu kaiken ikäisille.

Yövoide ja silmänympärysvoide ovat kevyesti anti-age-vaikutteisia, ja näitä tuotteita aletaankin yleensä käyttää noin parikymppisenä tai siinä vaiheessa, kun iho alkaa muuttua vaativammaksi.

Mustikka-päivävoide normaalille ja sekaiholle 11,18€ (norm. 14,90€)

Lakka-päivävoide kuivalle iholle 11,18€ (norm. 14,90€)

Karhunvatukka-yövoide 11,93€ (norm. 15,90€)

Karhunvatukka-silmänympärysvoide 11,18€ (norm. 14,90€)

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa

VITAMIN COCKTAIL

Vitamin Cocktail on asteen Youth Defence -linjan tuotteita monipuolisemmin hoitava, ja sisältää nimensä mukaisesti laajan kattauksen erilaisia vitamiineja. Tuotteet soveltuvat myös ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon sekä erityisesti kosteusköyhälle iholle.

Vitamin Cocktail -sarjan 5 in 1 -päivävoide (13,88€, norm. 18,50€) ja kasvoöljy (11,93€, norm. 15,90€) kuuluivat nekin Mossan alkuperäiseen, ensimmäisenä lanseerattuun sarjaan, ja kuka olisikaan tuolloin arvannut, että kasvoöljystä oli tuleva koko sarjan myydyin bestseller..!

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa Vitamin Cocktail öljy.

Paljon on muuttunut viidessä vuodessa mitä tulee ihonhoitotrendeihin, kuten myös omaan ihooni ja hoitorutiineihini. Kun Mossa lanseerattiin, en ollut edes kiinnostunut testaamaan kasvoöljyä..! Nyt en juuri muuta kasvoilla käytäkään kuin öljyjä – ainakin enemmän kuin voiteita..!

🍓 SANNIN SUOSIKKI: Vitamin Cocktail -sarjan voide on ollut alusta saakka suosikkipäivävoiteeni Mossalta, mutta tätä nykyä käyttäisin öljyä vielä mieluummin! 😙

Muuten, juuri Vitamin Cocktail -kasvoöljy saa kaikista Mossa-tuotteista eniten palautetta tuoksustaan, joka on herkullisen hedelmäinen. Esittelin tämän tuotteen viimeksi Pihistä & Panosta -jutussani, ja epäilemättä tässä on parhaan hinta-laatusuhteen kasvoöljy Suomen markkinolla. 👌

Vitamin Cocktail -linja on sittemmin täydentynyt ihanalla yönaamiolla (14,18€, norm. 18,90€) sekä silmänympärysvoiteella (14,25€, norm. 19,00€).

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa Derma+

DERMA +

Derma+ on Mossan linja herkälle ja punoittavalle iholle. Puolukan sisältämästä resveratrolista rauhoittavan ja punoitusta laskevan tehonsa ammentava sarja koostuu kahdesta tuotteesta; emulsiomaisesta seerumista ja kasvovoiteesta (kummatkin 11,55€, norm. 15,40€).

Derma+ -tuotteet eivät ole hajusteettomia, mutta niissä on kaikkein miedoin tuoksu Mossan tuotteista.

🍓 SANNIN SUOSIKKI: Puolukka-tuotteet kuuluvat suosikkeihini Mossalta, vaikkei ihoni olekaan herkkä. Herkkäihoisten tuotteita voivat toki käyttää kaikki ihotyypit :) Derma+ -tuotteet tuntuvat iholla erittäin miellyttäviltä. Nyt nelikymppisenä käytän tietysti mieluiten anti-age-tehoisia tuotteita, mutta parikymppisenä Dermaplussat olisivat varmastikin olleet valintani.

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa Glow Cocktail seerumi.

GLOW COCKTAIL

Glow Cocktail -sarjassa on täsmätuotteita kirkastamaan sameaa ihoa sekä ihoa, jolla on pigmenttimuutoksia. Sarjaan kuuluu seerumi (10,65€, norm. 14,20€) sekä kosteuttava naamio (13,13€, norm. 17,50€)

🍓 SANNIN SUOSIKKI: Glow Cocktail -seerumi on lemppariseerumini Mossalta. Siinä on miellyttävä, vienon hedelmäinen tuoksu ja ihana, ohut emulsiokoostumus. Pigmenttiläiskät ovat joka vuosi ihollani lisääntyvä fakta, joten kaikki ihoa kirkastavat ja läiskiä häivyttävät tuotteet ovat minulle mieleen.

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa Rich Comfort voide.

RICH COMFORT

Vasta yhden tuotteen laajuinen Rich Comfort -sarja käsittää täyteläisen, kaakao- ja sheavoita sisältävän päivävoiteen (14,93€, norm. 19,90€) kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Saa nähdä, kasvaako sarja tästä. Itse näkisin sarjassa mielelläni esimerkiksi runsaan käsivoiteen sekä tuhdimman kasvoöljyn (Vitamin Cocktail on aika kevyt).

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa V-Lift sarja.

V-LIFT

V-Lift on Mossan sarja ikääntyneelle iholle, eli rehellinen anti-age-sarja. Sarjan vaikuttavia aktiiviaineita ovat vähälle huomiolle jäänyt, 38 erilaista aktiiviainetta sisältävä ja vahvasti antioksidanttinen isotuomipihlajanmarja sekä seerumin osalta myös meriplankton-uute.

Sarja koostuu neljästä tuotteesta:

Päivävoide (15,15€, norm. 20,20€)

Yövoide (15,15€, norm. 20,20€)

Silmänympärysvoide (13,50€, norm. 18,00€)

Booster-seerumi (13,50€, norm. 18,00€)

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa V-Lift seerumi.

🍓 SANNIN SUOSIKKI: suloisen vaaleansinisen sävyinen V-Lift Booster-seerumi nousi välittömästi suosikikseni. Rakastan emulsiokoostumuksen seerumeita, ja Mossaa valmistava Mádara on kenties taitavin tämän koostumuksen mestari kaikista tuntemistani merkeistä.

Mossan kaikki kolme seerumia ovat emulsiomaisia, ja ne tuntuvat iholla samalla kevyiltä, kuten seerumin kuuluukin, mutta rasvamaisten komponenttiensa ansiosta myös pehmentäviltä. V-Lift-seerumissa on muuten Mossan marjaisesta tyylistä poiketen hienostuneen kukkainen, etten sanoisi patykamainen tuoksu.

Booster-seerumissa isotuomipihlajanmarjauutetta komppaa trendikäs meriplankton, jota alkaa nyt muiden meriperäisten ainesosien ohella nähdä anti-age-tuotteissa enemmän ja enemmän. Alteromonas-planktonuute korjaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa. Mossa aurinkovoide.

AURINKOVOIDE KASVOILLE

Mossan kasvoaurinkovoide 365 Day Defence SPF 30 (15,23€, norm. 20,30€) on kevyesti sävytetty, levittyy erittäin notkeasti ja sopii normaalista pintakuivalle iholle. Sävy on läpikuultava nudebeige eikä juurikaan jätä iholle havaittavaa sävyä. Hoitava koostumus on ravitseva, suojaava ja kosteuttava. (Se ei siis ole ihanteellisin rasvoittuvalle tai sekaiholle.)

Hoitavina aineina 365 Day Defence -voiteessa on kasvivahoja, vitamiinipitoisia marjauutteita sekä hyaluronihappoa.

Mossa - edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa

Näiden linjojen lisäksi Mossan kasvotuotevalikoimaan kuuluu puhdistus- ja kuorintatuotteita. Näistä vinkkinä tehokkaiden happokuorintojen ystäville Juicy Peel AHA-happokuorinta (13,50€, norm. 18,50€), jossa on erittäin tehokkaasti kuoriva pitoisuus maitohappoa.

Oma suosikkini Mossan putsareista on persoonallisen koostumuksen omaava Juicy Clean Creme Mousse -vaahto (8,93€, norm. 11,90€). Tuote on täyteläistä maitomaista geeliä, ja vaahtoaa iholla miellyttävän pehmeästi ja miedosti. Koostumus on sulfaatiton.

Millainen suhde teillä on Mossaan? Kuulutteko kohderyhmään? Puhutteleeko sarja teitä? 🙂

kauneus ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikka
Kommentit (29)
 1. Mä oon niin ihastunut Mossaan😍. Olen testannut montaa ja kaikki ollut tosi mieluisia. Aion pikkuhiljaa ottaa testiin kaikki kunhan tarve ilmenee. Pidän tosi paljon myös näistä pakkauksista missä on kuvassa vain simppeli marja ❤. Edullinenkin on 😀!

  1. 👍 🙂

 2. Mossa on merkkinä tuttu, mutta en ole kokeillut. Muistaakseni jossain kasvovoiteessa käytettiin jotakin kuivattavaa alkoholia (säilöntäaineena?), minkä vuoksi valitsin toisen merkin tuotteen. Pakkaukset ovat kyllä kauniita ja houkuttelevat kokeilemaan :)

  Karkkipäivän ansiosta tutustuin ylipäätään luonnonkosmetiikkaan 16-vuotiaana (nyt olen 24) ja käytän suurimmaksi osaksi vain luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa ja meikeissä.

  1. Karkkipäivän ansiosta tutustuin ylipäätään luonnonkosmetiikkaan 16-vuotiaana (nyt olen 24) ja käytän suurimmaksi osaksi vain luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa ja meikeissä.

   Ihana kuulla..! 🤗

   Mossa on merkkinä tuttu, mutta en ole kokeillut. Muistaakseni jossain kasvovoiteessa käytettiin jotakin kuivattavaa alkoholia (säilöntäaineena?), minkä vuoksi valitsin toisen merkin tuotteen.

   Mossan tuotteista suurimmassa osassa on tosiaan alkoholia, juurikin säilövässä ominaisuudessa sekä myös edesauttamassa vaikuttavien aineiden imeytymistä. Alkoholi myös liittyy joihinkin kasviuutoksiin (tinktuurat), jolloin se on osa uutetta, mutta se täytyy mainita incissä erikseen. Pitoisuudet eivät kuitenkaan ole kuivattavaa luokkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *