Uusi hyaluronikosteuttaja Mossalta: Juicy Jelly

Jelly-koostumus kasvojen kosteutuksessa on nyt in, ja omansa on juuri lanseerannut marjakosmetiikan mestari Mossa.

Tänään esittelyssä Mossan uusi Juicy Jelly Hyaluron Face Moisturiser. Voit myös voittaa itsellesi tämän uutukaisen! :)

Disclaimer: olen töissä Mossan maahantuojalla. 

Juicy Jellyn vaikuttavien aineiden tiimi näyttää tältä:

💧 Useamman eri molekyylikoon hyaluronihappo -> kosteuttaa

💧 Betaiini -> kosteuttaa

💧 Glyseroli -> kosteuttaa

🍓 Vadelmauute -> antioksidanttinen

🍓 Puolukkauute -> antioksidanttinen

Mossa Juicy Jelly

Juicy Jelly ei ole seerumi, vaikka sitäkin nimeä näkee tästä verkkokaupoissa käytettävän, vaan geelimäinen kosteuttaja jota käytetään yksinään kasvovoiteen sijaan. Toki sitä saa myös käyttää seerumin tavoin voiteen alla jos haluaa..! ;D

Inspiraatiota Mossa on varmasti hakenut isosisko-Mádaran suosituista jelly-tuotteista. Mossan jelly on kuitenkin ainesosiltaan ihan erilainen kuin Mádaran; se on suoraviivainen kaikkien ihotyyppien kosteuttaja siinä missä Mádaran Hydra Firm -jellyllä on anti-age-vaikutuksia ja Rose-jellyllä probioottisia vaikutuksia.

Siis mikä ’jelly’? Jelly on geeliä, mutta koostumukseltaan kuohkeampaa ja iholla raikkamman tuntuista ja kevyemmin levittyvää kuin perinteinen geelikoostumus. Kuin ilmavaksi vatkattua geeliä :)

Mossa Juicy JellyKenelle Juicy Jelly sopii?

Kaikille, jotka kaipaavat raikaskoostumuksellista ja öljytöntä ihon kosteuttajaa. Tämän tyyppinen tuote voi sopia mainiosti esimerkiksi sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle, tai kuivemmallekin iholle kesäajan kosteutukseen, kun iho ei kaipaa yhtä paljon rasvamaista kosteutusta kuin talvella. Talvella kuivaihoinen voi sujauttaa hyaluronijellyn lisäkosteudeksi voiteen alle. Täytyy sanoa, että Juicy Jelly on kyllä yksinäänkin tosi kosteuttavan tuntuinen!

Meikäläinen tykkäisi ilman muuta sekoittaa tähän tipan öljyä, kuten vaikka Mossan Vitamin Cocktail -kasvoöljyä. 👌

Mossan pullo on 100 ml kokoinen ja hintaa sillä on mossamaisesti vain 22,50€. Koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Juicy Jellyssä on vieno vadelmainen tuoksu, aivan ihana, sanoo tämän testaajan nenä..!

Mossa Juicy JellyVOITA JUICY JELLY!

Osallistut Mossa-uutuuden arvontaan kertomalla kommenteissa, oletko aiemmin käyttänyt jelly-tyyppistä kosteuttajaa. 

Saan arpoa yhden Juicy Jellyn blogissa ja yhden Instagramissa, voit tuplata mahdollisuutesi osallistumalla myös IG:n puolella :)

Osallistumisaikaa on perjantaihin 3.9. saakka. // Voittaja on arvottu, hän on JaanaKoo. :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

Juicy Jelly on parhaillaan rantautumassa jälleenmyyjille. Verkossa sitä saa tällä hetkellä -30% tarjoushintaan Jolien Brand hopping -kampanjassa, jossa kaikki Mossan tuotteet ovat -30% alennuksessa.

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (161)
  1. Madaran jelly oli kyllä talvella loistava tuote seerumin tilalla. Tämä kyllä Mossan vastaava (?) houkuttelee kyllä hintansa puolesta todella paljon.

    1. Tämä ei ole ihan vastaava kuin Mádaran, mutta kyllähän tämä kosteuttaa ja on koostumukseltaan samankaltaista geeliä :) Mossan jelly on mun mielestä vähän ohuempaa kuin Mádaran.

      1. En ole koskaan kokeillut jelly- tuotteita. Kuivaihoisena haluaisin kokeilla jos toimisi kosteusvoiteen alla.

  2. En ole käyttänyt jellyjä, mutta kiinnostaisi kokeilla! Ainakin hyaluronihappo on tehnyt ihmeitä pintakuivalle mutta toisaalta myös sekaihon piirteitä omaavalle naamalleni, joten mieluusti kokeilisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *