Mossan uutuudet kasvoille: rauhoittavaa puolukkaa Derma+

Kaupallinen yhteistyö: Mossa

Uutisia Mossa-faneille: uusi Derma+ -kaksikko hoitaa herkästi ärtyvää ja stressaantunutta ihoa.

Vaikka oma ihoni ei ole kumpaakaan, niin sekin tykkää puolukkauutuuksista!

Derma+ on Mossan ensimmäinen tuotelinja herkästi reagoivalle ja ärtyneelle iholle. Vaikuttavana aineena on puolukan sisältämä resveratroli, joka tunnetaan ihoa rauhoittavasta, tulehdusta vähentävästä ja voimakkaan antioksidanttisesta vaikutuksestaan. Puolukansiemenöljy sisältää myös iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Iho voi olla ärtynyt ja stressaantunut jatkuvasti tai väliaikaisesti, usein ympäristötekijöiden tai elämäntilanteen seurauksena. UV-säteet, ilmansaasteet ja niin fyysinen kuin henkinen stressi herkistävät ihoa ja voivat esiintyä iholla punoituksena, kuivuutena ja arkuutena ja tulehdusalttiutena. Moni meistä ehkä tunnistaa ihollaan välillä tällaisia tilanteita. Etenkin stressin vaikutus ihoon on merkittävä, huonosti nukutut yöt ja kiire töissä näkyvät hyvin nopeasti iholla sameutena, lisääntyneenä kuivuutena ja pintajuonteiden korostumisena. (Mä ainakin viittaan, tuttua on.)

On hyvä huomioida, että herkästi reagoiva ja stressaantunut iho ei välttämättä ole sama asia kuin herkkä iho. Mossan Derma+ -tuotteet ovat hajustettuja, joten ne eivät esimerkiksi sovi hajusteherkälle tai -allergiselle iholle.

Mossa on avannut myös uudet suomenkieliset sivut ja verkkokaupan osoitteessa https://www.mossacosmetics.com/fi. Sivulla on parhaillaan menossa Back To School -kampanja, jonka myötä kaikki tuotteet ovat -25% alennuksessa. Mossa-yhteisöön liittymällä alennus on -30% :)

INSTANT CALMING SERUM

15,40€ / 30 ml

Ahh, ihana! Emulsiomainen, välittömästi kosteuttavan ja pehmentävän tuntuinen seerumi – englanniksi käyttäisin ilmaisua comforting mutta ’comforting’ ei oikein taivu mun kielipäässä hyväksi kosmeettiseksi suomen kieleksi.

Eräs lukija kommentoi eilen ettei ymmärrä Mossan Glow Cocktail -seerumin sisältämiä hohtavia hippuja – jos hiput häiritsevät mutta Glow Cocktail on muuten mieleenne, kokeilkaapa Derma+ -seerumia! Siinä on samankaltainen emulsiomainen koostumus mutta vailla kiiltohippusia. Derma+:n, kuten myös Glow Cocktailin, koostumus riittää normaalille ja vähemmän kuivalle iholle jopa yksinään kosteuttavana tuotteena.

Puolukansiemenöljyn lisäksi seerumin hoitaviin ainesosiin kuuluvat jojobaöljy (pehmentää), sodium pca ja hyaluronihappo (kosteuttavat) ja c- ja e-vitamiinit (antioksidantteja). Ainesosanörteille kerrottakoon, että seerumin miellyttävästi levittyvään koostumukseen vaikuttavat mm. luonnonkosmetiikan silikonivastineina tunnetut coconut alkanes sekä dicaprylyl carbonate. Ne eivät siis ole silikoneja, mutta luovat tuotteeseen silikoniyhdisteiden tyyppistä silkkistä levittyvyyttä ja ”kuivaa”, ei-rasvaista tunnetta. Tämän tyyppiset ainesosat ovat hyvä esimerkki modernin luonnonkosmetiikan formuloinnista.

Derma+ Instant Calming -seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti stressaantuneelle, herkälle ja ärtyneelle iholle.

Extrahuomio: jos olet tykännyt Mádaran SOS-linjan tuotteista, pidät todennäköisesti näistäkin!

Derma+ -tuotteissa on saman tyyppinen koostumus kuin Mádaran SOS-seerumissa ja -voiteessa ja vaikutuksessakin on samaa; myös SOS-tuotteet sopivat rauhoittamaan stressi-ihoa. Mossan Derma+:n voikin nähdä edullisempana vaihtoehtona Mádaran SOSille. Tuotelinjojen vaikuttavat aineet ovat kuitenkin erilaiset. Derma+ on vielä SOSia rauhoittavampi, kiitos resveratrolin.

CALMING MOISTURE CREAM

15,40€ / 50 ml

Derma + Calming Moisture Cream on todella miellyttävän tuntuinen kosteusvoide – täyteläinen mutta ei rasvainen. Näen tämän viihtyvän ihollani talvella :)

Voiteessa ihoa hoitavat nimikkoainesosa puolukansiemenöljy, auringonkukka- ja jojobaöljy, sodium pca, kahden eri molekyylikoon hyaluronihappo sekä c- ja e-vitamiini. Myös voiteesta löydämme koostumusta notkeuttavia kookosalkaaneita sekä dikaprylyylikarbonaattia.

Calming Moisture Cream sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti stressaantuneelle, herkälle ja ärtyneelle iholle.

Derma+ -tuoksusta; tuotteissa on kevyen makea, marjainen tuoksu. (Taas tuli todistettua miten yksilöllistä tuoksujen aistiminen on; ystäväni Mili hädin tuskin rekisteröi näissä mitään tuoksua, itse taas haistan marjaisen tuoksun selvästi :))

*

Miltä Mossan uutuudet kuulostavat?

Itseäni ilahduttaa uutuuksien ohella myös Mossan päivitetty ja yksinkertaistettu graafinen look; pakkaukset ovat nyt raikkaamman ja selkeämmän näköiset. Ja tyylikkäämmän :) 👍

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (11)
  1. Tuo seerumi tuntuu kuin luodulta mun iholleni. Mä olen käyttänyt muitakin Mossan tuotteita ja pidän niistä, ja tämä ei varmasti ole poikkeus :)

  2. Tuotahan täytyy ehdottomasti kokeilla. Tai vaikkapa molempia. Mossa on yksi lemppareitani muutenkin. Ja samaa mieltä, että uusi pakkaus on parempi. Rauhallisempi ja tyylikkäämpi.

    1. Mossa on kehittynyt parina viime vuonna tosi hyvään suuntaan, kaikki uutuudet ovat sopineet minullekin ja koostumus on tosi miellyttävä :) Sekin on hyvä suunta, että alkoholin käyttöä uusissa tuotteissa on vähennetty reilusti, sarjan alkuperäisessä valikoimassahan melkein kaikissa voiteissa oli alkoholi ihan kärjessä, uutuuksissa ei, tai alkoholia ei ole lainkaan 👍 (Itseäni alkoholi ei sinänsä häiritse muissa kuin silmänympärystuotteissa, mutta ottaen huomioon joidenkin kuluttajien suhtautumisen alkoholiin kosmetiikassa, on vähempialkoholinen tuotekehitys aina tervetullutta :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *