Mossa Acne Act

Kaupallinen yhteistyö: Mossa

Mossa on lanseerannut tänä vuonna Acne Act -nimeä kantavan sarjan epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

Sarjan putsari ja täsmähoitotuote tulivat myyntiin keväällä ja saattavat olla osalle teistä jo tuttuja. Nyt syksyllä toivotamme tervetulleeksi myös Acne Act -kasvovoiteen, ja täydennyksen myötä sarja pääsee viimein esittelyyn Karkkipäivään. :)

Acne Act -sarjan signature-aktiiviainecocktail koostuu mustikan ja karviaisen sekä ruusumyrtin uutteista. Tämä cocktail löytyy kaikista tuotteista, minkä lisäksi kussakin tuotteessa on omat juuri sille tuotteelle sopivat, epäpuhtauksia lievittävät aktiiviaineensa.

Ruusumyrtti (Rhodomyrtus Tomentosa Fruit Extract) on uudempi, kiinnostava anti-akne-aktiiviaine. Uute vähentää ihossa aknea aiheuttavaa Cutibacterium acnes -bakteeria, hillitsee rasvoittumista sekä laskee tulehdusta. Ruusumyrtti on itselleni ihan uusi ainesosa ja vaikuttaa todella lupaavalta! (Lisätietoa esimerkiksi täällä.)

Mustikan ja karviaisen sisältämät vitamiinit ja antioksidantit puolestaan parantavat ihon kuntoa kokonaisvaltaisesti ja tukevat ihon uudistumista.

Kaikki Acne Act -sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja alkoholittomia ja edustavat modernia, hellävaraista suuntausta epäpuhtaan ihon hoidossa. Tuotteilla on Cosmos Organic -sertifikaatti.

PUHDISTUSAINE 14,90€ / 140 ml

Miedosti vaahtoava sulfaatiton puhdistusgeeli poistaa iholta lian ja kevyen meikin samalla hoitaen ihoa. Veden sijaan putsarin pohjan muodostaa kosteuttava ja rauhoittava aloe vera.

Mukana on myös mieto pitoisuus maitohappoa, joka kuorii ihoa hellävaroin ehkäisten ihon tukkeutumia.

Acne Act Clarifying Wash huuhtoutuu iholta helposti ja jättää iholle raikkaan tunteen.

KASVOVOIDE 14,90€ / 50 ml

Acne Act Balancing Moisturiser on kevyt ja vähärasvainen voide, joka sisältää signature-uutteiden lisäksi epäpuhtauksia taltuttavaa sinkkiä. Sinkki on rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon sankariainesosia.

Lipidien lähteeksi Acne Act -voiteeseen on valittu arganöljy, joka tunnetaan yleisemmin anti-age-ihonhoitotuotteista. Arganöljyä on kuitenkin käytetty perinteisesti kotimaassaan Marokossakin myös epäpuhtauksien hoitoon, ja pieninä määrinä käytettäessä se jopa hillitsee rasvoittumista. Arganöljyn sisältämä linolihappo tasapainottaa ihoa ja on miedosti keratolyyttinen. Lisäksi arganöljyn sisältämät antioksidantit auttavat laskemaan tulehdusta.

Acne Act -voiteen tuoksu on erittäin mieto, miedoimmasta päästä Mossan maailmassa. Voide jättää iholle raikkaan tunteen ja himmeän pinnan.

TÄSMÄHOITO 12,90€ / 15 ml

Acne Act Spot Treatment -tuotetta voi pitää sarjan tähtituotteena. ⭐️ Tähän pikkuiseen tuubiin on pakattu kaikki herkut! 💪

Voimakkaasti antibakteerinen ja näppyjä taltuttava koostumus sisältää salisyylihappoa, teepuuöljyä ja kaoliini-savea. Ruusumyrttiuute tukee salisyylihapon ja teepuuöljyn tiimiä, ja nämä kolme muodostavat luonnonkosmetiikan tehokkaimman trion epäpuhtauksia vastaan.

Myös tässä tuotteessa vesi on korvattu aloe veralla, jonka rauhoittava vaikutus edesauttaa tulehtuneen ihon paranemista.

Ja sanoinko jo, että näissä tuotteissahan ei ole alkoholia..? ;)

Mossan Spot Treatment on tosi hyvä tuote, joka pääsi testiin minunkin ihollani, kun mulle pälähti viime viikolla finni huulen viereen. Finni oli kuivunut ja rauhoittunut seuraavana aamuna. Spot Treatment on sävyltään harmaata, kiitos kaoliinin, mutta sävy ei näy iholla vaan koostumus on iholla näkymätön.

Mossan Acne Act -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluissa tavarataloissa sekä luonnonkosmetiikan verkkokaupoissa. :)

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikka
Kommentit (18)
 1. Vaikuttaa oikein kiinnostavalta sarjalta, jota voisi itsekin kokeilla, ilman suurempia epäpuhtauksiakin!

  Onkohan tuo täsmätuubi yhtä tehokas hyönteisten puremille, kuin se joskus kehumasi (taisi olla Laveran vastaava..) ..?

  1. Edit. On todella huikeaa kehitystä, miten nykyään painopiste epäpuhtaan ihon hoidossa on jo hellävaraisuus ja ihon omien toimintojen ylläpitäminen. Jotain muuta, kuin ne 90-luvun ja 2000-luvun alun teholiuottimet…

   1. Sanos muuta! :)

  2. Se Laveran tökötti (Pure Beauty -geeli) on vielä parempi hyönteisten puremiin, koska on viilentävä ja sisältää Mossaa enemmän rauhoittavia aineita. :)

 2. Nyt on kiinnostavia tuotteita sillä kuulun juuri tuohon epäpuhtaan (yhyy :’D) ja rasvoittuvan ihon ryhmään! Pitääpä käydä katsomassa jos vaikka jossakin liikkeessä olisi testeri jota saisi haistella. Näppyjä tuppaa ilmestymään juuri suun ympärille enkä siedä nenän lähettyvillä hajun omaavia tuotteita kovin hyvin 😂

  1. Tuossa Spot Treatmentissa muuten tuoksuu teepuuöljy. Teepuu on sen verran vahvan tuoksuinen, että jo ihan minimaalinen määrä tuo tuotteeseen teepuuöljyn ominaistuoksun. Onko se sulle ok..? :)

   1. Hmm, olen käyttänyt teepuuöljyä ennenkin ja hajuna se on ollut ok. Riippuu varmaan vahvuudesta. Ei auta kuin testata :D
    Kiitos tiedosta!

     1. Update: Teepuuöljy tuoksuu selvästi voiteessa mutta ei omalla kohdallani estä tuotteen käyttöä :)

      P.S Bongasin Ruohonjuuren sivuilla noita Juuri by Ruohonjuuri-sarjan tuotteita. Oletko mahdollisesti testaamassa näitä jossakin vaiheessa? :D

      1. Update: Teepuuöljy tuoksuu selvästi voiteessa mutta ei omalla kohdallani estä tuotteen käyttöä :)

       Jei, kiva kuulla! ☺️🤗

       Bongasin Ruohonjuuren sivuilla noita Juuri by Ruohonjuuri-sarjan tuotteita. Oletko mahdollisesti testaamassa näitä jossakin vaiheessa? :D

       Olen testaamassa, vaikuttavat tosi kivoilta – ja ovat edullisia! 🙏🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *