Mom-makeover!

Vietin viikonloppuna kulttuurilauantain äitini kanssa ja päätin meikata hänet teatteriin. Äitini on perinteinen perusmeikkailija joka käyttää vain puuteria ja ripsiväriä ja silloin tällöin ruskeaa luomiväriä ja punaista huulipunaa.

Sävyvalikoima rajoittui matkalla mukana olleisiin tuotteisiin, joten en saanut valita ihan niitä parhaiten äidilleni sopivia värejä. Mutta ihan hyvä siitä tuli! Ryppyistä ja hieman veltostunutta 60+ -vuotiasta ihoa ei muuten olekaan mitenkään hurjan helppo meikata. Vähän surettaa tulevatko omatkin silmäluomeni näyttämään tuolta kun olen 60… Meikeillä on leikittävä ahkerasti nyt kun iho vielä antaa siihen mahdollisuuden..! ^_^


Noniin, mutta tässä siis äiti ilman meikkiä.

Ja tässä meikattuna.

Käytin silmiin ja huuliin Lumenen muutaman vuoden takaista violettisävyistä The Colours I Love -meikkipalettia. Meikkipohjan tein Kauneusmessuilta saadulla bareMinerals -näytteellä jonka sävy ”Light” on itselleni liian tumma. Äidilleni se sopi todella hyvin. Jopa niinkin hyvin, että äiti innostui mineraalipohjasta aivan valtavasti ja aikoo nyt itsekin hankkia sellaisen..! ^_^ Minua huvitti, kun äiti ei tosiaan koskaan ole ollut yhtään kiinnostunut meikeistä. Poskipunana mulla oli mukana Yves Rocherin ”Pehmeä Roosa” joka ei oikein sovi äitini väreihin, mutta muutakaan tuotetta ei ollut poskille laittaa.

Olen välillä niin huolestunut vanhenemisesta, mutta kun vertaan kasvojani äitiin niin näytän vielä ihan pikkutytöltä…! Ihanaa..! ^_^ Mutta on äitikin siis ihana!

Tämä kuva ei sinällään enää liity äiti-makeoveriin, mutta halusin näyttää miten söpö pikku-kabuki bareMinerals-näytteen mukana tuli..! Terotin on kuvassa antamassa kokoperspektiiviä. Mitään huikean upeaa jälkeä tuolla minikabukilla ei tietenkään saa, mutta matkasiveltimenä se on täydellinen! Kiitokset koulukaverilleni M:lle joka kehtasi pyytää mullekin tuon näytepakkauksen, aika nihkeästi näkyivät niitä tiskin takaa jakavan… ;)

Meikkaavatko teidän äidit? Löytyykö jonkun kotoa joku ihan kunnon meikkifriikkimamma?
Kommentit (30)
  1. Kivan näköisen meikin teit.

    Silloin kun oma äitini meikkaa, hän vetää aina paksut rajaukset kauaksi ripsirajasta ja kulmakarvat kynällä viivoiksi. Ei jotenkin "näe" itseään kunnolla. Tärkeitä tilaisuuksia varten olen sitten meikannut hänet itse ja on ollut ihan tyytyväinen, vaikka tosiaan, roikkuvia luomia on tosi vaikea meikata & en tiedä olenko täysin onnistunut.

  2. Ihan samannäkösiä ootte! :o en siis tarkoita ryppyjä vaan piirteiltä jne. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *