M&M

Lisää kaveri-M:ää. (Ämmää, kuten hän itse tuon lukee.) M on tosiaan yksi niitä harvoja kavereitani, jotka jopa vaativat että hänet täytyy meikata. ^_^ Kolmipäiväisen vierailun aikana ehdin tekemään hänelle kolme meikkiä, joista ensimmäinen nähtiin edellisessä postauksessa.

M_beforfeafter

Tässä lauantain meikki. M halusi ehdottomasti kokeilla Make Up Foreverin 171:n ja 92:n, joista vihreää 171:stä käytettiin tähän meikkiin.

M_07082010_3

Make Up Forever 171 sisänurkassa, Mad Mineralsin Big Money ulkonurkassa ja Make Up Storen Eclipseä taputeltu häivähdys näiden keskelle. Kulmaluulla MAC Shroom, alaluomella Fyrinnaen Lemmus Sibiricus. Yläluomen rajaus Indelible Gel Eyeliner Black Out (M:n oma, mun täytyy tuo ostaa) ja alaluomen sisärajaus Indelible Gel Eyeliner Venomous.

M_07082010_2

M_07082010_5

M_07082010

Kasvomeikin teki M itse. Meikkipohja Meow Pampered Puss, poskipuna MAC Peachy Keen ja huulikiilto The Body Shop The Love Gloss.

M_08082010

Tämän päivän meikkiin laitettiin Make Up Foreverin 92. En saanut meikistä millään onnistuneita kuvia, ja sekös ärsyttää. :(

Liikkuvalla luomella puoleen väliin saakka MUFE 92, sen yläpuolella ja osittain päällä Pure Luxen Amethyst, ja luomivaon kaaressa Pure Luxen Romance. Kulmaluulla MAC Shroom ja alaluomella Pure Luxen Driftwood. Yläluomen rajaus Inglotin sinivioletti geelieyeliner, sävynumeroa en muistanut ottaa ylös (M:n). Tuonkin mä tahdon! Apua, geelilainerit on niin ihania….. Alaluomelle olisi sopinut vielä nude sisärajaus, mutta Ämmällä alkoi tässä vaiheessa olla jo kiire junaan joten en ehtinyt miettiä meikkiä loppuun saakka.

M_08082010_2

Meikkiviikonloput kaverin kanssa on kivoja!

Kommentit (19)
  1. Noita geelirajauksia voi näköjään käyttää turvallisesti myös sisärajaukseen? Kestävätkö ne miten hyvin?

    Oma Black Outtini unohtui pöydälle auki vuorokaudeksi ja se meni osittain kuivahtamaan :[. Kyllä sitä voi kuitenkin vielä käyttää, mutta harmittaahan se.

    Pääsin meikkailemaan omaa kaveriani vkl, harmi vain ettei mitään villejä/räikeitä/värikkäitä/kirkkaita värejä saanut käyttää eli piti mennä tosi perinteisellä ruskeeta ja beigeää -linjalla… :) Ehkä saan hänen päänsä vielä käännytettyä ;).

    Ihanan raikas tuo ensimmäinen silmämeikki!

    1. Geelirajauksia voi tosiaan käyttää myös sisärajauksessa, mutta kannattaa tietysti tunnustella onko oma silmä kuinka herkkä asian suhteen. Ymmärtääkseni niitä ei suositella limakalvolle, mutta monet käyttävät niitä silti sisärajauksena intensiteettinsä ja hyvän kestonsa vuoksi.

  2. Kivaa nähdä myös muille tekemiäsi meikkejä, kauniita ja onnistuneita ovat! Ja nuo kaksi ensimmäistä kuvaa, ennen ja jälkeen, ovat hillittömät! Ihanaa kun blogista löytyy myös huumoria :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *