Miten valitset ihonhoitosi?

Nyt seuraa paljon kysymyksiä! :)

Liittyen viimeisimpään sivupalkkikyselyyni, ajattelin tiedustella teiltä millä perusteella valitsette ihonhoitotuotteenne.

Kyselyyn tähän mennessä vastanneista 1307 ihmisestä peräti 70% vastaa olevansa merkkiuskollisia jonkin verran tai jopa ehdottomasti. Olisin kiinnostunut kuulemaan, miten olette päätyneet lempimerkkeihinne ja millä perusteella olette jääneet niitä käyttämään? Missä määrin valintoihinne vaikuttavat brändin imagolliset seikat (esim. eläinkokeettomuus, kotimaisuus, selektiivisyys, parabeenittomuus, ”apteekkisuus” tai muut vastaavat) versus tuotteiden antamat tulokset (iho pysyy hyvässä kunnossa, rasvoittuu vähemmän, juonteet pehmenevät jne)? Saattaako jonkun merkkifaniuden taustalla olla jopa pelkkä pakkaus-design, riippumatta siitä tuoko tuote kaivattuja tuloksia vai ei?

Rakkaat_Purkit

Teiltä erityisen merkkiuskollisilta haluaisin kuulla, miten löysitte merkin jota olette jääneet käyttämään? Oliko se ihan sattuman kauppaa, vai suositteliko merkkiä teille esimerkiksi kosmetologi, kaveri tai kaupan myyjä? ”Uskotteko” ihonhoitoasioissa ylipäänsä ensisijaisesti ammattilaista (esimerkiksi juurikin kosmetologi) vai yleisön ääntä (esim. nettipalstojen suositukset)?

Entäpä te 30%, jotka valitsette merkkinne miten sattuu – millä perusteella te tartutte uuteen purnukkaan? Suunnitteletteko jo etukäteen mihin tuotesarjaan tekisi seuraavaksi mieli tutustua, vai tapahtuuko valinta umpimähkään? Ostatteko esimerkiksi herkästi paljon mainostettuja uutuuksia tai muuten vain tuotteita joista puhutaan?

Viimeiseksi minua kiinnostaisi kuulla ”rakkaustarinoita” niistä The Parhaista Tuotteista, sarjoista tai merkeistä joiden nimeen vannotte vuodesta toiseen. Onko joku tuote todella merkittävästi parantanut ihonne tai hiustenne kuntoa? Onko tiellenne osunut kosmetiikkaa, joka toimii niin loistavasti että teidän tekisi mieli kiljua ja toitottaa kaikille näiden ihanien puteleiden ilosanomaa? :)

Nyt olisi tilaisuus jakaa näitä kokemuksia tuhansien kosmetiikkafriikkien luettavaksi!

Omalla kohdallani läpi elämän on säilynyt uskollisuus Yves Rocherille (tämän tarinan kerroin aikoinaan täällä), ja nyt myöhemmin, kun vaihdoin luonnonkosmetiikkaan, ovat rakkaimmiksi merkeikseni muodostuneet Estelle & Thild ja Lavera. Jos en bloggaisi, ja saisi jatkuvasti uusia tuotteita kokeiltavaksi, jäisin todennäköisesti käyttämään pääsääntöisesti näitä kahta merkkiä.

indelible-gel-eyeliner

Yksittäisiä tuotteita, joiden erinomaisuudesta huudan mielelläni kaikille :D, ovat mm. Urban Decayn Primer Potion, IsaDoran Inliner Kajal sävy Blonde, OPIn Nail Envy -hoitolakka, Indeliblen geelirajaukset, Blistexin valkoinen purkkihuulirasva, MACin ja Diorin luomivärit, Estelle & Thildin vartalovoide, Lily Lolon mineraalipohja ja poskipunat sekä nyt viimeisimpänä löytönä Viva La Divan huulipunat. Lisääkin varmaan tulisi mieleen, voisin tehdä näistä joskus oman koontipostauksen.

Kommentit (102)
  1. Itselläni on kuiva iho niin koko kropassa kuin kasvoissa. Koko ikäni olen käyttäny kasvo- ja kropparasvoina apteekin tuotteita Kela-korvausten ja vaakuutuksen vuoksi. Äitini on myös töissä apteekissa ja hän bongaa uusia tuotteita, joita hän itse ensin testaa ja sen jälkeen suosittelee minulle. Itselläni on ollut käytössä kahta erillaista Louis Widmerin kasvorasvaa, joita en enää vaihtaisi mistään hinnasta pois. Myös tämänhetkiset kropparasvani taitavat olla Louis Widmerin.
    Muissa kosmetiikkatuotteissa olen kauneusblogien lukemisen myötä alkanut kokeilemaan uusia tuotteita, mutta ripsivärissä taidan palata kuitenkin Dermosilin ripsiväriin, sillä se ei varise ripsistäni. Yleensä en vaihda hyväksi toteamiani tuotteita.

  2. Olen siis uskollinen tietyille merkeille:
    Mulla on todellinen ongelmaiho (vieläkin lievää aknea, atooppista ihottumaa. Olen todella varovainen uusien tuotteiden kanssa, suosin luonnonkosmetiikkaa ja ’normimerkeistä’ Lumenea. En esimerkiksi usko Lorealita löytyvän minulle sopivia tuotteita, koen merkin jotenkin hyvin… ihontuhoavana en edes tiedä miksi :D Lumeneen luottoa lisää kotimaisuus ja ainakin osittainen luonnonmukaisuus + että tuotteet oikeasti toimivat ihollani! Kasvopuhdistuksena käytössäni on joko Simplen tuotteita tai Saksasta jemmattuja halppis luonnonkosmetiikka putsareita. Voiteissa suosin apteekin tai Lumenen tuotteita. Muihin merkkeihin en oikein uskallakkan koskea… Freemanin kasvotuotteet ovat olleet jees! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *