Miten sellugeeli selvisi haasteesta?

Muistatteko kun haastoin huhtikuussa Yves Rocherin Toned Thighs -selluliittigeelin näyttämään tehonsa? Pullo on nyt tyhjä. Viimeiset pisarat puristettiin ulos maanantai-iltana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupasin hieroa ainetta reisiini tunnollisesti joka aamu ja ilta. Joudun tunnustamaan, että tämä lupaus ei ihan onnistunut. Ilmeisesti olen niin laiska, että sellukäsittely (vaikka se vie vain kome minuuttia, herranjestas!) kaksi kertaa päivässä on liikaa mun aikaansaavuudelle. Joinain päivinä en käyttänyt selluliittigeeliä lainkaan – en yksinkertaisesti jaksanut raahata pulloa mukaan ja suorittaa voitelua huhtikuun lopun telttaretkellä tai toukokuun Barcelonan matkalla.

Noita reissuja lukuunottamatta käytin geeliä kuitenkin joka päivä, ja joinain päivinä jopa sen uhoamani kaksi kertaa. Ehdottomasti tunnollisemmin kuin talvella testaillessani eri sellutuotteita. Liikuin ja söin aivan samalla tavalla kuin koko kevään, eli ainoa muuttunut tekijä oli geelin käyttö.

Ja kappas. Reisistä oli kuin olikin kadonnut geelikuurin aikana runsas puoli senttiä, n. 6-7 milliä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tietenkään kukaan ei voi varmasti sanoa, oliko muutos kofeiinigeelin aikaansaamaa vai joidenkin muiden tekijöiden tulos. (Kukas sitä koskaan tietää mitä kropassa tapahtuu esimerkiksi hormonaalisesti, vaikka kuinka päällisin puolin söisi ja liikkuisi niinkuin ennenkin.) Luonnollisestikin myös mittanauha voi valehdella jokusen millin. Olen kuitenkin mitannut reiteni (valitettavasti) niin monta kertaa talven ja kevään aikana, ja tulos on aina ollut sama ennen tämän kuurin jälkeistä mittausta, että luotan uuteen mittaustulokseen.

Geeli oli omaan makuuni todella hyvän tuoksuinen; sellainen metsäisen aromaattinen, jopa vähän miehekäs tai vähintään unisex. Koostumus oli sopivan viskoosi ja levittyi hyvin, mutta ihon pinta jäi tuotteen imeytymisestä huolimatta nahkeaksi.  Seesamiöljy & dimetikoni pitävät huolen siitä että koostumus on liukas ja ”hierontaystävällinen”, eli sitä pystyy jonkun aikaa pyörittelemään iholla ennenkuin se lähtee imeytymään. Selluliittituotteessa on tärkeää, että se pitää target-alueen liukkaana vaikutusta tehostavan hieronnan ajan.

Itse ihon pinnassa en havainnut tällä kertaa vaikutuksia, iho ei siis näyttänyt sen kiinteämmältä tai sileämmältä kuin ennenkään. Ainoa mikä muuttui oli reiden ympärysmitta.

Näin ollen olisin siis valmis toteamaan, että jotain vaikutusta Fermeté Intensive Toned Thighs -geelillä todennäköisesti oli. Haasteesta suoriuduttu. :)

Kommentit (6)
 1. Minähän kokeilin tuota samaa laihdutuksen yhteydessä ja noin 2 cm lähti.
  Kokeilin myös käsivarteen ja vatsaan samantapaisia tuotteita ja hyvin toimi nekin.
  -päivi-

 2. Levittyikö geeli hyvin? Entä imeytyikö nopeasti? Nyt kun innostuin kuivaharjauksesta niin minulla on käytössä Clarinsin ”vastaava” tuote. Tuoksu on voimakas (niinkuin yleensä Clarinsin tuotteissa) ja siitä pieni miinus; levittyy suht hyvin mutta iso miinus tulee että tuote on PURKISSA. Enpä ostaessani ollut niin viisas että olisin huomannut että ainehan täytyy kauhoa sieltä purkista pois… :-0

  1. No hyvänen aika, minunhan piti kertoa tekstissä geelin ominaisuuksista kuten tuoksusta ja koostmuksesta, mutta ne unohtuivat…! Hyvä kun kysyit, lisään tiedot juttuun. :)

   Geeli oli sopivan viskoosia ja helposti levittyvää, mutta iho jäi selvästi ”tahmeammaksi” (tahmea ei ole oikea sana mutta en löydä parempaakaan, sellainen nahkea kuitenkin) kuin muilla kokeilemillani sellugeeleillä. Esimerkiksi Lumenen Body Aktiva katosi ihoon heti eikä jättänyt käytännössä mitään jälkituntunaa.

   1. Joo, tiedän mitä tarkoitat tuolla sanalla ”nahkea” :) Mulla on kanssa ollut tuota Lumenen tuotetta ja se sujahti hyvin ihoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *