Miten säilytän meikkejäni

Kerroin kesäkuussa meikkipöydästäni, ja valotin tuossa postauksessa myös hieman missä säilytän meikkejäni. Kesäkuun jälkeen on kuitenkin tullut uusia lukijoita, ja minua on pyydetty esittelemään meikkivarastoani ja miten sitä säilytän. No, koko meikkikokoelmaa en ole edelleenkään jaksanut kuvata, mutta tässä juttu säilytyksestä.

Alkajaisiksi on todettava, että tämänhetkinen hajautettu säilytysratkaisu ei ole minulle mieluinen. Odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, että pääsemme muuttamaan ja saan isomman meikkipöydän jonka yhteyteen saan kaikki aarteeni.

Tässä on pieni ja liikuttava meikkipöytäni. Oikeastaan se ei edes ole pöytä vaan joku Ikean halvin mahdollinen hyllytaso. Sen korkeus on kuitenkin meikattavuuden kannalta juuri oikea! ;) Tämä kuva on hieman feikattu, sillä oikeastaan pöytä ei näytä juuri koskaan tuolta….


…vaan tältä. :( Ainainen sekasorto.

Minulla on pöydällä kaksi koria, joissa säilytän eniten käyttämiäni tuotteita kuten siveltimiä, rajauskyniä, ripsareita ja mineraalipohjia.

Vasemmanpuoleisessa korissa asuvat ripsivärit, vaahtomuoviapplikaattorit, ripsentaivuttimet, kulmavärit, kaksi highlighter-luomiväriä, kabuki-sivellin ja muuta sekalaista pientavaraa. Normikabukini on kuivumassa pesun jäljiltä, tuo pieni on se matkakoko jonka sain Kauneusmessuilta.


Oikeanpuoleisessa korissa asuvat rajauskynät, pohjustustuotteet, mineraalipohjat, eniten käyttämäni siveltimet (loput ovat omassa korissaan makuuhuoneen sälähyllyssä), suosikkiposkipunani ja pari kynsilakkakiekkoa. Huomaan että UDPP on tämän kuvan ottohetkellä jossain harharetkillä… Se kuuluu myös tähän koriin.

Ikeahyllyn alatasolla majailee työkalupakki, joka sisältää Indeliblen geelirajauksia, joitain huulikiiltoja, mineraaliluomivärejä, Diorin paletteja sekä muita erinäisiä luomivärejä.Loput meikit asuvat olohuoneen kirjahyllyssä.

Ylemmässä vetolaatikossa on huulipunia, huulikiiltoja, suurin osa ”marketti”luomiväreistäni (= L’oreal, Rimmel, IsaDora jne), pari Cliniquen palettia ja ne MACin luomivärit joita en ole depotannut. (Depottaus = luomivärinappi irroitetaan hylsystään palettiin siirrettäväksi.)

Alemmassa vetolaatikossa säilytän MACin ja Urban Decayn paletteja sekä muita sekalaisia, kuten Too Faced, Clarins, Guerlain, IsaDora, Grimas ja uusimpina tulokkaina Avonin paletit. Laatikon perällä ovat omassa rasiassaan poskipunat ja kasvojen varjostusvärit.

Ympäri asuntoa, mm. ikkunalaudoilta, voi myös bongailla eksyneitä tai unohdettuja meikkituotteita, kuten nyt vaikkapa nämä runsas kuukausi sitten ostamani tekoripset ja joitain vaahtomuoviapplikaattoreita. Ei, meillä ei tosiaankaan ole siistiä. :(

Yhdestä kartonkilaatikosta löysin nämä kuusi kaverusta, joiden olemassaolon olin jo melkein unohtanut. Nämä toverit ovat olleet eristettyinä ”saattohoidossa”, eli ne ovat luomivärejä joista luopumista olen harkinnut. Olen niin kiintynyt meikkeihini, että minulle on vaikeaa heittää huonoja yksilöitä pois tai edes antaa niitä muille. (Ei, en kuvittele että se on tervettä.) Nyt pitkän karanteenin jälkeen olen valmis heittämään kuivaakin kuivemman IsaDoran duon ja pigmenttiköyhän YR:n Taupen roskiin, ja ehkä säilytän noita Anytimen trioja vielä kun
ne ovat oikeasti aika hyviä. Make Up Storen ja Lumenen dumppaan varmaan äidille.

Koko meikkikokoelman kuvaus tulee varmasti toteutumaan lähitulevaisuudessa, niinkuin moni muukin teidän ehdotuksenne syyskuisesta kyselystä. Ehdotukset ei siis suinkaan ole unohtuneet, vaan toteutan niitä pikkuhiljaa talven aikana.

Kommentit (18)
  1. Charming Nails:
    29.11.2009, 08:29

    Näitä kuvia on aina mukava katsella :)

  2. Mikä tuo kynsilakkakiekko oikein on?

    Onneksi en ole ainoa, joka säilyttelee vanhoja (siis ei tietenkään mistään 80- luvulta sentään!!) meikkejä, jos joskus tarvii vaikka sitä tiettyä luomivärisävyä, vaikka sitä ei tavallisesti käytä ;) Vaikka vanhoja meikkejä ei saisi säilyttää ja ripsarit pitäis heittää roskiin 3 kk jälkeen!

    Mut kyllä sä tarvit kunnon meikkipöydän, että saat kaiken samaan paikkaan! Niin mäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *