Karkkipäivä
Karkkipäivä

Miten olisi ryppyjä ehkäisevä tyyny? Esittelyssä uusi kotimainen Supermood-kosmetiikkasarja

(Otsikon pituusennätys? :D)

 Supermood_Egoboost1

Suomeen on tällä viikolla pulpahtanut uusi kotimainen kosmetiikkasarja; Anne Kukkohovin luoma Supermood. Supermood on ”luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä” sarja, joka pohjautuu luonnollisiin raaka-aineisiin, mutta jolta puuttuu sertifikaatti. Kuten tiedämme, sertifikaatti ei ole ainoa tae kosmetiikan luonnollisuusasteesta, ja jotkut merkit jättävät tietoisesti hakematta sertifikaattia imago- tai muista syistä. Sertifiointiprosessihan myös maksaa.

Supermood-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Supermoodkuva2

Supermoodin tuotelinjat lanseerataan ”moodeina”, joista ensimmäinen on nimeltään Egoboost. Moodit eivät pohjaudu perinteiseen ihotyyppiajatteluun, vaan ihon tarpeisiin. Moodin tuotteet tukevat toinen toisiaan ja hoitavat kauneutta ja mieltä kokonaisvaltaisesti, niin sisältä kuin ulkoa. Tuotteiden joukosta löytyy myös syötäviä kauneusherkkuja.

Seuraava moodi, marraskuussa ilmestyvä Beauty Sleep, sisältää mm. tyynylle ja liinavaatteille suihkutettavan, mieltä rauhoittavan sprayn sekä, siis kuunnelkaas tätä; anti-wrinkle-tyynyn…!! Alunperin kirurgisten toimenpiteiden jälkeen käytettäväksi suunniteltu, anatomisesti muotoiltu tyyny lupaa estää ryppyjen syntymisen ja silmänympärysalueen turvotuksen. Whoa…!! Jälleen voi vain todeta että kaikkea se kauneusteollisuus kehittääkin meidän naisten loputtomiin tarpeisiin..! ^_^

Supermood_Pillow

Egoboost-linjan pääraaka-aineena (eli pää-aktiiviaineena) on superfoodina tunnettu pakurikääpä. Superfood, supermood… :) Epäilemättä harkittu rimmaus ^_^

Jolien toimituksen blogista: ”Pakurikääpä sisältää poikkeuksellisen suuria määriä superoksididismutaasia (SOD). SOD on entsyymi, joka on yksi kehomme voimakkaimmista antioksidanteista. Ihonhoidossa pakurikääpää on käytetty mm. ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen”.

Mitkään Supermood-tuotteet eivät sisällä tavanomaisimpia luonnonkosmetiikan välttämiä ainesosia kuten silikoneja, PEG-yhdisteitä, parabeeneja ja petrokemian tuotteita.

Supermood_Egoboost_kosteutus

Egoboost-linja koostuu kahdeksasta tuotteesta.

Kosteutus:

The Perfect Day Cream – mentholia sisältävä piristävä päivävoide kaikille ihotyypeille (kuivemmalle iholle Moisture Kick seerumi alle tuomaan lisäkosteutta)

Moisture Kick Serum – tehokosteuttava seerumi jota voi käyttää yksinään tai sekoittaa toisen Egoboost-kosteustuotteen kanssa

One Minute Facelift Serum – kiinteyttävä, välittömästi kiristävä seerumi

Eyes Wide Open Serum – silmänympärysihoa napakoittava ja piristävä seerumi, ”avaa” silmät

Supermood_Egoboost_puhdistus

Puhdistus:

Gentle Foam Wash – pumpullinen vaahtoputsari

Pure Micellar Foam Toner – vaahtoava misellivesi, toimii sekä kasvovetenä että kevyenä putsarina

Sisäisesti nautittavat:

Inner Beauty -kauneusjuomajauhe

Beauty Chocolate -kauneussuklaa (!)

Supermood_suklaa

Supermoodin sivuilla tykkään kovasti incien selkeästä esillepanosta (monet kosmetiikkamerkit eivät edelleenkään laita ainesosaluetteloja esille nettiin, vaikka sen pitäisi tänä päivänä jo olla itsestäänselvyys) ja siitä, että ainesosien perään on merkitty ovatko ne synteettisiä, orgaanisesti tuotettuja vai luonnollisia.

Silmänympärysseerumin inci:

Supermoodkuva3

Myönnänpä tässä, että en itse ole ihan varma mitä tuo ”orgaanisesti tuotettu” tarkoittaa – miten se eroaa ”luonnollisesta”? Laitoin asiasta itse asiassa kysymyksen Anne Kukkohoville, mutta hän ei ole ehtinyt vielä vastaamaan, ja malttamattomana haluan punkea postauksen jo ulos. :) Ehkä joku viisaista lukijoistani tietää..?

*

Supermoodia myyvät Sokos-tavaratalot ja Emotionit sekä Sokoksen verkkokauppa, hyvinvarustetut apteekit sekä Jolie-myymälä Helsingissä ja Jolien verkkokauppa.

Kyseessä on selektiivinen sarja, joten hintaluokkakin on sen mukainen. 30 millin pulloon pakattu kosteusvoide maksaa 39 € ja seerumit, niinikään 30 ml:n pulloissa, 59-69 €. Puhdistusvaahdon ja miselliveden hinta on kaikkein suolaisimmasta päästä – 120 milliä maksaa 39 €. Pidän hintaa erityisen kovana siksi, että pumpattavat vaahtoputsarit kuluvat tunnetusti todella nopeasti. Minulla kuluu tuon kokoinen pumppuvaahto päivittäisessä käytössä runsaassa kuukaudessa.

Supermood_Egoboost

Supermoodiin voi tutustua Jolien liikkeessä (Uudenmaankatu 26, Helsinki) tämän viikon perjantaina 29.8. klo 16-20 järjestettävässä tilaisuudessa. Anne Kukkohovi on itse paikalla kertomassa sarjasta ja paikan päällä pääsee maistelemaan kauneussuklaata. :) Se muuten sisältää kollageeniä – kiinnostaisi tietää mikä on suositeltu päiväannos! :) Ajatelkaa – lupa syödä suklaata kauneuden eteen..! ^_^

Miltäs Supermood teistä vaikuttaa? Vai herättääkö mitään ajatuksia? Itse tykkään sarjan luonnollisuuteen pohjautuvasta filosofiasta ja pakkaus-design’kin miellyttää silmää. Ja aina on hienoa, kun markkinoille saadaan uusia kotimaisia, täällä valmistettuja kosmetiikkasarjoja. En kuitenkaan hintaluokan perusteella kuulu kohderyhmään.

Kuvat: Supermood.fi

Kommentit (45)

 1. Dzinni

  Ryppyjä ehkäisevä tyyny ei ole mikään maailmaa mullistava uutuus, olen yhdestä sellaisesta kirjoitellut aiemmin omassa blogissani: http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/08/tyynynliinan-pitsin-kuva-poskissa.html

  • Sanni

   Saattoikin arvella että inspiraatio Annen tuotteisiin on löytynyt maailmalta :)

   Oletko huomannut tyynyn käytöllä vaikutuksia ihoosi?

   • Dzinni

    No jos ajatellaan sitä, että monet ikäiseni ovat ryppyisempiä, niin kai se on jotenkin vaikuttanut, silkkipäällisineen :)

 2. Myy

  Sarja on kyllä kiinnostava, mutta hintataso yllätti.

 3. Satu

  On pakko sanoa, että tuohon tyynyyn petyin pahasti. Muotoilu on outo, mutta siihen saattaisi vielä tottuakin. Hajuun sen sijaan ei. Se on voimakas, muovinen, takertuu niin petivaatteisiin kuin hiuksiinkin ja aiheuttaa järkyttävän päänsäryn.
  Lisäksi tyyny ei tee mitä lupaa. Muutaman yön ajan yritin sitkeästi totutella siihen ja heräsin tyynynkuva poskessa.

  Ugh! Toivottavasti tyynyn saa palautettua…

  • Sanni

   Voi eih… ^_^ Miksihän ihmeessä tyynyyn on laitettu jotain hajua…?

   • Nordic Chic

    Valitettavasti jotain tämän tyylistä osasin odottaa. Suhtaudun skeptisesti näihin sarjoihin, joissa joku julkisuudesta tunnettu tulee promoamaan sarjaa. Vaikutteita on otettu maailmalta, upeita, aidolta terveyskemialta kuulostavia mainoslauseita ja freessi ilme pakkauksessa.

    Kuitenkaan superoksidimutaasin tehosta ei ole vahvaa näyttöä ja entsyymien denaturoituminen on fakta jne. Jos ihmiset tutkisivat asiaa pintaa syvemmältä, niin moni naisille markkinoitu ”terveystuote” jäisi ostamatta.

    Anteeksi vuodatukseni-en vain pidä siitä että kalliilla hinnalla myydään ilmaa.

    Hyvää joulua!

  • pillowcase

   Hei, juuri hypistelin tyynyä Sokoksessa…olisitko halukas myymään omasi?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.