Miten kauneusbloggaaja pakoilee pölynimuria? – Minun keskiviikkoni

Sannin keskiviikko, 5. marraskuuta 2014.

Onnistuin keksimään aika hyvin sijaistoimintoja imuroimiselle ja vaatteiden silitykselle…

Keskiviikko0511_IMG_0706

Minun päiväni alkavat aina päivän ”TO DO” -listan kirjoittamisella. Osan unohdan takuuvarmasti jos en kirjoita niitä paperille. Olen todellinen post it -lappuihminen. Joka puolella on ”muista sitä ja tätä” -lappusia, ja kännykkä hälyttää vähän väliä muistutuksiaan.

Päivä alkoi oikein mallikkaasti. Kirjoitin Mádara Sun Flower -postauksen, tein ruokaa ja otin ruokakuvia. Kävin kirjastossa. (Pesusientä en kuitenkaan muistanut ostaa, d’oh!) Tavallista arkipuuhastelua.

Keskiviikko0511_ruokakuvia

Mutta entäs kun kello alkoi lähestyä neljää ja imuri odotti edelleen koskemattomana. Silloin sitä tietysti keksii asioita listan ulkopuolelta, jotta saisi vielä siirrettyä ikävän askareen aloittamista. Itse asiassa – en edes pidä imurointia niin vastenmielisenä. Mutta tokihan moni muu asia on paljon kivempaa – kuten vaikka tulevien blogipostausten suunnittelu! ^_^

Keksin sitten alkaa ottaa kuvia muuan postausidean pohjalta. ”Kyllä mä nyt nämä saan vielä ottaa kun on vielä hetken verran valoisaa, imuroida voi pimeälläkin.” Eikö ollut ihan hyvä perustelu? ;)

idKeskiviikko0511_naamoja

Olin viettänyt päivän meikittä. Siinä kuvia ottaessani tuli mieleen, että hei, tässähän voisi nopsaan demota miten tumma silmämeikki vaikuttaa ilmeeseen kauempaa katsottuna. (Mikähän idea se tällainen on… no varmaankin juuri sellainen jolla voi jälleen siirtää siivousta…)

(Oikeanpuoleisin kuva oli tulos.)

Keskiviikko0511_IMG_0711

Haa – tilaisuus korkata Laveran Smoky Grey -paletti, tämä olikin odottamassa vuoroaan. Olen parhaillaan käymässä läpi Laveran uutuusmeikkilaatikkoa ja meikit pääsevät esittelyyn joskus marras-joulukuun aikana.

Mutta nyt oli kiire – ihan kohta alkaisi hämärtää enkä enää voisi ottaa kuvia luonnonvalossa. Hutaisin silmämeikin viidessä minuutissa ilman häivytyksiä ja ripsiväriä. :D

Keskiviikko0511_meikkikuva2

Näin. Joo, piti vielä ottaa kuvia toisellakin taustalla. :p Kello kului….

Kasvomeikkiä en tehnyt lainkaan. Ja sen huomaa. Kummasti sitä vain ohuella mineraalimeikilläkin on vaikutusta, poskipunasta ja kuultotuotteista puhumattakaan.

Keskiviikko0511_meikki

Tässä teille Laveran Smoky Grey -meikki viidessä minuutissa tehtynä. Testissä ensi kertaa myös Laveran uusi nestemäinen eyeliner – en tykkää. Huomatkaa rajausten mahtava tarkkuus…! ^_^ Kulmakarvatkin aika päheet.

No, olisiko nyt sitten ollut aika imurille ja silitysraudalle…

Ehei…

Keskiviikko0511_IMG_0717

”Minäpäs kerään kaikki testausta odottavat BB-voiteet nyt tähän ja teen niille samanlaisen testiaikataulun kuin ripsareille.”

Ja päätin aloittaa saman tien Lumenen Balancing BB’stä. Projekti tyssäsi alkuunsa. Sävy on liian vaalea tämän hetkiselle ihonsävylleni, niinkuin todennäköisesti muutkin testi-BB’t.

Palataan asiaan talvella.

Nytkö sitten siivouksen pariin…?

Keskiviikko0511_FBpaivitys

No ei kun Facebuukkiin tekemään päivitystä.

Eikä senkään jälkeen vielä imuria.

Keskiviikko0511_IMG_0709

Vedetäänpäs vielä RIPSARI niin saadaan kuvat Lumenen Volume Serum Mascarastakin. :) (Onkohan tämä maskara enää edes myynnissä..?)

Keskiviikko0511_ripset_dark

Ripsaroinnin jälkeen aloin vastaamaan blogikommentteihin ja kun lopulta havahduin siihen että se ripsariKUVAkin piti ottaa, oli luonnonvalo tätä luokkaa.

Ei muuta kuin parvelle ”studioon”.

Keskiviikko0511_ripset

Semmoiset räpsyt.

Kello oli kuusi kun VIHDOIN tartuin imuriin. Oli niin pimeää että tarvitsin otsalampun nähdäkseni sohvan ja sängyn alle.

Keskiviikko0511_IMG_0675

Luuletteko, että Mr. Karkkipäivä on imuroinut kertaakaan mun ollessa Kreikassa…? ;)

Kello 20.00 asunto oli imuroitu ja vaatteet silitetty.

Mission complete. :)

Kommentit (20)
 1. Hihi, kuulostaa ihan mun siivouspäivältäni, jollen oo saanut itseäni prepattua siihen siivousmoodiin. Useimmiten tuollaisena päivänä keksin niin paljon ”tärkeää” tekemistä ja se imurointi jää :D

 2. Hei, onko Lavera mennyt uusimaan siis nestemäisen rajauksen? Tuo entinen on ihanan ohut, mutta onks se mennyt siis huonompaan suuntaan. :(

  1. Hei, onko Lavera mennyt uusimaan siis nestemäisen rajauksen?

   Valitettavasti kyllä :( Ohut sivellinpää on vaihdettu megakömpelöön, suureen kumipäähän. ”Tussiksi” kai he päätä itse kutsuvat, mutta minusta se ei tuntunut huovalta vaan joltain kovalta, erittäin huonosti joustavalta aineelta. En kertakaikkiaan tajua miten joku saa tuollaisella siistiä jälkeä aikaiseksi.

   1. Voi ei. Siis Laveran vanha nestemäinen rajaus on paras ever. Millainen on Hauschkan eye-liner? Siis luomuvaihtoehdoista? Toivottavasti muut Laveran meikit ovat menneet parempaan suuntaan, vaikka oli niissä vanhoissakin joitakin tosi hyviä (nestemäinen värivoide esim.). Ripsarit eivät kyllä ole olleet koskaan siinä hyviä, Hauschka ja Colours Caramel ovat parhaat…

    1. Millainen on Hauschkan eye-liner?

     Siinä on myös ohut sivellin, olen vertaillut sitä, Laversn ja Santen eyelineria täällä:
     http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/02/22/vinkki-erinomainen-ohut-eyeliner/

     Hauschkan on myös ihan ok, mutta siveltimen pää ei minusta ole niin napakka kuin mitä Laverassa oli.

     Laveran uutuuksista; meikkivoide on pysynyt yhtä hyvänä kuin ennenkin ja luomivärivalikoima on nyt ehdottomasti entistä parempi (ja laatu niissä mitä olen toistaiseksi ehtinyt kokeilla on todella hyvä, yhdessä paletissa jopa huippu).

     1. Googlasin eilen muita rajauksia ja minua jäi kiinnostamaan Logonan nestemäinen rajaus. Se pitäisi kokeilla, hyvin ohut sivellin. Logonan luomivärit ovat yllättäneet minut vahvalla pigmentillään, juuri kokeilussa.

      1. Kiitos vinkistä, täytyy joskus testata Logonakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *