Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mitä isot edellä….

…sitä pienet Dependit perässä.

Depend_CrackedEffect

Eli nyt on sitten IsaDoran Graffiti-lakoille saatu edullisempi kilpailija. ”Crackle”-huuma ei ota laantuakseen! ^_^

Kuka on jo bongannut Kickseistä (ja missäs muualla näitä myydään?) Dependin Cracked Effect -lakat?

Sävyvaihtoehtoja on kuusi; musta, valkoinen, punainen, hohtavansininen, violetti ja pinkki. Hintaa 3,90€. Itse ostin tänään valkoisen, kun olin sitä jo pitkään kaavaillut hankkivani IsaDoralta. No, mielellään säästin 4,10€. :) Dependin pullo on vain yhden millin pienempi kuin IsaDoran (Depend 5ml, ID 6ml.) Violettikin kiinnostaa, tai pinkki. Näen jo sieluni silmin keltaiset kynnet violetilla crackle-pinnalla…..

Taiteilin äsken esimieheltäni pöllimäni idean ruskea-valkosista kynsistä; alla Essien Mink Muffs -sävyä ja päällä Dependin valkoinen Cracked. Keskisormen lohkeamista ei tullut niin nätit kun vedin siihen kaksi siveltimenvetoa.

Ruskeavalkoinen_cracked

Ruskeavalkoinen

Joko alatte kyllästyä ”graffiti”lakkoihin? :)

Kommentit (56)

 1. Sanna

  kynsilakkojen muotivillityksiä taitavat olla myös nämä uudet, TUOKSUVAT kynsilakat. ostin tänään sokokselta kyseisen rimmelin aprikoosintuoksuisen (ja värisen) kynsilakan ihan vaan kokeillakseni, voiko kynsilakka oikeasti tuoksua. ja tuoksuuhan se! valikoimaa tällä hetkellä neljä: aprikoosi, mansikka, sitruuna ja karpalo. oletko näitä päässyt vielä testailemaan?

  http://www.rimmellondon.com/uk/products/nails/Nail+Polishes/I+Love+Lasting+Finish+Fruities+Collection.aspx

  • Sanni

   Oho, en ollut noistakaan kuullut! :) Mutta enpä taida testata, en usko että pitäisin noista. Imelältä tuoksuva kynsilakka kuulostaa vähän päänsäryltä. :P

 2. Pilvi

  Mäkin sorruin aprikoosinväriseen Rimmelin tuoksulakkaan, väri oli kaunis mutta koostumus ihan täysi pettymys. Vaikken halpismerkiltä mitään ihmeitä odotakaan, niin tätä on ihan mahdotonta saada levittymään kauniisti kynnelle. Ja halpismerkkien suteihin jää ainakin mulla aina liikaa lakkaa, mur. En suosittele näitä, vaikka värit ovatkin kauniita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.