Mitä isot edellä….

…sitä pienet Dependit perässä.

Depend_CrackedEffect

Eli nyt on sitten IsaDoran Graffiti-lakoille saatu edullisempi kilpailija. ”Crackle”-huuma ei ota laantuakseen! ^_^

Kuka on jo bongannut Kickseistä (ja missäs muualla näitä myydään?) Dependin Cracked Effect -lakat?

Sävyvaihtoehtoja on kuusi; musta, valkoinen, punainen, hohtavansininen, violetti ja pinkki. Hintaa 3,90€. Itse ostin tänään valkoisen, kun olin sitä jo pitkään kaavaillut hankkivani IsaDoralta. No, mielellään säästin 4,10€. :) Dependin pullo on vain yhden millin pienempi kuin IsaDoran (Depend 5ml, ID 6ml.) Violettikin kiinnostaa, tai pinkki. Näen jo sieluni silmin keltaiset kynnet violetilla crackle-pinnalla…..

Taiteilin äsken esimieheltäni pöllimäni idean ruskea-valkosista kynsistä; alla Essien Mink Muffs -sävyä ja päällä Dependin valkoinen Cracked. Keskisormen lohkeamista ei tullut niin nätit kun vedin siihen kaksi siveltimenvetoa.

Ruskeavalkoinen_cracked

Ruskeavalkoinen

Joko alatte kyllästyä ”graffiti”lakkoihin? :)

Kommentit (56)
  1. itse en ole vielä saanut ostettua yhtään graffitti-lakkaa, ne kun on aina loppunu sokoksesta =/ haluaisin kyllä kovasti kokeilla :)

  2. Kiitos vinkistä! En ole vielä hankkinut graffitti-lakkaa, mutta pitkään olen jo himoinnut :) Pitääkin tulla poikkeamaan Kicksissä heti kun kerkeän niin pääsee kokeilemaan :> Aika helposti saa tehtyä sellaista kivaa säväystä kynsiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *