Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mitä et ole halunnut tietää minusta?

Kuka muistaa 80-luvun TV-sarjan ”Tyttökullat”? Itse tykkäsin siitä kovasti, taisin olla 10-12-vuotias kun sitä esitettiin Suomessa.

Eilen illalla ystäväni Sheila vei minut täällä San Franciscossa huippusuosittuun ”The Golden Girls Tranny” -joulushow’hun. Suositut transuviihdetaiteilijat esittävät Tyttökultia ja voitte vain kuvitella miten hulvaton esitys on kyseessä. ^_^

.

.

Sophia, Dorothy, Rose ja Blanche.

Show oli aivan mahtava, harmi vain että kroppani on vielä itärannikon ajassa ja silmä alkoi pikkuisen luppasemaan esityksen loppua kohden.

.

Miten postauksen otsikko liittyy Tyttökultiin? No, ei mitenkään. :)

Tiedättehän nuo blogimaailmassa säännöllisesti toistuvat ”Mitä olet halunnut tietää minusta, kysykää mitä vain!” -tyyliset postaukset. Minusta ne ovat aina olleet vähän… nohh, hassuja. Minussa ne herättävät tunteen, että bloggaaja ajattelee olevansa niin kiinnostava henkilö että tekee lukijoilleen suurenkin palveluksen antaessaan heidän säännöllisin väliajoin penkoa henkilökohtaisempaa puoltaan ja udella kaikkea mahdollista suunnilleen neitsyyden menettämisestä siihen montako kaloria bloggaaja päivittäin syö. ^_^ Minusta se on vain jotenkin…. kiusallista. Eikö se jo riitä mitä bloggaaja päivittäin kertoo elämästään bloginsa sivuilla…?

No, minä en kuvittele olevani niin kiinnostava ihminen että arvelisin tämän tyylisellä kyselysessiolla olevan paljonkaan sisällöllistä arvoa Karkkipäivässä. Ja tämähän on kosmetiikkablogi, ei mikään ”The Life And Wisdom Of Sanni”.

Siti, juuri tänään päätin kuitenkin huumorimielessä tehdä sellaisen postauksen. :) Koska minulla on todella vähän aikaa rakentaa blogipostauksia viimeisellä reissuviikollani (ja etenkin todella heikot mahdollisuudet käsitellä kuvia läppärini menetyksen jälkeen, ja kuvat ovat minulle blogissa tosi tärkeä elementti) , niin ajattelin että no pirskeles, laitetaan nyt kerrankin blogin melkein 4-vuotisessa historiassa Kyselytunti päälle.

Jos Sinua, armas lukija, ei voisi vähempää kiinnostaa kysyä mitä söin eilen aamupalaksi tai mikä on kengännumeroni, minkä ymmärrän enemmän kuin hyvin, niin otan myös mielellään vastaan kehitysideoita ensi vuodelle. :) Luetteko mieluiten tuotearvosteluja vai meikkipainotteisia juttuja? Kiinnostavatko ”behind the scenes” -vierailut kosmetiikkateollisuudessa edelleen? Juttuideat ovat erittäin tervetulleita, etenkin kun nyt Suomeen palattuani blogi on toistaiseksi ainoa ”työni” ja minulla on aikaa panostaa siihen entistä paremmin

Kommentit (61)

 1. Too

  Minä kuulisin mieluusti mielipiteesi saksalaiseen DM-ketjun (Drogerie Markt) omasta ”luomukosmetiikkasarjasta” Alverde ja samaten Rossmann-ketjun Alnatura-sarjasta. Molemmissa hyvin edullisissa ekoksi itseään mainostavissa sarjoissa on kaikennäköistä värikosmetiikasta selluliittivoiteeseen. Itse olen testannut sieltä täältä, meikit si ocj så, mutta esim. vartalovoiteet etc. hiustuotteet aikas hyviä hintaan nähden. Ookkonä kuullu/kokeillu?

 2. Elena

  Itse kun olen suoranainen Color Tattoo-fanaatikko, niin kysynpä, oletko kokeillut Maybellinen Eye Studion 24Hr Color Tattoo-luomivärejä? Itse käytän niitä silmämeikin pohjustukseen sekä luomiväriksi, ja olen aivan hurjan tyytyväinen.

 3. blubs

  Eniten tykkään luonnonkosmetiikan tuotearvioinneista. Pidän blogiasi kosmetiikkablogina, ja kaikki ne matkailu- ja ruokapostaukset kyllä alkavat jo ärsyttämään… Mutta ehkä se johtuu vähän myös siitä etten pidä VHH-ruokavaliosta. Blogisi on kuitenkin laadukas ja ihanan värikäs, joten en vähällä lopeta sen lukemista! Toivoisin videotutorialeja :)

 4. Lennu

  Hei! Itseäni kiinnostaa kovasti kosmetiikka ja ihonhoito. Olen jopa joskus miettinyt sellaista ammattia itseleni, jossa pystyisin nämä yhdistämään. Olisinkin halunnut tietää, mikä on koulutuksesi ja miten olet päätynyt alalle?

 5. Riikka

  Moikka Sanni!

  Olen pitkään miettinyt erästä asiaa ja nyt tarjoutuikin hyvä sauma sitä kysyä, takaan että tässä tulee postauksen oudoin kysymys. :P Nimittäin, millaisia hanskoja käytät talvella? :-) Itsellä on ongelma löytää sopivia hanskoja, jos kynnet ovat pitkät. Jos ostan kaupasta hanskat, en voi ostaa kovin isoja, sillä jos haluan pidemmät hanskat sormista, niin usein leveyskin sitten kasvaa liikaa. Ja jos hanskat on muuten sopivat, niin pitkät kynnet taittuu tai painuu ja se tuntuu inhottavalta… Mietinkin siis, miten olet ratkaissut tämän ongelman kun sullakin on pitkät kynnet, vai onkohan sulla joku personal neuloja tekemässä sopivan kokoisia tumppuja? :-)

 6. maikki

  Luetko paljon kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää kirjallisuutta? Olisi kiva tietää mistä kannattaa hakea ihan faktatietoa eikä yksittäisen kemikaalipelkoisen manifestia :D alkoi ehdottomasti kiinnostaa se tuoksukirja mikä on blogissasi esiintynyt :) itse omistan kerro kerro kuvastimen painoksen vuodelta nakki ja Anna Bäsenin kirja plastiikkakirurgiasta ja muista kauneustoimenpiteistä oli ihan mainio, joskaan kaikkia ihonhoito-ohjeita en kosmetologina allekirjoita :) jos siis olet lukenut paljonkin, niin oma postauskin vois olla jees!
  Lisää kysymyksiä:
  – olet muutamia tainnutkin mainita, mutta mitkä ovat inhokkituoksusi miehille ja naisille tällä hetkellä?
  – onko olemassa sellaista meikki- / ihonhoitosarjaa, josta et ole onnistunut löytämään yhtään hyvää tuotetta?
  – mikä tuoksu on inhokkisi ihonhoitotuotteissa ja hajuvesissä? Itse en voi sietää vesimelonia tai mansikkaa, ne tuoksuvat aina niin väärälle..

  Oikein ihanaa joulua koto-Suomessa sulle ja Mr. Karkkipäivälle :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.