Karkkipäivä
Karkkipäivä

Misty Mauve vs. The Mauves

DiorTheMauves_makeup

Kaksi malvan sävyistä meikkiä Diorilla. Malva on muuten minusta jotenkin hassu ja vaikeasti määriteltävä värisävy, enkä edes ennen tiennyt minkä värinen se on ennenkuin aloin törmata sanaan ’mauve’ meikkituotteissa. Wikipedia tietää kertoa, että ”malva on vaalea laventeli-liilan sävy, harmaampi ja sinisempi kuin mitä vaalea magenta olisi.”

Kuten taannoisessa Diorin lookkipostauksessa totesin, en oikein innostunut Misty Mauve -paletista. Tein sillä koemeikin, ja tulos oli juuri odottamanilainen. Jotkut lukijat kertovat erottavansa Misty Mauvessa selvästi jopa vaaleanpunaisen sävyn, mutta minun ihollani ei vaaleanpunaisesta ole tietoakaan. Kokonaisuus oli harmaanliila meikki, ja kaikki tummat sävyt sulautuvat toisiinsa.

dior_mistymauve

Misty Mauve, kuva lainattu Temptaliasta.

DiorMistyMauve

DiorMistyMauve2

Meikissä vasemman ylänurkan vaaleaa (siis sitä toisten mielestä vaaleanpunaista) sisänurkassa, oikean ylänurkan harmaanliilaa loppuluomella, oikean alanurkan hohtava malvabeige luomivaossa ja keskimmäinen, tumma liila sävy ripsirajassa violetin kynärajauksen päällä. Vasemman alanurkan vaalea kulmaluulla.

DiorTheMauves

The Mauves. Paletti on vähintään viisi vuotta vanha, sillä tämän mallin jälkeen paletin hylsy on uudistettu kaksi kertaa. Ostin paletin eBaysta.

DiorTheMauves_makeup2

DiorTheMauves_makeup3

Paletin vaalein sävy (oikea alanurkka) luomen sisäpuolikkaalla, tummin sävy (keskimmäinen) ulkonurkassa, vasen ylä- ja alanurkka luomivaossa. Rajaus Rimmelin Enchanted-kynä jonka päälle vedetty paletin tummaa violettia.

Mä tykkään The Mauvesista enemmän, koska siinä on punertavia sävyjä jotka sopivat minulle harmaita paremmin. Lisäksi satiininen kostumus on enemmän mieleeni kuin Misty Mauven hohtava.

Terveiset muuten Kreikasta! Pääni ei ihme kyllä räjähtänyt lennolla, vaikka olenkin edelleen ihan tukossa. Ensimmäinen päiva 36 asteen lämmossa kera flunssan ei ollut mikään paras mahdollinen tunne, mutta olen jo paranemaan päin. Viikonloppuna suuntaamme Peloponnesokselle ja Elafonisoksen pikkuiselle saarelle jossa on kuulema valkoiset hiekkarannat. On kyllä ihanaa olla taas Kreikassa!

(Tämä postaus oli jo melkein valmiina ennen Suomesta lähtöa!)

Kommentit (15)

 1. Alisa

  Taivutatko ripsiäsi? Tai kannattaako sun mielestä taivuttaa?

  • Sanni

   Taivutan, joka paiva. Mun mielesta taivutus ei ole mitenkaan must ellei ripset sojota alaspain. :) Ma aloin taivuttaa vasta pari vuotta sitten, ja se jai tavaksi. Mun ripset taipuu kylla muutenkin.

 2. *ninni*

  Ihanaa matkaa, nauti olostasi siellä! :)

 3. milipili

  Kyllä toi punakampi on sulle enempi omiaan, molemmat ihania.

 4. Nunanna

  Hei mä tiiän ton kipeenä lentämisen kun tulin pari vuotta sitten saksassa kipeeksi ( kuume, porkiontelontulehdus ja vaihteleva paine = BOOM )

 5. G

  Heiheihei! Olitko tänään sattumalta erään liikennemyymäläketjun liikkeessä ruokailemassa? (: Oon IHAN VARMA että bongasin sut sieltä.

  • Sanni

   Jos bongasit mut Elafonisoksella Kreikassa, niin kylla. :)

   • G

    No sitten sulla on ilmetty kaksoisolento! :o

 6. Ani

  Oi Elafonissi on IHANA! Viime kesänä siellä lutrasimme. Se hiekka on kyllä ihan käsittämättömän väristä. Kreikka on ihanin maa. Pakko sinne aina vaan on uudestaan päästä.

  • Sanni

   Tarkoitatko Kreetan Elafonissia vai mantereen Elafonisosta? Kummatkin on kylla tunnettuja upeista rannoistaan ja turkoosista vedestaan.

   • Ani, kokovartalofiiliksellä

    Oho, en edes tiennyt että niitä on kaksi noin saman nimistä! Me olimme Kreetan versiossa. Ja oli ihanaa :)

 7. vaahtera

  Heips. Käytin ennen Dermosil-merkkistä kajalia aplikaattorilla, mutta lopettivat tuotteen tekemisen tietysti. Sittemmin olen jotain halpoja samantyyppisiä ostanut, mutta ne kuluvat pois parissa tunnissa. En halua kuitenkaan mitään vedenkestävää, mutta kunhan päivän pysyisi suht hyvin. Eli kysymys kuuluu, että olisiko sinulla suositella jotain kajalia aplikaattorilla? Ei siis missään tapauksessa sellaista terotettavaa kynää ja mustaa etsin…hintakin saisi olla sopiva, ei liian kallis. Kiitos jo avusta ja kivaa syksyä :)

 8. Nimetön

  Mahtavan värisiä. :)

 9. Ann

  Moi ja hauskaa lomaa sulle!
  Voisitko keretessäsi tehdä postauksen, jossa kerrot miten voisin käyttää IsaDoran Creamy nudes – eyeshadow paletten värejä? Ostin innostuksissani paletin alennuksesta, kun olin päättänyt opetella käyttämään luomivärejä. Nyt en kuitenkaan osaa käyttää palettia. Lisäksi mulle aiheuttaa hämmennystä paletin vasemmassa laidassa oleva sävy, jonka koostumus on jotenkin erilainen kuin muiden paletissa olevien värien. Mikä tarkoitus sillä on? Jos aikasi riittää niin arvostaisin apua kovasti. Jos ei kuvallinen postaus niin edes jonkinlainen for dummies – selitys auttaisin :)

 10. Nimetön

  The Mauves on kyllä ennemminkin lähemmäs 10 vuotta vanha kuin viisi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.