Karkkipäivä
Karkkipäivä

Minun punani: # 101 Framboise

Tänään vietetään Huulipunavallankumousta.

Tästä taisi tulla myös pienimuotoinen selfie-vallankumous ^_^

    1605Huulipunavallankumous1

Minun vallankumoushuulipunani on Yves Rocherin Moisturising Cream Lipstick sävyssä 101 Framboise.

1605Huulipunavallankumous2

1605Huulipunavallankumous3

Ilahdun kun kameraan välillä tarttuu näinkin luonnollisen iloisia kuvia minusta – ja tietysti sen täytyy silloin olla tärähtänyt. :)

1605Huulipunavallankumous_YR101Framboise

1605Huulipunavallankumous4

Muu meikki:

Kasvoilla Flow Kosmetiikan mineraalipohja ja Lily Lolon Ooh La La -poskipunaa.

Luomilla Estee Lauderin Ivory Box – ja Mocha Cup -luomivärejä sekä IsaDoran mustaa geelirajausta. Sisärajauksena IsaDoran valkoinen Satin White Inliner Kajal.

Minun pitäisi käyttää punaista huulipunaa useammin.

Sanon niin koko ajan enkä sitten ikinä tee niin. Höh.

Huulipunan olen saanut Yves Rocherilta kesällä 2011. Se ei käsittääkseni kuulu vakiovalikoimaan.

Kommentit (22)

 1. Aurora

  Superkaunis Sanni!!! <3

 2. Minä vain

  Heippa. Kiinnostuin noista Indelible-geelirajauksista (vasta nyt). Minä en nyt sitten saa ainakaan toviin itselleni MAC:n siveltimiä (Porista oli Stockman Beauty lopettanut toimintansa), joten mikä olisi hyvä sivellin? Eikö näihin käy sellainen ohut malli kuten MAC 210? (muistaakseni), ja siis kastetaan ensin veteen ja sitten purnukkaan? (olisi tosi kiva jos tekisit joskus postauksen geelirajauksen käytöstä) t.tyhmä

  • Sanni

   Moi ”minä vain”! :)

   Geelirajauksissa sivellintä ei tarvitse (eikä oikeastaan pidäkään) kastaa veteen, vaan suoraan vain geeliin/voiteeseen. Aine on itsessään kosteaa. Koska useimmat geelirajaukset (ellei kaikki..?) ovat myös vedenkestäviä, hylkii aine purkkiin joutuvaa vettä joten siveltimen sisältämä vesi ei sekoitu geeliin. Tuota vesidippausta käytetään kakkueyelinereiden kanssa.

   Geelirajausten käytössä suositaan kahdentyyppisiä siveltimiä, toiset tykkäävät viistoista, kulmakarvasiveltimen kaltaisista siveltimistä (muuten samannäköisiä kuin kulmakarvasiveltimet mutta kapeampia ja pienempiä) ja toiset taas klassisista suorista ja kapeista, niinkuin mainitsemasi MAC #210. Minä en oikein saa siistiä jälkeä viistosiveltimellä joten vannon noiden suorien ja ohuiden nimeen.

   Duroyllakin on ihan hyvä klassinen eyeliner-sivellin, saattaa alkaa pörhöttää vähän nopeammin kuin MACin mutta ihan ”soiva peli” se on :)

 3. Sinzu_C

  Iiihania kuvia<3 Sanni sun pitäis hymyillä enemmän suu auki :P

  • Miia

   ”Iiihania kuvia<3 Sanni sun pitäis hymyillä enemmän suu auki :P"

   Aivan samaa mieltä!!

 4. Elli76

  Vau, näytätpä harvinaisen upealta ja hehkuvalta!

  • Sanni

   Kiitos, oikean sävyinen huulipuna tosiaan tekee ihmeitä :)

 5. Minä vain

  Muistatko kun kysyin sinulta paikkoja, joista voisin tilata MAC-siveltimiä ja luomivärejä.. ja ei löytynyt. Nyt taisi löytyä..!! ?? All Cosmeticks wholesale. Onkohan siis ihan luotettava?? Olisi NIIN SUPERIA jos sieltä voisin tilata kaikki tarvitsemani..

  • Sanni

   En ole itse tuolta koskaan tilannut ja olen kuullut vaihtelevia kokemuksia ihmisiltä. Valtaosa on kai sitä mieltä että tuotteet on ihan ehtaa kamaa, mutta koska paikka ei ole MACin virallinen jälleenmyyjä (niitä on netissä vain ihan muutama hassu ja valittu), ei luonnollisestikaan voi olla 100% varma siitä mitä saa. MACin siveltimistä liikkuu nettimarkkinoilla runsaasti myös väärennöksiä.

   • Lotta

    Mistä MACia saisi tilattua?:)

    • Sanni

     Suomessa ei mistään viralliselta jälleenmyyjältä (nuo MACin valtuuttamat viralliset jälleenmyyntikanavat ovat tosiaan mielenkiintoisesti maakohtaisia, nettikaupatkin, esim. Jenkeissä Nordstromin nettikauppa on ymmärtääkseni ainoa virallinen mutta eivät toimita Suomeen juuri MACiä, muita tuotteita kyllä). Epävirallisia paikkoja ovat mm. Brigette’s Boutique ja tuo ylempänä mainittu All Cosmetics Wholesale. Brigeteltä olen itse tilannut joitain kertoja ja ollut tyytyväinen.

   • Minä vain

    Ok, sitten ei taida kyllä uskaltaa luottaa…

 6. marjo k

  Kyllä oot kaunis!!

 7. Heppu

  Todella kaunis meikki, Sanni! :) Itse laitoin tänään Lily Lolon huulipunaa sävyssä Desire.

 8. Paula

  IHANA meikki <3 ja tosi nätiltä näytät kuvissa :)

 9. Tiltu

  Huulipuna todellakin tekee ihmeitä :) Mulla on ihan sama tuon ”pitäisi käyttää useammin” -lupauksen kanssa ylipäätään huulipunien kanssa. Koen jotenkin kovin hankalaksi punauksen ylläpidon ^^

 10. milipili

  Kiitti kun muistutit tästä sävystä, huulilla on!

 11. Mari

  Tuli tästä mieleen valmistujaisiin uuden punan ostaminen. Pidän kovasti MAC:in ja Make Up Storen huulipunien sävyvalikoimista. Tiedätkö onko näiden merkkien punilla keskenään suurta eroa hinta-laatusuhteessa, vai onko punan laatu kovinkin sävykohtaista? En käytä huulipunia kovasti arkena, mutta kun laitan punan, haluaisin sen olevan kestävä. Pari MUS:in huultenrajauskynää omistan jo, mutta saattaa olla että joudun ostamaan uuden sellaisenkin, mikäli sävy poikkeaa kovasti niistä. Onkohan niillä kovasti eroa? Huuleni ovat tällä hetkellä myös hieman rohtuneet, onko mitään pika vinkkejä huulien saamiseen hyvään kuntoon parin viikon päästä olevia juhlia varten?

  • Sanni

   Tiedätkö onko näiden merkkien punilla keskenään suurta eroa hinta-laatusuhteessa, vai onko punan laatu kovinkin sävykohtaista?

   Kummankin merkin punien laadut vaihtelevat koostumuksien mukaan (punissa on siis eri koostumuksia, MUSilla esim creme, matte, sparkle jne, lukee punan pohjassa sävynimen vieressä, MACilla esim. frost, glaze, lustre jne), mutta kokemus laadusta on pitkälti makuasia. Itse esimerkiksi en pidä MUSin huulipunien laatua erityisen hyvänä, ne tuntuvat minun huulillani järjestään kuivilta ja jotenkin oudoilta. Hyviäkin toki olen merkiltä kokeillut mutta suurempi osa on ollut heikkolaatuisia. MACin punia olen käyttänyt vähemmän kuin MUSin, mutta täytyy sanoa että yleisesti luotan MACiin 200% enemmän kuin MUSiin, minusta näitä merkkejä ei voi edes laittaa samalle viivalle. MAC on huomattavasti laadukkaampi. (Tiedän että todella moni ammattilainen on tästä samaa mieltä.) Huulipuniin en kuitenkaan osaa ottaa kunnolla kantaa kun olen niitä sen verran vähemmän MACiltä käyttänyt.

   Miksi sitten ylipäänsä olen kokeillut paljon MUSin punia jos kerran pidän niitä huonompilaatuisina kuin MACiä? :) Koska olen myynyt Make Up Storea, mutta en MACiä. MUS on tullut hyvin tutuksi työn kautta.

   Huuleni ovat tällä hetkellä myös hieman rohtuneet, onko mitään pika vinkkejä huulien saamiseen hyvään kuntoon parin viikon päästä olevia juhlia varten?

   Kuorinta ehdottomasti, ja päälle Bepanthen-kuuri :) Huulet voi kuoria esimerkiksi sekoittamalla sokeria, hunajaa ja vähän oliiviöljyä (jos hunaja ei ole juoksevaa) ja hieromalla massaa huuliin. Myös hammasharjakuorinta on suosittu, eli harjaa huulten pintaa kevyesti hammasharjalla. Tehokkain kuorinta syntyy tietysti yhdistämällä nämä kaksi! :)

   Bepanthen-voide korjaa tehokkaasti limakalvojen vaurioita. Vedä kuorinnan jälkeen vaikka viikon mittainen Bepanthen-kuuri (levitä vaikka vain yöksi jos et päivällä tykkää käyttää) ja huulten pitäisi olla huomattavasti paremmassa kunnossa juhliin mennessä. :)

 12. Eevis

  Ihanan sävyinen puna! Itse laitoin perjantaina vain punaista huulikiiltoa. Tykkäisin kyllä käyttää huulipunia ja mulla onkin muutama ihan älyttömän hyvin sopiva sävy (esim. Benecosin Soft coral), mutta mulla on ongelma huulten rajauksen kanssa. Mun huulet on ilman meikkiä vähän eripariset, ylähuulesta ”puuttuu” toisesta amorinkaaresta pigmenttiä, eli huuli on osittain samansävyinen kuin ympäröivä iho, ja alahuulesta punainen pigmentti on tavallaan levinnyt hieman, ihan aavistuksen verran huulen rajan yli. Olen tottunut tähän ja omasta mielestäni mun huulet on kaikesta eriparisuudestaan huolimatta kivan muotoiset ja söpöt, mutta sitten rajattuina muuttuvat jotenkin teennäisen ja epäluonnollisen näköisiksi (eli kun piirrän ne symmetrisiksi… hassua :)). Ilman rajausta puna taas on suttuisen näköinen. Onneksi on paljon kivoja huulikiiltoja :)

  Osaisitko muuten neuvoa mineraalimeikkipohja-asiassa? Olen käyttänyt bare mineralsin meikkipohjaa ja ollut kohtuullisen tyytyväinen, mitä nyt tykkäisin ehkä vähän vähemmästä hohtavuudesta. Mutta tähän asti kokonaisuutena bm on toiminut mulla ihan hyvin. Viime aikoina mun kasvot on alkaneet kutisemaan hetki meikkaamisen jälkeen, yhdistän sen nimenomaan meikkipohjaan, koska jos laitan jotain muuta tuotetta pohjaan niin ei kutise. Tää menee kyllä aina ohi, mutta ihmetyttää kun ennen ei moista ole esiintynyt. Tiedätkö, onko bm:n meikkipohjassa jotain, joka mahdollisesti voisi aiheuttaa kutinaa, vai onko kyse liian karkeasta siveltimestä? Levitän pohjan bm:n starter kitin mukana tulleella suurella siveltimellä, joka kyllä kieltämättä voisi olla pehmeämpikin. Mikäköhän kabuki olisi hyvä? Ajattelin tilata Lily Lololta parin eri sävyn näytteet kokeiluun, käsittääkseni LL hohtaakin vähemmän kuin bm?

  • Sanni

   Viime aikoina mun kasvot on alkaneet kutisemaan hetki meikkaamisen jälkeen, yhdistän sen nimenomaan meikkipohjaan, koska jos laitan jotain muuta tuotetta pohjaan niin ei kutise.

   Mineraalimeikkipohjissa käytetty mica aiheuttaa joillain tuota kutinaa, samoin BM:n pohjissa käytetty vismuttioksikloridi. Markkinoilla on myös joitain mica-vapaita mineraalipohjia (vaikka ne ovat kyllä harvassa, mica on tosi yleinen kosmetiikan raaka-aine). Googlaamalla ’mica-free mineral foundation’ löydät micattomia mineraalipohjamerkkejä, kuten Cory Cosmetics, Beauty Bliss ja Rejuva Minerals.

   • Eevis

    Oi, suurkiitos taas vastauksesta! Ihan mahtavaa, että jaksat perehtyä lukijoiden kysymyksiin ja auttaa ongelmissa. Googlettelin jo noita ehdottamiasi merkkejä, taidan jossain vaiheessa tilata ainakin näytteitä kokeiluun.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.