Minun punani: # 101 Framboise

Tänään vietetään Huulipunavallankumousta.

Tästä taisi tulla myös pienimuotoinen selfie-vallankumous ^_^

    1605Huulipunavallankumous1

Minun vallankumoushuulipunani on Yves Rocherin Moisturising Cream Lipstick sävyssä 101 Framboise.

1605Huulipunavallankumous2

1605Huulipunavallankumous3

Ilahdun kun kameraan välillä tarttuu näinkin luonnollisen iloisia kuvia minusta – ja tietysti sen täytyy silloin olla tärähtänyt. :)

1605Huulipunavallankumous_YR101Framboise

1605Huulipunavallankumous4

Muu meikki:

Kasvoilla Flow Kosmetiikan mineraalipohja ja Lily Lolon Ooh La La -poskipunaa.

Luomilla Estee Lauderin Ivory Box – ja Mocha Cup -luomivärejä sekä IsaDoran mustaa geelirajausta. Sisärajauksena IsaDoran valkoinen Satin White Inliner Kajal.

Minun pitäisi käyttää punaista huulipunaa useammin.

Sanon niin koko ajan enkä sitten ikinä tee niin. Höh.

Huulipunan olen saanut Yves Rocherilta kesällä 2011. Se ei käsittääkseni kuulu vakiovalikoimaan.

Kommentit (22)
 1. Superkaunis Sanni!!! <3

 2. Heippa. Kiinnostuin noista Indelible-geelirajauksista (vasta nyt). Minä en nyt sitten saa ainakaan toviin itselleni MAC:n siveltimiä (Porista oli Stockman Beauty lopettanut toimintansa), joten mikä olisi hyvä sivellin? Eikö näihin käy sellainen ohut malli kuten MAC 210? (muistaakseni), ja siis kastetaan ensin veteen ja sitten purnukkaan? (olisi tosi kiva jos tekisit joskus postauksen geelirajauksen käytöstä) t.tyhmä

  1. Moi ”minä vain”! :)

   Geelirajauksissa sivellintä ei tarvitse (eikä oikeastaan pidäkään) kastaa veteen, vaan suoraan vain geeliin/voiteeseen. Aine on itsessään kosteaa. Koska useimmat geelirajaukset (ellei kaikki..?) ovat myös vedenkestäviä, hylkii aine purkkiin joutuvaa vettä joten siveltimen sisältämä vesi ei sekoitu geeliin. Tuota vesidippausta käytetään kakkueyelinereiden kanssa.

   Geelirajausten käytössä suositaan kahdentyyppisiä siveltimiä, toiset tykkäävät viistoista, kulmakarvasiveltimen kaltaisista siveltimistä (muuten samannäköisiä kuin kulmakarvasiveltimet mutta kapeampia ja pienempiä) ja toiset taas klassisista suorista ja kapeista, niinkuin mainitsemasi MAC #210. Minä en oikein saa siistiä jälkeä viistosiveltimellä joten vannon noiden suorien ja ohuiden nimeen.

   Duroyllakin on ihan hyvä klassinen eyeliner-sivellin, saattaa alkaa pörhöttää vähän nopeammin kuin MACin mutta ihan ”soiva peli” se on :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *