Minikokoja minihinnoin

* Sis. mainoslinkkejä

Rakastan matkakokoja ja ostaisin itse mieluusti ihan kaikki ihonhoitotuotteet matkakokoisina jos se vain olisi mahdollista. Minulla 15-millinen voidekin kestää kauan, ja tietysti pienet koot ovat näppäriä ottaa mukaan reissuun. Kaikkein eniten minikokoisissa tuotteissa viehättää kuitenkin se, että ne palvelevat meitä vaihtelunhaluisia – ja ne ovat loistava tapa tutustua uuteen tuotteeseen edullisemmin.

Whamisan matkakoot ovat reilun kokoisia

Tämä mielessäni kokosin tälle ”kybermaanantaille” (aaargh, näistä termeistä alkaa kyllä saada tarpeekseen) vielä matkakokoisten tuotteiden tärppejä. Ne ovat jo valmiiksi edullisia, ja alennusten aikaan tietysti vielä mukavamman hintaisia.

Suosikki-verkkokaupoistani Biodellyllä on tänään vielä kaikki tuotteet -25% alennuksessa koodilla bf18 ja House Of Organicilla koko valikoima -20% ilman koodeja.

MINIKOKOTÄRPPEJÄ!

Korealaisen Whamisan tuotteet ovat ihania mutta aika arvokkaita. Whamisalla on onneksi monista tuotteistaan kokeilukoot, ja 25% alennuksella niille ei jää montaa euroa hintaa.

Sannin valinnat:

Ihan parhaimpiin puhdistusöljyihin kuuluu Whamisa-puhdistusöljy (20 ml) 4,76€ *

Suosittu Sebum Treatment -emulsio epäpuhtaalle iholle (20 ml) 4,76€ *

Water Cream syväkosteuttava kosteusvoide (5 g) kaikille ihotyypeille 4,35€ *

Talveksi täyteläinen Nourishing Cream (5 g) kuivalle iholle 4,35€ *

Kulttimaineessa oleva superkosteuttava Deep Rich Toner -kasvovesi/hoitoneste (20 ml) 5,62€ *

Kaikki Whamisan matkakoot näet täältä * listattuna sivulla ylimpänä.

Myös ihanalla Evolve Beautylla on matkakokoja, ne löydät Biodellyn listauksista täältä *

Esimerkiksi Rainforest Rescue -seerumi (10 ml) epäpuhtaalle iholle 8,90€ ja hyaluronihapposeerumeiden klassikko (10 ml) Hyaluronic Serum 200 11,70€. *

Ihan mahdottoman ihana tuote on myös suklaaherkkunaamio Radiant Glow, 11,70€. *

Skincare-tutustumispakkaus

Evolven maahantuojalla House Of Organicilla on verkkokaupassaan Biodellyä laajempi Evolve-valikoima, ja matkakokoja on todella monista tuotteista. Löydät kaikki House Of Organicin Evolve-matkakoot ja -kokeilusetit täältä. * Esimerkiksi Skincare-tutustumispakkaus * lähtee hintaan 11,12€ – tähän hintaan saa 10-millisen hyaluronihapposeerumin sekä näytekoot Radiant Glow -suklaanaamiosta sekä uudistavasta kasvovoiteesta.

Kaikki House Of Organicin sarjojen matkakoot löydät täältä. *

HOOn matkakokoisista vinkkini ovat vielä Cattierin 15 millin matkakoot, ihanan tuntuinen Anti-Wrinkle Cream maksaa vain 5,20€ ja normaalin ihon kosteuttava päivävoide 4,80 €.

.

Biodellyn postikulut ovat 4,90€, House Of Organicin 3,90€ – 5,90€ paketin painon mukaan.

 

 

Kommentit (4)
  1. Itse en juuri lämpene noihin pienempiin purnukoihin. Useimmiten tuotteen litrahinta on pienessä huimasti enemmän kuin normaalikokoisessa pakkauksessa. Ja ekologisista syistä koen, että ostan mielummin isoissa pakkauksissa, kuin pienissä (käyttökertoja on enemmän yhdessä isossa kuin esim. kahdessa pienessä). Mutta esim. luomiväreissä, poskipunissa ja huulipunissa ostaisin mieluusti pienempiä tuotekokoja, sillä normaalikokoisena ko. tuotteet eivät kulu millään.

    1. Jep, minikokoisen tuotteen litrahinta on varmasti aina korkeampi kuin normaali- tai jumbokokoisen. Litrahinta laskee aina koon kasvaessa. Siinä mielessä suuret koot tulevat totta kai edullisemmiksi ja ovat myös ympäristöystävällisempiä. Monelle kuluttajalle tuotteen yksikköhinta merkkaa kuitenkin enemmän kuin litrahinta, eikä moni esimerkiksi koe mielekkääksi maksaa halvempaa litrahintaa mutta kalliimpaa yksikköhintaa tuotteesta, jota ei velä tunne ja jota haluaa ensin kokeilla. Kokeilukoon jälkeen voi sitten ostaa sen täysi- tai jumbokoon jos tykästyi tuotteeseen ja haluaa jäädä käyttämään sitä pidemmäksi aikaa :)

  2. Matkakoot on myös huippuja jos on hankala iho joka ärtyy millon mistäkin… Niin saa kunnolla testata ennen kun hankkii ison purkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *