Mineraalimaalailua Inglot-pohjalle

Mineraalipurkit Testasin eilen Inglotin geelieyelinereita pohjustuksena. Tein toiseen silmään oranssin ja toiseen turkoosinvihreän (vai mikä tuo sävy nyt on) pohjustuksen, ja vetelin päälle mineraaleja. Mineraaliluomivärit on kyllä mun mielestä meikkimaailman herkuinta namia, eikö nuo pikkupurkit oikein kutsu tarttumaan siveltimeen…? :)

Inglot_pohjustukset

Pohjat….

Inglotmineraalit_valmiit

…ja päällykset. :)

Olin tulokseen erittäin tyytyväinen. Inglotin geelieyelinerit ovat koostumukseltaan mattaisia, ohuita ja helposti levittyviä. Ja kuten kuvista näkyy, erittäin pigmenttisiä. Pohjustukseen tarvitsi sivellä vain yksi kerros noin peittävään tulokseen. Testasinpa sitten samantien geelit (tai voidettahan nämä ovat, miksi niitä ei voi kutsua cream eye linereiksi?) limakalvolla sisärajauksenakin, ja siis katsokaa miten upeasti värit tarttuu sinnekin! Whoa!

Inglotturkoosi_mineraalit4_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit5_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit3_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit2_pieni

Sinivihreään meikkiin käytetty:

 • Fyrinnae OMGWTF (sisänurkka)
 • Mad Minerals Speed (luomen keskeltä viistosti ulkonurkkaan, alaluomi)
 • Pure Luxe Seashore (luomivako, alaluomi)
 • Fyrinnae Leif (häivähdys luomen keskellä)
 • L’oreal Golden Green (vaalea sävy kulmaluulla)

Inglot_minerals_pieni
Inglot_mineraalit5_pieni

Inglot_minerals3_pieni

Inglot_minerals2_pieni

Inglot_minerals4_pieni

Keltaoranssiin meikkiin käytetty:

 • Mad Minerals Taxi (sisänurkka)
 • Mad Minerals Big Apple (luomen keskeltä ulkonurkkaan, alaluomi)
 • Mad Minerals Trust Fund [oikeasti suurin suosikkioranssini!!] (luomivaon sisäkaari)
 • Mad Minerals Gossip (ulkonurkka, luomivaon ulkokaari)
 • Mad Minerals Hot Stuff (alaluomen keskiosa, ei erotu kuvassa)
 • IsaDora Icy Vanilla (kulmaluu)

Olen muuten postannut blogiin aiemminkin ihan samoilla sävyillä tehdyn mineraalimeikin, mutta tuolloin meikki tehtiin ilman värillistä pohjustusta. Ja mikä ero!! Jos kiinnostaa verrata, niin tsekkaa tämä.

Voin kertoa että Inglotin geelilainerit on niin kestäviä, että mulla on tänään kestänyt oranssi sisärajaus täysin haihtumatta 12 tuntia….!! Aivan ilmiömäistä. Mitähän kaikkia sävyjä näitä on olemassa…? Mä en löydä koko geelieyelinereita Inglotin sivuilta. Jos joku tietää näistä niin kertokaa. (Njaa, voinhan mä tietty itsekin laittaa heille s-postia….)

P.S. Karkkipäivälle ennen niin ominaiset kyselyt ovat back! Vastaa uuteen ylempänä sivupalkissa.

Kommentit (30)
 1. Vou, siniturkoosi on ihana, ja oranssi vanha ja uus Inglot pohjustuksella tehty on ihan kun eri väreillä tehty, nin paljon intensiivisempi tuo uus nyt on! Näissä monen sävyb jutuissa jää välillä kaipaamaan samanlaista ”karttaa ” kun tossa vanhassa kuvassa on, siis selitettä että mitä sävyä missäkin on, niin että ne näkyy kuvassa siis.

  1. Mä mietin tuollaisen sävykartan tekemistä näihin meikkeihin, mutta koska näissä on sävyjä levitelty tosi epätarkasti fiiliksellä, niin olisi ollut vaikea määritellä missä yksi sävy alkaa ja toinen loppuu…. Olisin tietty voinut yrittää. Kaipaako muut tuollaisia ”karttoja”?

 2. Moi! Ei liity tähän postaukseen (jonka meikit on UPEAT!) mutta haluaisin vielä kysyä mineraalimeikeistä. Sait siis minut innostumaan LilyLolosta ja tilaus on tekeillään. Aloin kuitenkin pohtimaan kabuki-ongelmaa. Kyseessä on siis ensimmäinen mineraalimeikkitestaukseni, enkä tiedä vielä innostunko asiasta. Ajattelinkin tilata vain samplet, mutta mitenkäs tuo välinepuoli? Voinko testata mineraalipohjan laittamista ilman kabukia? On nimittäin aika tyyris kapistus vain testauksen vuoksi ostettavaksi. Tai jos ostan kabukin, mutta en innostukaan mineraaleista, voinko käyttää kabukisivellintä johonkin muuhun? Poskipuna..? Tai vaikkapa parhasuti..? ;o)

  Tosi kiva jos ehtisit vielä tähän neuvomaan. Olisi niin kiva testailla mineraalipohjaa, vain tämä pohdinta on enää esteenä. =o)

  1. Kabuki on aika ehdoton mineraalipohjan laittamiseen, ja ilman sitä et saa parasta mahdollista pohjaa. Mineraalit voi myös levittää ns. flocked sponge -sienellä (jollaisen saa esim. Pure Luxelta kahdella dollarilla), mutta tulos ei ole yhtä tasainen kuin kabukilla. Puhumattakaan siitä, että ihosi jää vaille harjasten hyväätekevää liikettä… ;) Kabukin pyörittely iholla on kuin ihon kuivaharjausta, ja se stimuloi verenkiertoa. No mutta anyway, kabukeja saa myös todella halvalla. Sisareni esim. käyttää Coastal Scentsin viiden dollarin Pink Kabukia, ja hyvin pelittää. Tuo kabuki ei ole ihan niin tiheä ja pehmeä kuin laadukkaammat versiot, kuten nyt vaikka Lolon oma, mutta jos ei heti halua sijoittaa niin kannattaa tilata tuollainen halpis. Koska sekin on parempi kuin ei mitään.

   Kabukisivellin sopii myös tosi hyvin kasvomeikin häivyttämiseen. Itse häivytän sillä aina poskipunan ja varjostusten rajat. Todella tehokas tähän tarkoitukseen!

   ….ja ainahan sitä voi toki kokeilla partasutina, vaikkei niin karkea olekaan…! ^_^

   1. Kiitos vastauksesta! =oD Pitänee siis tehdä oma tilaus LilyLololle pohja sampleista (ja niistä iiihanista luomiväreistä <3) ja toinen sivellintilaus vaikkapa tuonne Coastal Scentsiin. Kiitos ja kumarrus siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *