Minä ja Honeysuckle Rose – uusintakierros

Kuka muistaa Aubreyn Honeysuckle Rose -hiustuotearvosteluni runsaan vuoden takaiselta hiusteemaviikolta?

”Ööö, nainen, vaikka luen blogiasi niin ei nyt sentään ihan kaikki yksittäiset postaukset jää mieleen, sorry…”

Okei, ymmärrän. :) Minulle Aubreyn Kuusama-Ruusu-tuotteet ovat jääneet erityisen vahvasti mieleen, koska duo on laadultaan todella erikoinen. Sarjan shampoo on sanalla sanoen huonointa mitä olen kokeillut, samalla kun hoitoaine on yksi kirkkaasti parhaista.

AubreyHoneysuckleRose_uudet

Viime vuonna Aubreyn hiustuotteet uudistuivat. Maahantuoja tarjosi minulle ja Honeysuckle Rose -shampoolle uutta tilaisuutta ”löytää toisemme”, ja otin tarjouksen vastaan. Vanhan shampoon koostumus ja koko pesukokemus oli minusta (ja aika monen muunkin mielestä) niin hämmentävän epämiellyttävä, että olin erittäin utelias tsekkaamaan uudistuneen version.

Ei muuta kuin bring it on.

Aubrey_Honeysuckle_shampoo_uusi

Honeysuckle Rose Shampoo

Olen pahoillani Aubrey, ei meistä vieläkään tullut ystäviä. Joudun sanomaan, että tuote ei edelleenkään ole shampooformuloinnin riemuvoitto.

Koostumus on yhtä liru kuin vanhassakin, tuotetta on vaikea saada kämmeneltä hiuksiin. Tuoksu ei ole paha mutta ei miellyttäväkään, lääkemäinen. Miedompi kuin vanhassa. Vaahdottuvuus kiitettävää, mutta shampoota saa annostella paljon. Vaahto on tiheää ja pehmeää mutta ei hoitavan tuntuista. Hiuksissa on nihkeä tunne niitä vaahdottaessa. Mutta – huuhdellessa tulee selkeä ero vanhaan Honeysuckle Rose -shampooseen; hiukset eivät ole huuhdellessa takkuiset vaan aika selvän ja sileän tuntuiset. Jotain positiivista siis sentään. Huuhtelufiilis ei kuitenkaan pelasta shampoon yleisarvosanaa.

Minusta uuden ja vanhan shampoon inceissä on hyvin pitkälle samat ainesosat, muutama vain on vaihtanut järjestyksessä paikkaa. Inci täällä. Ihan täydellisen tarkkaan en jaksanut incejä verrata sillä ne ovat todella pitkät ja sisältävät kymmeniä ainesosia.

Arvio: huomattavasti parempi kuin vanha HR, mutta en edelleenkään voi sanoa pitäväni tuotteesta. Kun markkinoilta löytyy niin paljon miellyttävämmän tuoksuisia ja ei-nihkeästi vaahtoavia shampoita, on vaikea perustella miksi valitsisi juuri tämän.

Aubrey_Honeysuckle_hoitis_uusi

Honeysuckle Rose -hoitoaine

Hoitoaineen inci on muuttunut enemmän kuin shampoon, uudessa versiossa esimerkiksi vehnänalkioöljy ja jojobaöljy ovat vaihtuneet makadamiansiemenöljyyn ja arganöljyyn. Todella paksu, helmiäisenä hohtava koostumus on säilynyt samana.

En havainnoi mitään eroa vanhaan HR -hoitikseen, aivan yhtä hyvä. Lue: loistava.

Arvio: edelleen yksi parhaimman tuntuisista hoitoaineista joita olen koskaan käyttänyt. Supertehokkaasti selvittävä ja silottava ja hiukset jäävät ällistyttävän silkkisiksi olematta kuitenkaan raskaat. Ja kaikki tämä ilman silikoneja, kvatteja tai muitakaan synteettisiä pehmentäjiä ja kalvonmuodostajia. Huikeaa.

Hoitoaineen inci löytyy suomennettuna täältä.

On kyllä kerta kaikkiaan hassua miten saman sarjan shampoo ja hoitoaine voivatkin olla niin erilaiset. Pulloissa on tavaraa 325 ml, shampoo maksaa 17€ ja hoitoaine 17,60€. Maahantuojan nettikauppa on täällä.

.

Onko lukijoilla kokemuksia Aubreyn shampoista?

Kiinnostaisi kuulla onko laatu kautta linjan samanlainen kaikissa merkin shampoissa. Shampoita on paljon, Aubreylla on todella laaja hiustuotevalikoima.

Kommentit (8)
  1. Kaapissani on pullo kyseistä hoitista, mikä ilmeisiimin on vanhaa vuosikertaa. Hoitotehot kyllä riittävät, mutta.. tuoksu mitä karmein. Uhhhhh..

  2. Ei ole näistä kokemusta, mutta kun hiuksista nyt puhutaan niin minulle tuli tosi iloinen ylläri <3
    Ostin vahingossa (:-o) Santen hoitoainetta. Minähän en ole kovinkaan paljoa näitä tuotteita kokeillut. Hiukseni olivat todella huonossa kunnossa, karkeat ja huonokuntoiset. Hyvänen aika sentään – jo ekalla kerralla hiukset tuntuivat ilmavilta, hyvinvoivilta, kiiltäviltä, ihanan pehmeiltä <3 Mä olen aivan myyty tuohon tuotteeseen :)

    1. Santen Brilliant Care -hoitis (oletan että tarkoitat sitä) onkin aivan mielettömän hyvä :) Tosin ei täysin luonnollinen, siksi siltä puuttuu sertifikaatti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *