Karkkipäivä
Karkkipäivä

Minä ja Foreo Luna

Kirjoittelin teille joulukuussa saaneeni testiin kovasti hypetettyjä Foreo Luna -kasvoharjoja. Nyt olisi sitten perusteellisemman esittelyn ja arvion aika. :)

Sain Foreot testiin Eleven.fi-verkkokaupalta.

foreo_luna_img_5283

Jos ei muuta, niin on nämä kyllä älyttömän söpöjä..! <3 Hellyttäviä :) Alempi, isompikokoinen pullukka kantaa epäloogisesti nimeä Luna Mini 2, sininen pikkukaveri on nimeltään Luna Play. Minin nimi johtuu siitä, että se on pienempi versio alkuperäisestä Lunasta, mutta sitten nuo epelit toivat valikoimaan vielä ihan pikkuruiset Go’n ja Playn, jotka mun mielestä saisi mieluumminkin olla Minejä. :)

Joulukuussa epäilin, että näinköhän mä ”wash and go” -tyyppinä rutinoidun käyttämään Luna-harjaa joka ilta. Mennäänpä suoraan totuuteen: en rutinoitunut.

Mutta kyllä mä näistä tykkäsin, etenkin isosiskosta. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli mikäs tämä Luna-harja nyt olikaan? Miksi tästä intoillaan?

(…onneksi hiukset eivät ole enää tuon väriset… ^_^)

Haluamme koko ajan uusia innovaatioita, uusia elämyksiä. Ihon voi puhdistaa monella tavalla ja näitä tapoja keksitään aina uudelleen. :) Luna-harja on yksi uuden sukupolven ihonhoitolaitteista.

Foreo Luna pähkinänkuoressa:

 • Elektroninen, silikoniharjaksinen kasvoharja
 • Syväpuhdistaa ihon ja huokoset
 • T-Sonic-teknologia: harja värähtelee jopa 8000 kertaa minuutissa
 • Lupaa poistaa jopa 99,5% ihon epäpuhtauksista
 • Käytetään meikinpoiston jälkeen yhdessä kasvojenpuhdistusaineen kanssa
 • Auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin
 • Suositellaan käytettäväksi päivittäin, aamuin illoin

foreoluna_mini2_img_5280

Alkuperäistä, vähän isompaa Luna-harjaa on tarjolla erilaisilla, eri ihotyypeille sopivilla harjaksilla (esim. rasvoittuvalle iholle ”stydimmät” harjakset, herkälle iholle pehmeämmät jne, vaikka minussa herää kyllä heti Epäilevä Eeva, että onkohan niillä mitään merkittävää käytännön eroa…). Tätä kuvassa näkyvää keskikokoista Miniä on vain yksi versio, jossa on kolme erilaista hoitopintaa.

Etupuolen ohuilla nystyillä suoritetaan ihon peruspuhdistus ja tämä hoitopinta sopii erityisesti normaalille ja herkälle iholle. Überpehmeät harjakset tuntuvat ihoa vasten niin helliltä, että harjaa kasvoilla liikutellessa niitä tuskin tuntee. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt on tarkoitettu tarkkaa ja huolellista puhdistusta kaipaaville alueille kuten nenänpielet.

Harjaa liikutellaan kasvoilla pyörittelevin liikkein minuutin ajan. Laite ilmoittaa kolmen sykäyksen ”viestillä” kun minuutti on täynnä.

foreoluna_mini2_img_5281

Laitteen kääntöpuolella on paksumpien nystyjen hoitopinta joka sopii rasvaiselle iholle päivittäiseen puhdistukseen tai normaalille ja herkälle iholle silloin tällöin käytettynä syväpuhdistuksena.

Kääntöpuolelta löytyy myös reikä johdolle, jolla laite ladataan. Laite ei siis toimi vaihdettavilla pattereilla. Yksi lataus kestää jopa 5 kuukautta, kun tuotetta käyttää päivittäin aamuin illoin. Minua jotenkin arvelutti että eikö laite muka kärsi jos sen sisään menee reiän kautta vettä, kun sitä kuitenkin käytetään kosteilla kasvoilla vetisissä olosuhteissa. Laite on kuitenkin täysin vedenkestävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luna Mini jättää ihon todella pehmeäksi ja hyvän tuntuiseksi. Käsittelyn jäljiltä hoitotuotteetkin imeytyvät paremmin, ihan niinkuin kuorinnan jälkeen. Kaiken kaikkiaan Luna-käsittelyn jälkitunne iholla on verrattavissa kuorintaan. Iho ei ole ihan niin sileä ja ”hiottu” kuin kaikkein parhaimmilla rakeellisilla mikrokuorinnoilla, mutta fiilis on aika lailla sama kuin hyvän happo- tai entsyymikuorinnan jälkeen. Eli epäilemättä tällainen käsittely pitää ihon syväpuhdistettuna.

Kysymys vain kuuluu, kuka tarvitsee tällaista syväpuhdistusta päivittäin? Millainen iho siitä hyötyy?

Normaali, hyväkuntoinen iho ei mielestäni hyödy juuri mitenkään – muuten kuin elämyksellisesti (joo, mä viljelen tätä sanaa paljon, tiedän…). On kuluttajia, jotka rakastavat erilaisia kauneudenhoitovimpaimia ja heille tämä on aivan loistolaite – kivaa ja kenties jopa rentouttavaakin surruutella harjalla menemään ja tuloksena on pehmeä iho. Vaikkei iho näyttäisi ulospäin sen upeammalta kuin ilman harjakäsittelyä, hyvää mieltä tuovan elämyksellisyyden arvoa ei pidä vähätellä :) Etenkin jos on ylimääräiset 128,50€ jotka sijoittaa hyvään mieleen ^_^

Ongelmaihoisille Luna-harjan käyttö voi tuoda ihon kannalta konkreettisempaa hyötyä. Jos iholla on ”ongelmia” kuten sameus, epäpuhtaudet, rasvoittuminen ja suuret huokoset, on syväpuhdistuksesta aina hyötyä. Kuorinta ja kaikki kuolleita ihosoluja irrottava hoito heleyttää aina ihoa ja tekee taikoja samealle, väsyneen näköiselle iholle. Rasvoittuva ja herkästi epäpuhtauksiin taipuvainen iho hyötyy myös lian ja talin tehokkaasta mutta hellävaraisesta puhdistamisesta.

Ja ihon hieronta, mitä Luna-käsittely myös on, tunnetusti parantaa verenkiertoa ja heleyttää kaikkia ihotyyppejä. Huonoksi Luna-harjailu ei siis varmastikaan ole kenellekään :)

foreoluna_play_img_5277

Mitäs sitten pikkukaverista on sanottavaa? Play?

Play ja Go-harjat ovat Foreon pienimmät harjamallit, kooltaan noin vanulapun kokoisia. Go-pallurat ovat kuin miniversio alkuperäisestä, isosta Lunasta sisältäen harjasversioita eri ihotyypeille ja ne ovat myös ladattavia. Play taas on edullinen kokeilu- ja tutustumisversio Luna-harjasta; sitä on vain yhdellä harjaspinnalla eikä sitä voi ladata uudelleen. Play maksaa 29,70€ ja kestää noin sadan käytön verran.

Siinä missä isompien Luna-harjojen värähtelyvoimakkuutta voi säätää 8-12-portaisella asteikolla, Play ja Go -harjat toimivat vain yhdellä voimakkuudella. Minun iholleni Play’n värähtely oli ehkä hitusen liian voimakas, sillä iho punoitti sen käytön jälkeen. Iho kuitenkin tuntui yhtä hyvältä kuin isosiskon jäljiltä. Koska isommat ja ladattavat, pitkäikäiset Luna-harjat ovat niin kalliita, on hyvä juttu, että harjaa on tarjolla myös tällaisena edullisena kokeiluversiona.

Hintatiedot Eleven.fi’llä:

Foreo Luna (täysikokoinen, alkuperäinen pienemmällä käsittelyalueella) 148,60€

Foreo Luna 2 (täysikokoinen, uudempi versio suuremmalla hoitopinnalla) 178,10€

Foreo Luna Mini (keskikokoinen, pienemmällä hoitopinnalla) 99€

Foreo Luna Mini 2 (keskikokoinen, uudempi versio suuremmalla hoitopinnalla) 128,50€

Foreo Luna Go (pienikokoinen, eri harjastyypeillä, ladattava) 98,70€

Foreo Luna Play (pienikokoinen, yhdellä harjastyypillä, ei-ladattava) 29,70€

    foreo_img_5292

Ja hei – onhan nämä aika poneja. :) <3

.

Itse jään varmaankin käyttämään Lunaa silloin tällöin kuorinnan tapaan, joka iltaiseen käyttöön se ei taivu minun kaltaiselleni kuluttajalle joka ei innostu ylimääräisistä eikä etenkään sähköisistä hoitolaitteista. Jos ihoni kunto olisi haasteellisempi, saattaisin suhtautua aivan eri lailla. Mutta tällä iholla ”less is enough”. :)

Kommentit (28)

 1. Anna

  Mä olen tässä talven mittaan harkinnut Playn hankkimista. Iho on mennyt hormonaalisista syistä melko huonoon kuntoon ja mietin voisiko tästä olla apua. Tiedän, että epäpuhtaudet johtuvat hormonaalisista tekijöistä eikä siitä, että iho olisi ”likainen” mutta perusteellinen puhdistus ja hellävarainen kuorinta voisi ehkä silti tehdä hyvää. Itselläni on otsan ja leuan alueella todella paljon tukkeumia ja näihin kaipaisin jotain apua. Toisaalta ihoni on herkkä ja pintakuiva, joten päivittäiseen käyttöön en ehkä uskaltaisi ryhtyä.

  Olisi kiva kuulla onko joku epäpuhtauksien kanssa taisteleva kokeillut tätä ja minkälaisin tuloksin.

 2. Hanna

  Kosmevelho-Sanni, osaatkos vinkata hyvän huulikiillon tai muutaman? Saisi olla sellainen nudesävyinen tai kirkas pohja missä olisi kuitenkin kiiltoa tosi reilusti -sellaista helmiäismäistä hippua- tosi kiiltävää, mutta ei sellaisia erottuvia isoja glitterihippuja). Kiitos etukäteen ?

  • Sanni

   Huomenta! :) Tähän joudun vastaamaan että valitettavasti en osaa vinkata juuri tällä koostumuksella kiiltoja, koska itse käytän hyvin läpikuultavia mehumaisia kiiltoja vailla helmiäistä. Siksi hyvät helmiäiskiillot ei jää mulle oikein mieleenkään. :/

   Lukijoiden joukossa on varmaan kiiltofriikkejä jotka osaisivat paremmin heittää hyviä helmiäiskiiltovinkkejä..?

 3. Nimetön

  Tuotteet nimi ja ulkoasu tuovat mieleen lähinnä aikuisten lelut! :D

  • Sanni

   Hahah, totta tuokin ^_^

  • Tiina

   Aaagh tulin kommentoimaan samaa, en pysty ottamaan näitä tuotteita tosissaan niiden vibraattorimaisuuden takia :D

   • Jonttu

    Minusta tuo taas on oikein suloinen ja tyttömäisen oloinen laite. :) Ei tule mitään pahoja ajatuksia mieleen. :) Olen varmaan outo…

 4. Liina

  Ostin keväällä Sephorasta samantyyppisen silikoniläpyskän (ilman moottoria, 6€) ja olen kyllä tykännyt kovasti. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka ärsyyntyy herkästi kuorinnoista. Tolla läpyskällä kun pyörittelee puhdistusaineen muutaman kerran viikossa niin iho pysyy selvästi puhtaampana ongelmaalueilla. Piti hankkia matkalta toinen varalle kun tykkäsin niin kovasti.

  • Sanni

   Mä tajusin muuten että mäkin olen joskus ostanut tuollaisen läpyskän… Enkä käyttänyt kertaakaan.. :D ^_^ Hautautunut jonnekin ”kokeile joskus” -tuotteiden sekamelskaan… Pitäisikin kaivaa se esiin ja testata onko jälkitunne yhtään samanlainen kuin vibra-versiolla :)

 5. Kielo

  Lorealilla oli jossakin vaiheessa kasvojenpuhdistusaine, jonka mukana tuli pyöreä vähän tämän näköinen silikoninen (?) kasvojenpesuharja. Se taitaa ajaa ihan saman asian paitsi, ettei ehkä ihan 8000 sykäystä minuutista saa omalla kädellä aikaan ?. Jossakin vaiheessa sitä tuli käytettyä pesun yhteydessä, mutta unohtui sitten jonnekin laatikon perälle. Vähän samoin kuin Konjac-sienille kävi.

  • hanneh

   Mä muistan ne! Taisi olla Garnierin tuotteissa(kin). Ja edelleen on kaksi sellaista tallessa ja käytössä :)

   Tämän Playn värinä taas tuntuu omallilla kasvoilla lähes olemattomalta, saisi olla voimakkaampi, jotta saisi oikeasti hierovaa tuntumaa :)

   • Sanni

    Mäkin muistan :) Vaikken noita putsareita koskaan hankkinut.

 6. Charming Nails

  Vähän järkytyin hinnasta, en muuten tiennyt noiden olevan noin kalliita! Jos haluaisin hifistellä ja saada ihoa paremmaksi keinolla millä hyvänsä ( :DD ) niin sitten saattaisin harkita :) pelkkää posia näistä on vaan kuultu.

 7. Nimetön

  Kiinnostaa periaatteessa, mutta kun tätä ei voi kokeilla ja sitten palauttaa, jos ei sovikaan. Minulla on niin superohut iho, mutta samalla mustapäitäkin enemmän kuin tarpeeksi. :/

 8. Jusu

  En tiedä miksi, mutta en ole näitä ”kasvovimpaimia” koskaan kokenut mielenkiintoisiksi. En syttynyt ajatukselle vieläkään :DD

  • Sanni

   En syttynyt ajatukselle vieläkään :DD

   You gotta have some Fore(o)Play… ;D Sori, nyt meni mauttomaksi mutta syytän lukijoita jotka istuttivat assosiaation päähäni… ^_^

 9. Jonttu

  Tuo on kyllä vähän huono juttu tuo nimeämisasia, jos jollekin tuotteelle on jo annettu nimi mutta sitten kehitetään sisartuote, jolle jo olemassaolevan tuotteen nimi sopisi paremmin… Aika hankala tilanne. Mutta ehdottomasti tuon pienimmän kokeiluversion nimenä pitäisi olla mini tai supermini.

  • Sanni

   Mutta ehdottomasti tuon pienimmän kokeiluversion nimenä pitäisi olla mini tai supermini.

   Niinpä… on se vähän hassua että kahdesta koosta isompi on ”Mini”….

 10. Jonttu

  Minua kiinnostaisi tämä tuote, mutta asiassa on puolensa ja puolensa: toisaalta hieronta (varmaankin miedoimmalla teholla) olisi tosi hyvä juttu kasvoille ainakin silloin tällöin, mutta toisaalta kuorinnan tyyppistä käsittelyä välttäisin päivittäisellä tiheydellä, jotenkin vain tuntuu luonnottoman rankalta operaatiolta kasvoille. T-alueelle olisi varmaan hyvä puhdistamaan aina välillä.

 11. Satu

  Moi Sanni! Tämä kysymys ei liity ainakaan aiheeseen, mutta onko sulla vielä UD:n Gwen Stefani blush palette? Se oli hetken aikaa viime vuonna myynnissä enkä sitä silloin onnistunut saamaan :( Saako niitä enää mistään? Oli varmasti limited edition… Jos haluat luopua sun paletista, niin ostaisin mielelläni!!

  • Sanni

   Mulla on Gwenin paletti mutta en valitettavasti halua luopua siitä :) Myydä en sitä voisi joka tapauksessa koska olen saanut sen blogin kautta PR-materiaalina enkä pidä hyvän tavan mukaisena myydä promotuotteita (eli jos olisin halukas luopumaan, laittaisin sen eteenpäin ilmaiseksi).

 12. Kuorotipu

  Mulla on toi play ja periaatteessa tykkään siitä kovasti, mutta jostain syystä en kuitenkaan muista sitä käyttää kovinkaan usein. Säännöllisessä käytössä varmasti olis hyvä mun epäpuhtaalle iholle, koska se tuntuu puskevan kaikki alkuvaiheessa olevat finnit seuraavaksi aamuksi pintaan. Eli välillä joutuu miettimään myös, että uskaltaako käyttää, jos parin päivän sisään on bileitä tms tiedossa :D

 13. Miia

  Itselläni on todella rasvoittuva mutta pintakuiva iho. Viime keväänä pohdiskelin kasvoharjan hankintaa ja päädyin sekaiholle tarkoitettuun Foreo Luna 2 -harjaan. En halunnut vaihdettavia harjaspäitä ja jotenkin silikoninen harja tuntui muutenkin hygieenisemmältä ja hellävaraisemmalta jokapäiväiseen ja -iltaiseen käyttöön. Enkä ole hankintaa yhtään katunut!

  Iho on tuon käyttöönoton jälkeen niin selkeästi paremmassa kunnossa. Se tuntuu sileämmältä, mustapäitä tai epäpuhtauksia ei ole tullut käytännössä enää ollenkaan. Rasvaisuus ja suurentuneet ihohuokoset ovat edelleen jäljellä, mutta ihon röpelöisyys on poissa ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Lisäksi tuon ensimmäisen latauskerran jälkeen en ole ladannut laitetta vielä kertaakaan uudelleen (ollut siis yli 6 kuukautta päivittäisessä käytössä aamuin illoin), kätevää kun ei tarvitse johtojen kanssa säätää.

  Minunlaiselleni jo teini-iästä epäpuhtauksien kanssa taistelleelle ja kaikki mahdolliset tuotteet ja hoidot kokeilleelle tämä oli kyllä ihan nappi hankinta, en luovu! Tuntuu, että laite on mahdollistanut myös hellempiin hoitoaineisiin siirtymisen, kun ei tarvitse finnien täsmähoitotuotteita, ei rakeisia kuorintoja, ei kosmetologin happokuorintoja jne jne. Melkoista hehkutusta, mutta itselläni tämä on todella toiminut ja olen ekaa kertaa ikinä ihooni tyytyväinen :)

 14. Jonttu

  Oletko muuten testannut Dermarolleria? Se tuntuu ainakin minusta taas astetta rajummalta käsittelyltä, vaikka sitä mainostetaankin hellävaraisena.

  Luulen muuten, että hiusten rasvoittumiseen on tällä hetkellä vain yksi syy: kova stressi.

  • Sanni

   En ole kokeillut Dermarolleria. Sellaista on minulle tarjottu testiin monet kerrat mutta ajatus ihon pinnan puhkaisusta ei miellytä lainkaan.

   • Jonttu

    Joo, sama juttu täällä. Olisi pitänyt kirjoittaa sanan ’tuntuu’ sijasta, että ’vaikuttaa’, nimittäin enpä sitä kyllä omalle couperosa-iholleni käyttäisi.

 15. heppe

  Olen itse ostanut ebaystä itselle alle 20 eurolla samankaltaisen laitteen. En tiedä saako tähän liittää linkkejä, mutta kannattaa hakea vaikka sanoilla sonic, silicone ja face, mikäli kiinnostaa. En ole alkuperäistä Foreota kokeillut, joten en osaa sanoa onko siinä vielä jotain maailmaa mullistavaa vaikutusta, joka selittäisi kalliin hinnan, mutta olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ebayn versiooni.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.