Minä ja Foreo Luna

Kirjoittelin teille joulukuussa saaneeni testiin kovasti hypetettyjä Foreo Luna -kasvoharjoja. Nyt olisi sitten perusteellisemman esittelyn ja arvion aika. :)

Sain Foreot testiin Eleven.fi-verkkokaupalta.

foreo_luna_img_5283

Jos ei muuta, niin on nämä kyllä älyttömän söpöjä..! <3 Hellyttäviä :) Alempi, isompikokoinen pullukka kantaa epäloogisesti nimeä Luna Mini 2, sininen pikkukaveri on nimeltään Luna Play. Minin nimi johtuu siitä, että se on pienempi versio alkuperäisestä Lunasta, mutta sitten nuo epelit toivat valikoimaan vielä ihan pikkuruiset Go’n ja Playn, jotka mun mielestä saisi mieluumminkin olla Minejä. :)

Joulukuussa epäilin, että näinköhän mä ”wash and go” -tyyppinä rutinoidun käyttämään Luna-harjaa joka ilta. Mennäänpä suoraan totuuteen: en rutinoitunut.

Mutta kyllä mä näistä tykkäsin, etenkin isosiskosta. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli mikäs tämä Luna-harja nyt olikaan? Miksi tästä intoillaan?

(…onneksi hiukset eivät ole enää tuon väriset… ^_^)

Haluamme koko ajan uusia innovaatioita, uusia elämyksiä. Ihon voi puhdistaa monella tavalla ja näitä tapoja keksitään aina uudelleen. :) Luna-harja on yksi uuden sukupolven ihonhoitolaitteista.

Foreo Luna pähkinänkuoressa:

 • Elektroninen, silikoniharjaksinen kasvoharja
 • Syväpuhdistaa ihon ja huokoset
 • T-Sonic-teknologia: harja värähtelee jopa 8000 kertaa minuutissa
 • Lupaa poistaa jopa 99,5% ihon epäpuhtauksista
 • Käytetään meikinpoiston jälkeen yhdessä kasvojenpuhdistusaineen kanssa
 • Auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin
 • Suositellaan käytettäväksi päivittäin, aamuin illoin

foreoluna_mini2_img_5280

Alkuperäistä, vähän isompaa Luna-harjaa on tarjolla erilaisilla, eri ihotyypeille sopivilla harjaksilla (esim. rasvoittuvalle iholle ”stydimmät” harjakset, herkälle iholle pehmeämmät jne, vaikka minussa herää kyllä heti Epäilevä Eeva, että onkohan niillä mitään merkittävää käytännön eroa…). Tätä kuvassa näkyvää keskikokoista Miniä on vain yksi versio, jossa on kolme erilaista hoitopintaa.

Etupuolen ohuilla nystyillä suoritetaan ihon peruspuhdistus ja tämä hoitopinta sopii erityisesti normaalille ja herkälle iholle. Überpehmeät harjakset tuntuvat ihoa vasten niin helliltä, että harjaa kasvoilla liikutellessa niitä tuskin tuntee. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt on tarkoitettu tarkkaa ja huolellista puhdistusta kaipaaville alueille kuten nenänpielet.

Harjaa liikutellaan kasvoilla pyörittelevin liikkein minuutin ajan. Laite ilmoittaa kolmen sykäyksen ”viestillä” kun minuutti on täynnä.

foreoluna_mini2_img_5281

Laitteen kääntöpuolella on paksumpien nystyjen hoitopinta joka sopii rasvaiselle iholle päivittäiseen puhdistukseen tai normaalille ja herkälle iholle silloin tällöin käytettynä syväpuhdistuksena.

Kääntöpuolelta löytyy myös reikä johdolle, jolla laite ladataan. Laite ei siis toimi vaihdettavilla pattereilla. Yksi lataus kestää jopa 5 kuukautta, kun tuotetta käyttää päivittäin aamuin illoin. Minua jotenkin arvelutti että eikö laite muka kärsi jos sen sisään menee reiän kautta vettä, kun sitä kuitenkin käytetään kosteilla kasvoilla vetisissä olosuhteissa. Laite on kuitenkin täysin vedenkestävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luna Mini jättää ihon todella pehmeäksi ja hyvän tuntuiseksi. Käsittelyn jäljiltä hoitotuotteetkin imeytyvät paremmin, ihan niinkuin kuorinnan jälkeen. Kaiken kaikkiaan Luna-käsittelyn jälkitunne iholla on verrattavissa kuorintaan. Iho ei ole ihan niin sileä ja ”hiottu” kuin kaikkein parhaimmilla rakeellisilla mikrokuorinnoilla, mutta fiilis on aika lailla sama kuin hyvän happo- tai entsyymikuorinnan jälkeen. Eli epäilemättä tällainen käsittely pitää ihon syväpuhdistettuna.

Kysymys vain kuuluu, kuka tarvitsee tällaista syväpuhdistusta päivittäin? Millainen iho siitä hyötyy?

Normaali, hyväkuntoinen iho ei mielestäni hyödy juuri mitenkään – muuten kuin elämyksellisesti (joo, mä viljelen tätä sanaa paljon, tiedän…). On kuluttajia, jotka rakastavat erilaisia kauneudenhoitovimpaimia ja heille tämä on aivan loistolaite – kivaa ja kenties jopa rentouttavaakin surruutella harjalla menemään ja tuloksena on pehmeä iho. Vaikkei iho näyttäisi ulospäin sen upeammalta kuin ilman harjakäsittelyä, hyvää mieltä tuovan elämyksellisyyden arvoa ei pidä vähätellä :) Etenkin jos on ylimääräiset 128,50€ jotka sijoittaa hyvään mieleen ^_^

Ongelmaihoisille Luna-harjan käyttö voi tuoda ihon kannalta konkreettisempaa hyötyä. Jos iholla on ”ongelmia” kuten sameus, epäpuhtaudet, rasvoittuminen ja suuret huokoset, on syväpuhdistuksesta aina hyötyä. Kuorinta ja kaikki kuolleita ihosoluja irrottava hoito heleyttää aina ihoa ja tekee taikoja samealle, väsyneen näköiselle iholle. Rasvoittuva ja herkästi epäpuhtauksiin taipuvainen iho hyötyy myös lian ja talin tehokkaasta mutta hellävaraisesta puhdistamisesta.

Ja ihon hieronta, mitä Luna-käsittely myös on, tunnetusti parantaa verenkiertoa ja heleyttää kaikkia ihotyyppejä. Huonoksi Luna-harjailu ei siis varmastikaan ole kenellekään :)

foreoluna_play_img_5277

Mitäs sitten pikkukaverista on sanottavaa? Play?

Play ja Go-harjat ovat Foreon pienimmät harjamallit, kooltaan noin vanulapun kokoisia. Go-pallurat ovat kuin miniversio alkuperäisestä, isosta Lunasta sisältäen harjasversioita eri ihotyypeille ja ne ovat myös ladattavia. Play taas on edullinen kokeilu- ja tutustumisversio Luna-harjasta; sitä on vain yhdellä harjaspinnalla eikä sitä voi ladata uudelleen. Play maksaa 29,70€ ja kestää noin sadan käytön verran.

Siinä missä isompien Luna-harjojen värähtelyvoimakkuutta voi säätää 8-12-portaisella asteikolla, Play ja Go -harjat toimivat vain yhdellä voimakkuudella. Minun iholleni Play’n värähtely oli ehkä hitusen liian voimakas, sillä iho punoitti sen käytön jälkeen. Iho kuitenkin tuntui yhtä hyvältä kuin isosiskon jäljiltä. Koska isommat ja ladattavat, pitkäikäiset Luna-harjat ovat niin kalliita, on hyvä juttu, että harjaa on tarjolla myös tällaisena edullisena kokeiluversiona.

Hintatiedot Eleven.fi’llä:

Foreo Luna (täysikokoinen, alkuperäinen pienemmällä käsittelyalueella) 148,60€

Foreo Luna 2 (täysikokoinen, uudempi versio suuremmalla hoitopinnalla) 178,10€

Foreo Luna Mini (keskikokoinen, pienemmällä hoitopinnalla) 99€

Foreo Luna Mini 2 (keskikokoinen, uudempi versio suuremmalla hoitopinnalla) 128,50€

Foreo Luna Go (pienikokoinen, eri harjastyypeillä, ladattava) 98,70€

Foreo Luna Play (pienikokoinen, yhdellä harjastyypillä, ei-ladattava) 29,70€

    foreo_img_5292

Ja hei – onhan nämä aika poneja. :) <3

.

Itse jään varmaankin käyttämään Lunaa silloin tällöin kuorinnan tapaan, joka iltaiseen käyttöön se ei taivu minun kaltaiselleni kuluttajalle joka ei innostu ylimääräisistä eikä etenkään sähköisistä hoitolaitteista. Jos ihoni kunto olisi haasteellisempi, saattaisin suhtautua aivan eri lailla. Mutta tällä iholla ”less is enough”. :)

Kommentit (28)
 1. Mä olen tässä talven mittaan harkinnut Playn hankkimista. Iho on mennyt hormonaalisista syistä melko huonoon kuntoon ja mietin voisiko tästä olla apua. Tiedän, että epäpuhtaudet johtuvat hormonaalisista tekijöistä eikä siitä, että iho olisi ”likainen” mutta perusteellinen puhdistus ja hellävarainen kuorinta voisi ehkä silti tehdä hyvää. Itselläni on otsan ja leuan alueella todella paljon tukkeumia ja näihin kaipaisin jotain apua. Toisaalta ihoni on herkkä ja pintakuiva, joten päivittäiseen käyttöön en ehkä uskaltaisi ryhtyä.

  Olisi kiva kuulla onko joku epäpuhtauksien kanssa taisteleva kokeillut tätä ja minkälaisin tuloksin.

 2. Kosmevelho-Sanni, osaatkos vinkata hyvän huulikiillon tai muutaman? Saisi olla sellainen nudesävyinen tai kirkas pohja missä olisi kuitenkin kiiltoa tosi reilusti -sellaista helmiäismäistä hippua- tosi kiiltävää, mutta ei sellaisia erottuvia isoja glitterihippuja). Kiitos etukäteen ?

  1. Huomenta! :) Tähän joudun vastaamaan että valitettavasti en osaa vinkata juuri tällä koostumuksella kiiltoja, koska itse käytän hyvin läpikuultavia mehumaisia kiiltoja vailla helmiäistä. Siksi hyvät helmiäiskiillot ei jää mulle oikein mieleenkään. :/

   Lukijoiden joukossa on varmaan kiiltofriikkejä jotka osaisivat paremmin heittää hyviä helmiäiskiiltovinkkejä..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *