Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mikrobloggaus!

Noniin, tässä nyt teille eilisen postauksen jälkimainingeissa ”twiitti”, kuvituksena syksyinen meikkikuva.

* Natural Code -voitot lähtivät eilen postiin. Yritin odotella kaikkien voittajien yhteistietoja, mutta Angel-paletin voittanut nimimerkki Lra ei ole vielä vastannut viestiini. Jos Lra näet tämän, niin tsekkaahan sähköpostisi. :) Jos en kuule Lra’sta ensi tiistaihin (30.8.) mennessä, arvon Angel-paletin uudestaan.

* Lily Lolo -poskipunakuvat ovat kokeneet takapakkia pilvisen ja harmaan sään vuoksi, ja joudun ehkä ottamaan kaikki kuvat uusiksi kun en meinaa saada poskipunien sävyjä näkymään kuvissa. Mutta ihania ovat! :)

* Aikeissa on myös tehdä Diorin syyslookin meikki.

Luomen sisäpuolikkaalla Fyrinnaen Electro Koi, ulkopuolikkaalla MAC Humid. Yläluomen rajaus BeYu’n vihreä eyeliner, sisärajauksena MAC Eye Kohl Smolder.

Kommentit (46)

 1. Miia

  Noista tummista silmänalusista vielä sen verran, että olkaa onnellia että teillä on noinkin ”hyvä” tilanne. Mulla on niiden lisäksi vielä luonnostaan verenperintönä kamalat silmäpussit! Väsyneenä ihan uskomattomat! Niiden päälle kun hölväisee jotain peiteaineita, niin avot! Tummuus kylläkin häviää, mutta peitevärit yleensä tuo pussit oikein eritysesti esille, argh! Ja näköjään iän myötä tilanne vaan.. eskaloituu! Tai jotain .. >:C

 2. Ansku

  Moikka Sanni, laita vain myös niitä neutraaleja Naked-meikkejä kehiin! Mulla sama homma kuin Jennillä, eli käytän kolmea sävyä ja piste ;) eli vinkkejä kaivataan. Joo mä tiedän, että sun erikoisuus on näyttävät meikit, kiitos niistä! Mutta lukijakunnastasi löytyy varmasti myös nude-meikin suurkuluttajia. Esim. itselläni on jo ikää hieman, ja työssäni joudun käyttämään nudea lookkia, halusin tai en…

 3. Ilina

  Mielestäni on parasta, että kaikki materiaali löytyy samasta paikasta, siis täältä blogista.
  Vaikka olisikin sitten vähän lyhyempiä postauksia niin kuin vaikka tämä.

  Sitten olisi kysymys, lueskelin kyllä noita aikaisempia postauksia. Mutta minkä mallinen sivellin tarvitaan siihen, jos halutaan tehdä rajaus luomivärillä? Tuntuu että tavallisella on vaikea saada tehtyä rajausta, kun siitä tulee jotenkin niin epätarkka. Ehkä joku kapeampi sivellin olisi hyvä, tai sellainen pyöreäpäinen?

  • Sanni

   minkä mallinen sivellin tarvitaan siihen, jos halutaan tehdä rajaus luomivärillä?

   Ohut, komiopäinen on mielestäni paras. Itse käytän tällaista H&M:n vanhaa sivellintä (ei ole enää mynnissä), näkyy kuvassa ylimpänä:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/tag/wp-content/uploads/sites/27/2011/02/Siveltimet_rajaus_detail.jpg

   Kickseissä myydään sellaista sivellintä jonka numero on 100 tai 101 (en ikinä muista), joka on lähes samanlainen kuin tuo H&M:n loistava sivellin. Harjasosa vain on hitusen paksumpi, mutta se on tarkoitettu nimenomaan luomivärirajauksiin.

 4. Riikka

  Hieman aiheen vierestä, mutta olen aivan ihastunut tuohon MACin Humid-sävyyn ja mietiskelin että eroaako se kovin tuosta Smashboxin paletin #10-vihreästä? Itselläni on tuo Smashbox-paletti joten en viitsi ostaa Humidia jos se on lähellä tuota vihreää :)

  • Sanni

   Voi että, en ole nyt kotona joten en voi tsekata noiden samankaltaisuutta. Lähelle varmaan menevät, mutta mahdollisesti veikkaan MACin Humidin olevan hitusen pigmenttisempi ja ehkä sellainen syvempi vihreä. Mutta yritän muistaa palata tähän kun olen seuraavan kerran kotona. :)

 5. iia

  ootko sanni muuten aikeissa vielä tehdä ne naked paletin meikkipostaukset? itse saman paletin ostaneena kiinnostais saada uusia ideoita sen käyttöön :)

  • Sanni

   Toivotaan että Naked-postauksia on joskus tulossa. :) Siis aikeissa olen, mutta koska tuntuu siltä, että jaksan nykyään ottaa meikkikuvia yhä harvemmin ja harvemmin, niin pahoin pelkään että postaus ei ole tulossa ihan lähiviikkoina.

 6. Jutta

  Jolly tuli ehjänä perille! Kiitos!

  • iia

   juu eipä tuolla ole väliä että tuleeko nyt vai kolmen viikon päästä.. kunhan mietin :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.