Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mikä täällä haisee?

Sain äijän mukana saarelle Lushin tilaukseni joka ei ollut ehtinyt saapua kotiin ennen kuin lähdin ”kesälaitumille”.

Saadessani paketin hyppysiini tunsin Sen.

Niin tunnusomainen.

”Tuo paketti pikkuisen tuoksahtaa”, mies totesi. Niinpä.

Täällä haisee Lush.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lushin liikkeissä käyneet tietävät, että siellä Tuoksuu. Tai Haisee, kummin asian nyt kokee. Tuoksu on niin voimakas, että joka kerta myymälässä vieraillessani mietin, miten siellä pysyyy kukaan olemaan töissä. Kai hajuun sitten adaptoituu..? Mutta entä Lush-henkilökunnan kotiväki…? Hajuhan tunkeutuu jokaiseen kankaan kuituun, hiuksiin ja varmaan ihoonkin ja kuvittelisin sen seuraavan kotiin saakka. (Jos tätä lukee joku Lush-henkilökunnan omainen, valaiskaa asiaa :))

Itsehän siis todellakin pidän tuoksuvasta kosmetiikasta. Mutta Lushin tuoksu on ihan omissa sfääreissään. En pystyisi oleskelemaan liikkeessä kovin pitkään. Mitähän hajusteallergikolle tapahtuisi Lushilla…? Ei, he eivät menisi sisään. Haju varoittaa itsestään jo kymmeniä metrejä liikkeen ulkopuolella.

(Paketistani muuten löytyi hyvänkin tuoksuisia tuotteita – jotka eivät hyökkää päälle ja tainnuta erikseen käytettynä. :))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsyyllinen pakettini ”lemuun” on tässä. Tuleva Kreikan matkakumppanini, palashampoo Godiva. Sen tuoksu on todellakin aivan pökerryttävä. Joudun tunnustamaan, että en voi säilyttää tätä kylpyhuoneessa vaan yritän saada hajua laimenemaan pitämällä saippuaa ainakin nyt aluksi ulkona parvekkeella.

Anteeksi, mutta miten te Lush-saippuoiden ystävät selviätte tästä..? :D Yritän hahmottaa edessäni (ja haistaa…) Virven kylppäriä jokusen vuoden takaa neitokaisen upottua eeppiseen Lush-huumaan, video Virvestä fiilistelemässä, hypistelemässä ja nuuskuttelemassa kymmenien (!) Lush-saippuoidensa seurakuntaa on etsautunut ikuisesti aivokuorelleni. ^_^

Lush_tilaus3

It’s Raining Men -suihkugeeli (joka Fairly Traded Honey -lempparishampooni tavoin pohjautuu hunajaan ja jota aion Vepen suosituksesta käyttää shampoona) on imelän mutta aika herkullisen ja jopa potentiaalisesti koukuttavan tuoksuinen. Ehdottomasti parempi kuin FTH:n tuoksu. American Cream -hoitis on vaniljainen naminami josta siitäkin tykkään kovasti, vaikka en tiedä voisiko tätä montaa pulloa käyttää. Tuoksuun saattaisi alkaa jossain vaiheessa turtua. Daddy-O’ta en ole vielä käytännössä testannut, mutta pullon suulta se tuoksuu erikoiselle, ehkä vähän itämaiselle ja, noh, tietysti hyvin voimakkaalle.

Tigit jäävät melkein kakkoseksi tuoksukilpailussa näiden pullosten kanssa…! :D

Kerron tuotteista lisää käyttökokemuksia kun olen ehtinyt käyttää niitä pidempään. Ekan pesukerran perusteella It’s Raining Men ei päihitä superloistavaa Fairly Traded Honey’ta, ja on selvästi vähemmän hoitava (mutta tätä toki saattaa suihkugeeliltä odottaakin ;))

Kommentit (47)

 1. Myy

  Ennen asematunneli oli aika etova paikka, mutta Lushin siirtymisen myötä sen läpi kävelee oikeen mielellään. :) Kerran olen ihan varmasti matkustanut samalla bussilla jonkun Lushin työntekijän kanssa, koska koko bussi tuoksui niin ihanasti!

  • jil

   Samaa itsekin ajattelen. Ennen inhosin pahalle haisevaa Asematunnelia, mutta nyt kun Lush on siellä, suorastaan rakastan sitä. Lushille on aina ihana mennä ja liike tuoksuu taivaallisen hyvälle! Siellä voin olla vaikka kuinka kauan, vaikka en voi olla tavallisella tavaratalon hajuvesiosastolla kuin hetken. Lushin tuoksut tuntuvat sopivan tällaiselle synteettisille hajusteille herkistyneelle.

 2. idan

  Olen itse töissä Lushilla, ja voin sanoa että tuoksu ei haittaa minua ollenkaan. Ei tuu päänsärkyä eikä hajuaisti ole mennyt pilalle. Vaatteet kyllä tuoksuvat töiden jälkeen, mutta kun käytän eri vaatteita vapaa-ajalla niin ei sekään ole ongelma :)
  Jos haluatte lukea Suomen Lushin henkilökunnan vastaus tämän blogipostauksen kysymyksiin, se löytyy täältä: https://www.facebook.com/pages/LUSH-Finland/11877957585

  • Sanni

   Hauskaa että Lushilta haluttiin vastata :)

   Kiitos :)

 3. Karma

  Itse olin muinoin Lushin leivissä (edelleen paras työpaikka jossa olen ollut). Ihmiset kokevat tuoksut niin erilaisina, meikäläisellä tuoksufriikkinä fiilis oli koko ajan katossa ja vaatteisiin tarttuvat tuoksut vaan plussaa :) Sitten toisaalta perushajuvesiä en oikein siedä, tuntuu että esim. Sokoksen hajuvesiosastolta on pakko äkkiä päästä pois.

  Huomasit muuten varmaan että olit päässyt tällä kirjoituksella Lushin facebook-postaukseen :)

  • Sanni

   Huomasit muuten varmaan että olit päässyt tällä kirjoituksella Lushin facebook-postaukseen :)

   Kyllä, kiitos edellisen kommentoijan :)

 4. Tuuli

  Hitsi tilasin testiin just ton godivan D: mun vakio shampoopala juming juniper ei tuoksu yhtään voimakkaalle, ja se sopii mulle kun oon hajusteherkkä. Harrastan nettishoppailua lushiille koska ensinnäkin asun kaukana, ja toiseks se haju, ei kestä nenä sitä. Nyt on tosin helsinkiin mennessä pakko poiketa kun unohdin angels on bare skinin tilauksesta.. Menen siis äkkiä sisään ostan tököttini ja poistun pikaisesti, tai sit laitan kaverin asialle ja odotan muualla :D

 5. mipa

  Heippa! Täällä myös yksi Lushilainen ja täytyy sanoa, että tuoksut eivät haittaa yhtään. Kyllä sen aina aluksi haistaa, mutta nenä tottuu muutaman minuutin jälkeen. Olin entisessä työpaikassani hajuvesien kanssa tekemisissä ja enemmän ne synteettiset tuoksut alkoivat päivän mittaan sattua päähän. Joinan päivinä alkaa ihan naurattaa, kun joka toinen asiaka tulee kiroamaan liikkeeseen kuinka heitä inhottaa meidän tuoksuva liikkeemme. Ymmärrän kyllä, että joillekkin meidän tuoksuvat tuotteet voivat olla liikaa, mutta silloin voi olla tulematta ja käyttää vaikka nettikauppaa :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.