Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mikä ilahduttaa tänään?

Ilahduttaa samalle paikkakunnalle muuttanut rakas siskoni ja hänen hellyttävät koiransa. Jos olen yhtään allapäin, menen aina siskoni luokse ”koiraterapiaan”. Tänään olin siskon luona saunomassa ja syömässä mokkapaloja. Viivi-koira heitti melkein voltin mokkiksia kerjätessään…!


Töissä eli työharjoittelussa on myös ollut ilahduttavia päiviä tällä viikolla. Olen saanut auttaa useampaakin asiakasta luomivärin hankinnassa, ja sekös on minulle mieluisaa! :) Muutama viikko sitten minulla oli muuten asiakas, joka tarvitsi kaikkea mahdollista violettia; huulipunan, huultenrajauskynän, luomivärin ja silmänrajauskynän! Arvatkaa oliko ihana kierrellä valitsemassa näitä tuotteita? Sanoin asiakkaalle että nyt osuit kyllä oikean henkilön eteen…! ^_^ Tänäänkin sain tehdä yhdelle asiakkaalle violetin meikin. Tällaiset pienet asiat ilahduttavat minua kovasti…!
Tänään mulla oli myös pää pyörällä nuuhkimisesta, sillä opettelin työkaverini Golden Girlin johdolla hajuvesiä. Joulumyynnin alkaessa on todella tärkeää osata myydä hajuvesiä ja auttaa asiakkaita oikean tuoksun löytämisessä, ja minulla on hajuvesissä aivan erityisen huono tuntemus. Koko tuoksuhylly ihan pelottaa minua…! Tiesittekö muuten miksi hajuvesihyllyjen yhteydessä saattaa olla kahvipapuja? Minulle se selvisi vasta tänään. Kahvinpapujen tuoksu neutralisoi hajuaistia eri tuoksujen välillä, ja monia tuoksuja nuuhkiessa kannattaakin välillä ”puhdistaa” nenää kahvipapupurkilla. :)
GG tietää kyllä kaikista kosmetiikkajutuista niin paljon että olen tosi onnekas kun saan niin innostunutta ja asiantuntevaa opastusta. Olisi mahtavaa olla joku päivä yhtä erinomainen kosmetiikkamyyjä…!
Ilahduttaa vielä sekin että huomenna – tai no, itse asiassa tänään kun kello on jo yli puolen yön – pääsen Kauneusmessuille! Ja sitten taas viikonlopuksi saaristoon. Mukavan rento viikonloppu siis tiedossa.
Päivän meikissä mulla oli tänään (eli torstaina) vihreää ja violettia. Liikkuvalla luomella Grimasin 743 ja luomivaossa siniviolettia MACin Odd Couple -duosta. Yläluomella rajaus Urban Decayn Lust-kynällä, jonka sävy muuten mätsää lähes täydellisesti Odd Couple -violetin kanssa ja näyttää noissa kuvissa ihan liian siniseltä.


Kommentit (12)

 1. tiinuliinu

  hih juu olen tiennyt tuon kahvipapujutun :) ja niiden kahvipapujenkaan kanssa nenä ei kunnolla pysty haistamaan kuin 3-5 eri tuoksua, ennen kuin se väsyy :D

 2. Panda

  Aa olette samassa työpaikassa GG:n kanssa :)! (Ja mikäli asiasta on ollut blogissasi aikaisemmin puhetta, niin se on mennyt sitten meikältä kokonaan ohitse) Olisi aika hauska tulla teidän asiakkaaksi joku kerta :D.

  Haluaisin uuden hajuveden kolmen vanhan rinnalle, mutta olen todella nirso löytämään sopivan tuoksuisia. Lähes aina tuoksu on liian voimakas ja "tunkkainen". Auttaisikohan jos tulisin liikkeeseen nykyisten tuoksujeni kanssa ja "no jotai tämmöstä niiku nää" ;)?

 3. S

  Meikkisi oli jälleen kerran luonnossa superkaunis.
  Ja olet kyllä todella onnekas kun saat asua rakkaan siskon kanssa samalla paikkakunnalla! Toivottavasti minäkin vielä joskus saan. Jotenkin aiemmin eri paikkakunnille opiskelemaan lähtöä ei pitänyt isona juttuna, mutta niin se vaan on heittänyt meidät kaikki kolme sisarusta eri puolille Suomea ja nyt toivoisin, että he olisivat lähempänä.

 4. S

  Pakko lisätä, että olen itse todella huono hajuvesien valinnassa, enkä ole edes tajunnut, että moiseenhan voisi pyytää myyjältä apua! Jotenkin sitä ajattelee, ettei tuoksuasioissa muka toinen voisi osata neuvoa, mutta pitääpä käyttää asiantuntevia myyjiä hyödyksi jatkossa, ehkä minäkin löydän pitkästä aikaa mieluisan tuoksun itselleni. Tällä hetkellähän en käytä mitään hajuvettä, koska olen kyllästynyt kaikkiin omistamiini (epänaisellinen tunnustus) :/

 5. Inkivääri

  Panda – varmasti ammattitaitoisessa liikkeessä osataan sinua auttaa jos otat lempituoksusi mukaan. Huippumyyjät muistavat kyllä tunnetut tuoksut ilman testinuuhkintaakin, eli jos käytät jotain suht. tunnettua tuoksua tai tiedät mitä tuoksuaineksia siinä on käytetty, niin jo hajuveden nimen mainitseminen riittää kertomaan myyjälle minkä tyyppistä hajuvettä kaipaat.

  S – kiitos! :) Ja joo, en minäkään ole ennen tullut ajatelleeksi että myyjät osaavat auttaa hajuveden valinnassa. Itse olen tyytynyt vain ehkä kysymään että "Onko teillä tätä…?"

 6. milipili

  Hieno meikki!
  Koirille isoja pusuja ja rutistuksia!
  Kiva että "töissäkin" on mukavaa ja hauskat vkoloput!

 7. kiukkupussi

  Kannattaa myös aina testata se tuoksu omalla iholla, koska lopputulos voi olla ihmeen erilainen kuin pullosta/paperilta nuuhkittuna. :) Itselleni tämä kävi mm. Diorin Midnight Poisonin kanssa: pullosta nuuhkaistuna ei toiminut, mutta onneksi testasin iholle ja tästä tuli yksi lempituoksuistani.

 8. Anonymous

  Ihana meikki!!!
  On ollut 2 meikkiä ennen tätä, jotka ovat saaneet minut hihkumaan innostuksesta, ne ovat olleet pinkki keltainen violetti-kombo, sekä se keltainen tiikerimeikki. (kaikki ovat kyllä hienoja!), Mutta tämä, vihreää ja violettia, ahh kuinka täydellistä!!!

  /Neiti joka vaalii värejä

 9. Charming Nails

  Upea meikki ja raikas sävyvalinta. Olen niin kateellinen noista messuista. Sain kutsun sinne mutta kun täältä korvesta on niin pitkä matka :( olisi ollut mukava tulla sinne suuntaan.

 10. Anonymous

  Hieno meikki! Täytyykin joskus taas kokeilla violettia ja vihreää yhdessä. :) Mäkin meen messuille lauantaina. :)

 11. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana meikki! Ihan supersuloiset pikkukoirat, oih <3

 12. Happy Place

  Jestas mikä söpöliinikoira!
  Kaunis silmämeikki.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.