Miittitunnelmia

Tunnelmia eilisestä Kauneusbloggaajien tapaamisesta Tampereelta. Tapaaminen oli ensimmäinen laatuaan Tampereella ja käsittääkseni suurin toistaiseksi järjestetty kauneusbloggareiden yhteenkokoontuminen Suomessa (korjatkaa pääkaupunkiseutulaiset ihmeessä jos puhun ihan lööperiä :)).

Meitä oli kokoontuneena ravintola Plevnaan 35 henkeä.

Miitti_IMG_5365

Tapaaminen alkoi ruoan merkeissä. Hyvä ruoka, parempi mieli ^_^ Energiatankkaus oli tarpeen ennen neljän tunnin mittaista ohjelmaa.

Miitti_IMG_5359

Mun lemppariannos Plevnassa, otan tämän aina – silakkapihvit :) On kuulkaa ”niin hyvvee”. :) Rehellistä silakkapihviä tulee syötyä tosi harvoin, mutta silloin kun tulee niin aina Plevnassa.

Miitti_IMG_5395

Murkinan jälkeen siirryimme Mallaskabinettiin seuraamaan ohjelmaa. Oli aika tiiviit tunnelmat. :)

Miitti_IMG_5401

Ensimmäiseksi saimme kuulla Tarja Gallacheria Lumenelta. Tarja kertoi Lumenen Bright Now Visible Repair -sarjasta ja kevään meikkikokoelmasta. Saimme myös kuulla hieman Lumenen tuotekehittelystä ja tuotesarjojen kehityskaaresta ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Miitti_IMG_5402

Tytöt testailevat Lumenen meikkikyniä, olikohan tässä menossa uusi nestemäinen eyeliner… :)

Miitti_IMG_5406

Miitti_IMG_5422

Seuraavaksi päästiin hypistelemään tapaamisen lahjakasseja – niitä jotka täyttivät erään asunnon tässä loppuviikosta. ;)

Miittitytot

Elisan ja Nean kanssa (mä näytän ihan papilta :D).

Neasta on kerrottava, että hän kuului Karkkipäivän ensimmäisiin lukijoihin ja meillä on sitäkin pidempi yhteinen ”nettikosmetiikkafriikki”-historia. :)

Miitti_IMG_5425

Tapaamisessa suoritettiin myös antaumuksella kosmetiikkavaihtareita.  Totta kai. :)

Miitti_IMG_5428

”Mulle toi..!”

Miitti_IMG_5434

Warehousen vekkuli Mikko Vainio esitteli meille Tigin ja Fudgen maailmaa sekä itselleni ennestään tuntemattomia merkkejä Gorgeous Londonia ja Framesia.

Miitti_IMG_5444

Mikko veisteli että olo oli kuin julkkiksella konsanaan kun tytöt räpsivät kuvia sarjatulella… :)

Miitti_IMG_5466

Illan päätti ihana luomumeikkiesittely – Tiia Tyynysniemi tiimeineen Zuii Organicsilta ilahdutti meitä vielä kukillakin..!

Miitti_IMG_5475

Kukat liittyvät olennaisesti Zuii’hin – sarjan puuterimaiset meikkituotteet pohjautuvat luomusertifioitujen kukkien terälehtiin. Talkin sijaan niissä on siis – luit aivan oikein – jauhettua kukan terälehteä.

Miitti_IMG_5486

Miitti_IMG_5489

Saimme seurata kun Zuii-meikkitaiteilija toteutti utuisen ruskean smokey-meikin Zuiin tuotteilla.

.

Olipa mukava ja intensiivinen päivä, kuusi tuntia meni kuin siivillä :) Allekirjoittanut olisi ilomielin jaksanut seurata vielä lisääkin ohjelmaa – kunhan väliin olisi vetänyt toiset silakat! :D

Kommentit (25)
  1. Petra / Viilankantolupa
    6.4.2014, 20:17

    Huippukattaus, suuret kiitokset vaivannäöstä! Toivottavasti tavataan pian uudestaan! :)

  2. Voi että, teillä on selvästi ollut ihana päivä! :D Harmittaa niin etten päässyt tällä kertaa tulemaan- ensi kerralla sitten ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *