Karkkipäivä
Karkkipäivä

Miittitunnelmia

Järjestin keskiviikkona Tampereella kauneus- & giveaway-teemaisen lukijatapaamisen ja ilta vaikutti kaiken kaikkiaan oikein onnistuneelta.

Kukaan ei ainakaan tullut valittamaan ^_^

Giveaway_IMG_6361

Tästä lähdettiin.

Tavaraa pöydälle nostellessa ajattelin, että nämä ei kaikki voi millään mennä, ja jääpähän sitten hotellin henkilökunnalle kotiinviemisiä. :)

Giveaway_IMG_6369

Go!

Ja vain kymmentä minuuttia myöhemmin…

Giveaway_IMG_6378

Ahh. ^_^

Ilman ihania esiintyjiämme ilta olisi tosiaan ollut aika ankea :D 10 minuutin tuotekahminta ja sitten kotiin :)

Jäljelle jäi tämä joukko:

Giveaway_jaljellejaaneet_IMG_5843

Näistä L’Orealin Top Coat -kynsilakka löytyi pöydän alta.

En nyt sitten kuitenkaan jättänyt näitä hotellin henkilökunnalle, ehkä liitän ne osaksi seuraavaa arvontaa.

Aiemmin esitettiin toive siitä, että olisin pikahaastatellut muutamia miittiläisiä heidän valitsemistaan kosmetiikkatuotteista (tyylillä ”Miksi juuri tämä kiinnosti”), mutta sellaiseen ei jäänyt aikaa eikä se oikein tuntunut tilanteessa luontevaltakaan. Arvelen, että aika moni tuote päätyi uudelle omistajalleen nopeus-periaatteella, en tiedä ehtivätkö osallistujat 10-minuuttisen aikana paljon miettimään, mitä tuotteita valitsivat.

Jos joku miittiin osallistunut haluaa kommenteissa jakaa ”saaliinsa” ja kertoa, millä perustein valitsi juuri ne tuotteet, niin se voisi olla ihan mielenkiintoista :) Mutta mitään tällaisia velvotteita en halua kenellekään langettaa koska pääasia oli mukava ilta ja ilahduttaminen puolin ja toisin :)

GiveawayMiitti_IMG_5797

Giveaway-osuuden jälkeen rauhoituttiin kuuntelemaan illan esiintyjiä.

GiveawayMiitti_IMG_5785

Saara Suominen ja Mari Helenius koulutuskeskus Lumovasta kertoivat koulun tarjoamista opintolinjoista (kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, maskeeraaja ja jalkahoitaja), hoitolapalveluista, yrityksen verkkokaupasta ja yleisesti kauneudenhoidosta.

Saara Suominen painotti ihonhoitovinkeissään samaa ihonhoidon peruspilaria josta myös Katja Kokko puhui edellisenä keskiviikkona Laveran seminaarissa Helsingissä – alan nyt pikkuhiljaa vakuuttua siitä että kasvovesi on paljon tärkeämpi osa ihonhoitoa kuin olen kuvitellut. Sekä Kokko että Suominen käyttivät ilmaisua; ”kasvovedellä saa ihan läträtä”. :) Ja se tulee nähdä ennen kaikkea ihon kosteutustoimenpiteenä, ei puhdistuksen viimeistelynä.

Hmm. Vanha koirakin oppii kenties muuttamaan parkkiintuneita käsityksiään. :)

Giveaway_IMG_6408

Lumovalaiset esittelivät myös elektronisen kasvojenhoitolaite Daviian, jota he maahantuovat. Lumova toimii siis myös kauneudenhoitotuotteiden maahantuojana.

Daviia on edullisempi vaihtoehto ruotsalaiselle brändituote Foreo Lunalle. Minullakin on Daviia odottamassa testausta. Voin raportoida myöhemmin miten koen Daviian verrattuna Foreoon. Hinta on puolet edullisempi.

GiveawayMiitti_IMG_5789

Marin jutut nostivat hymyn huulille :)

GiveawayMiitti_IMG_5809

Illan toinen pirteä esiintyjäduomme oli tupla-Tiiat eli Tiia Tyynysniemi ja Tiia Ennala Mirazilta. Miraz ei ehkä sano monelle mitään, mutta Mirazin maahantuoma luomusertifioitu kukkaismeikkisarja Zuii Organic sanoo, ja osalle varmasti myös JOIK.

JOIK on Mirazin uusin sarja jota he ovat alkaneet myydä niinkin hiljattain kuin tänä vuonna.

GiveawayMiitti_IMG_5781

Zuiin vahvuuksia ovat laadukkaat koostumukset ja ihana värimaailma ja häkellyttävän laaja ammattilaistason sävyvalikoima meikkivoiteissa. Näin laajaa sävyvalikoimaa ei ole monella ”normikosmertiikka”sarjallakaan, sävyjä on kokonaista 24..! Kirjoittelin Zuiin meikkivoiteesta ja ihanasta kosteuttavasta primerista aikoinaan täällä. Sarjan Mango-poskipuna kuuluu all-time suosikkiposkipuniini.

Talkki ja tärkkelyspohjaiset ainesosat on korvattu Zuiin puuterimaisissa tuotteissa jauhetuilla kukan terälehdillä, siitä nimitys kukkaismeikit. Tämä tekee tuotteista paljon vähemmän kuivattavia normikosmetiikkaan verrattuna. (Samalla ne eivät tietenkään ole välttämättä paras vaihtoehto hillitsemään rasvoittuvan ihon kiiltoa.)

Giveaway_IMG_6421

Virolainen Joik oli monelle miittiläiselle uusi tuttavuus.

Giveaway_IMG_5769

GiveawayMiitti_IMG_5821

Sarjan tuotteet näyttivät saavan aikaan samanlaista ihastusta kuin viime vuonna Tallinnan lukijamatkalla.

Tässä on kyllä kaikin puolin hyvin viehättävä, tyylikäs ja vetoava brändi niin visuaalisen ilmeensä kuin tuotevalikoimansa puolesta. Joikin greippi-mandariinivartaloemulsio ja piparmintun tuoksuinen, kaksifaasinen tyrniöljy-aloe-kasvovesi kuuluvat omiin suosikkeihini, niistä kirjoittelin täällä.

Giveaway_IMG_5827_2

Miitin nuorin osallistuja sai ajan kulumaan mm. kynsiä lakkaamalla :) <3

.

Kiitokset vielä niin lukijoille kuin esiintyjille mukavasta illasta, otetaan joku kerta uusiksi :)

Illan aikana olikin jo puhetta mahdollisesta Karkkipäivän ”luokkaretkestä” Kangasalle Mirazin showroomille hypistelemään Zuii- ja Joik -ihanuuksia (ja muita Mirazin kosmetiikkasarjoja). Tälle retkelle mahdollistuisi varmaankin yhteinen minibussikuljetus. Olisiko muiden tamperelaisten / pirkanmaalaisten joukossa kiinnostuneita tällaisesta tutustumisretkestä?

Giveaway_

Kauneusbloggaajan arki: neljä kassillista tuotteita ulos, viisi pakettia tuotteita sisään…

Voihan purkit ^_^

Kommentit (55)

 1. Ripsiväriä Villasukissa

  Tutustumisretki Mirazille kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ajatukselta! Olen tutustunut heihin kyllä Keidas By Lumon kautta järjestetyissä kauneusilloissa, mutta itse Mirazin juttuihin ei ole pelkästään keskitytty. Täällä siis yksi innokas ilmottautunut! :)

 2. Erja

  Kiitos miitistä! Innostuin Zuiista, joten varmasti retki Kangasalle kiinnostaa. Meetistä mukaan lähti Lumenen meikkipuuteri ja mattapuuteri. Meikkipuuteri näyttää aikas kököltä pintakuivalla iholla (piti kuitenkin kokeilla:)) mutta matta tuntuu olevan ihan ok. Otin myös Lumenen mineraaliaurinkopuuteri & -poskipunan. En ole vielä ehtinyt kokeilla.

  Nuorin miittiläinen otti muutaman kynsilakan, joita on ahkerasti kokeiltu. Nyt kynnet ovat siniset. Neiti nukkuukin lakat vieressä :) Hän myös kelpuutti sen Laveran huulivoiteen ja kulkee nyt huulet valkoisena.

  • Sanni

   Hän myös kelpuutti sen Laveran huulivoiteen ja kulkee nyt huulet valkoisena.

   ^_^ ^_^ Hahah… Sen koostumus on tosiaan aika kamala. Suojaa varmasti hyvin auringolta mutta tuntuuko miellyttävältä? Se on eri asia… :P

   Täytyy pohdiskella Tiian kanssa milloin tuo Miraz-retki voisi toteutua :) Kiinnostuneita vaikuttaa olevan ihan mukavasti.

 3. Aldefiina

  Olen oikein kiinnostunut retkestä :)

  • Sanni

   Kivaa :)

 4. Anna

  Heippa, mihin perustuu tuo suositus että kasvovesi on ehdottoman mahdottoman tärkeä, ja mitä reilummalla kädellä sitä käyttää, sitä parempi? Kasvovesien koostumuksissa kun on niin paljon eroa, että väite ei voi pitää ihan paikkaansa kaikkien kohdalla. Kosteutusko se juttu on? No missä kasvovesissä en eniten kosteuttavia ainesosia? Entä jos levitän vielä pesun jälkeen kostealle iholle ohutta, kosteuttavaa seerumia, eikös se ole ihan sama juttu, paitsi tehokkaampi?
  Kumma kun ihotautilääkärien mielestä kasvovedellä ei ole mitään oleellista funktiota.

  • Sanni

   Heippa, mihin perustuu tuo suositus että kasvovesi on ehdottoman mahdottoman tärkeä, ja mitä reilummalla kädellä sitä käyttää, sitä parempi?

   Kysyt tätä nyt väärässä blogissa, Katja Kokko osaisi varmasti vastata tähän :) Alkoholipitoiset, rasvaiselle iholle tarkoitetut kasvovedet ainakin ovat eri juttu, sen verran osaan minäkin sanoa, koska niiden tehtävänä ei ole kosteuttaa vaan päinvastoin viedä iholta rasvaa ja supistaa huokosia.

  • NG

   Kannattaa vilkaista Virven uusin blogirkirjoitus, hän postasi juuri aiheesta :)
   Mainitsin tuossa ylempänä pari harkinnan arvoista vaihtoehtoa. Tuoteen tulee olla hyytelömäinen tai kevyesti geelimäinen, ei saa olla alkoholia tai muota kuivattavia / supistavia aineosia.

 5. Kaina

  Kiitos miitistä, oli mahtavaa!
  Itse nappailin mukaan ainakin kasan kynsilakkoja (sekä väri-, alus- että päällyslakkoja), pari aurinkopuuteria (Lumene ja Yves Rocher, joista Lumene onkin sen jälkeen ollut päivittäisessä käytössä), kulmageelin, huulikiillon, silmänympärysvoiteen ja nuden kajal-kynän.
  Ehdottomaksi lemppariksi miittituotteista on muodostunut The Body Shopin Drops of Youth -hoitovesi, jota jopa avomies innostui testailemaan ja tykästyi! Mikä onni, että satuin tämän miitissä nappaamaan käteeni, sillä muuten tuskin olisin koskaan tuotteeseen törmännyt. Kasvojeni iho ei ehkä koskaan ole ollut näin pehmeä <3

  • Sanni

   Onpa kivaa kuulla löydöistäsi :) Tuo TBS:n hoitovesi on tosiaan aivan ihana tuote, juuri niitä tuotteita joiden kohdalla saatoin itse vain harmitella että näitä ei ehdi itse käyttää.

 6. Henna

  Mihinköhän lienen kommenttini kirjoittanut kun näy :)
  Mutta siis, miitti oli ihana, kiva kun jaksoit järjestää ja ehdottomasti kiinnostaa
  reissu Mirazin showroomille. Laveran luomivärejä sain pari, pääsee hieman koostumusta testailemaan ja lumenen kirkkaanpunainen kiilto on ollut päivittäin työkäytössä :)

  • Sanni

   Moi Henna! Löysin kommentin äsken roskapostilaatikosta, siksi se julkaistuu vasta nyt (mutta jos olit kirjoittanut aiemman niin se on varmaan kokonaan kadonnut, ei ollut roskapostissakaan).

   Ai että mä olen iloinen kun kuulen että tuotteita on päätynyt ihmisille päivittäiseen käyttöön <3 <3 Ahh.

   Toivottavasti nähdään keväämmällä Miraz-retkellä :)

 7. Iida

  Voi, osallistuisin niin mielelläni ”luokkaretkelle” mutta asun valitettavasti Helsingissä. Tosin jos aikataulut natsaa niin voisin mä toki ensin Tampereellekin matkustaa. En ole nimittäin testannut vielä yhtään mitään muuta kuin Zuiin primer-testeriä(?) johon turhaannuin kun jotenkin tulkitsin sen meikkivoiteeksi ja ihmettelin että kyllä on ihme koostumus :D Pitää yrittää seurata Karkkipäivää vähän useammin kuin kerran viikossa, niin mahdollisen ilmoittautumisen ajankohta ei mene ohi :)

  • Sanni

   Pitää yrittää seurata Karkkipäivää vähän useammin kuin kerran viikossa, niin mahdollisen ilmoittautumisen ajankohta ei mene ohi :)

   :) :)

   Tänään juuri juttelin Zuiin toisen Tiian kanssa ja retki ajoittuisi todennäköisesti toukokuulle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.