Karkkipäivä
Karkkipäivä

Miittiin tulijoille ja arvontahommeli

Heippa! Odottelen vielä vahvistusta viideltä torstain miittiin tulijalta, Maawo (+ Jenni), Nanna, Iiris ja Hanne. Katsottehan myös roskapostinne? :)

Jos en saa teiltä vahvistusta huomiseen klo 12 mennessä niin pika-arvon paikat uudelleen ja toivon, että viesti ehtii perille uusille tulijoille. :)

Edit 22.5. klo 12.31. Yksi ilmoittautunut ei vahvistanut tuloaan, ja uudessa arvonnassa paikan sai Terhi :)

Lumene_tehdasvierailu

Lumene muuten lupasi ilahduttaa heitä jotka olivat ilmoittautuneet kauneusiltaan, mutta joita arpaonni ei suosinut. Saan arpoa teidän kesken tuotepaketin jonka voi noutaa Tampereen Sokokselta. :) Suoritan arvonnan huomenna illalla (en vielä edes tiedä mitä tuotepaketissa on).

Ainiin – mä olen miitin jälkeen eli klo 20 jälkeen tovin siinä Sokoksen kosmetiikkaosaston Lumene-pisteellä jos joku vaikka haluaa tulla kysymään meikkivinkkejä tai muuten morjestamaan! :)

(Sori ihme kuvitus, en keksinyt muuta niin otin random-kuvan Lumenen tehdasvierailulta ^_^ Mikähän tuolla labran katossa oikein kiinnostaa..? :p)

Kommentit (14)

 1. maawo

  vastasin pari min sitten! :)

  • Sanni

   Oukei :)

 2. Mari

  Olipa kiva Lumenelta antaa arvottavaksi tuotepaketti heille, jotka eivät päässeet miittiin mukaan. :)

  Nuo sun punaiset silmälasit on kyllä superkivat! Mitä olet itse nyt tykännyt niistä, kun ovat olleet käytössä jo hetken aikaa?

  • Sanni

   Mitä olet itse nyt tykännyt niistä, kun ovat olleet käytössä jo hetken aikaa?

   Olen tykännyt ihan älyttömästi, siis todella paljon :) En enää voi kuvitellakaan laittavani vanhan tyylisiä prillejä..!

 3. marika.t

  Harmi, kun tuuri käynyt arvonnassa, noh jos seuraavalla kerralla sitten :)

 4. ella

  Huhheijaa, kylläpä aika kului vikkelästi. Kiitos kivasta miitistä!

  Harmittaa vain, kun viimein ymmärsin puhua niin kommentoin erinomaisen tökerösti ja sekavasti. Sori :/ Asiasisällön olisi kuitenkin pitänyt olla: ”Kiitos blogista ja tuotesuosituksista, ne ovat olleet minulle kultaakin kalliimpia.” Kun minusta tulee iso ja rikas, palkkaan jonkun kirjoittamaan minulle vuorosanoja jännittäviin tilanteisiin :D

  • Sanni

   Kiitos vain itsellesi, oli tosi kiva nähdä viimein! :) Olet niin tuttu täältä kommenttilaatikosta. :)

   Olenkohan ollut niin meikkihuuruissani että en ole tajunnut että joku olisi kommentoinut ”tökerösti ja sekavasti”…. Ei vaiskaan, ei kukaan kommentoinut tökerösti etkä myöskään sinä. :)

   Huh, mahtava olo kun tavallaan niin jännitti ennen miittiä mutta se olikin ihan turhaa koska oli niin kivaa ja olitte niin mukava ja rento porukka! :)

 5. Tia

  Voi vitsit mua rupes harmittaan ihan kovasti se että olit ilmeisesti tänään (?) Tampereen Sokoksella siellä Lumene pisteellä ja luen tätä postausta vasta nyt (kello on 21:56) ja voi että jos olisin tiennyt että olet Tampereella ja mulla olis ees ollu pienen pieni mahdollisuus nähdä sut Sokoksella, niin olisin ollut ikionnellinen.

  Oot mun meikki-idoli jos nyt näin voi sanoa ja tosiaan sait mut kiinnostuun poneista ja olis ollu ihan mahtava nähdä sua, nyyh. :’C

  Toivottavasti tuut taas joskus Tampereelle sillee että tän blogin lukijat voi sua nähdä, koska lupaan ilmestyä paikalle, vaikka en luultavasti uskaltaisi tulla edes moikkaan. (Apua kuulostan kauheelta vaanijalta :DDD)

  Ihanan lämmintä kesän alkua ihanalle Sannille♥ Terv. Tia

  • Sanni

   Voi että, kiitos Tia <3 Kuulostatpa symppikseltä :)

   Toivottavasti joskus tulee toinenkin tilaisuus "törmätä". :) Lämmintä viikonloppua sinnekin..!

 6. Jonttu

  Olisin kysynyt sellaista, että mikäli kosteusvoiteen inci vaikuttaa muuten ihan hyvältä, paitsi että viimeisenä aineena on mainittu silikoni, niin voiko tuo silikoni olla tuotteessa kovin pahiksen roolissa tai ylipäätänsäkään merkittävässä roolissa? Onko silikonit tuotteissa yleisestikin vain pieninä pitoisuuksina?
  Voiko aina siis luottaa siihen, että incin kuusi ensimmäistä raaka-ainetta kertovat tuotteesta jo käytännössä lähes kaiken tarvittavan (eli jos loppupuolelta kuitenkaan paljastuu, että tuotteessa myös silikonia)?

  • Sanni

   mikäli kosteusvoiteen inci vaikuttaa muuten ihan hyvältä, paitsi että viimeisenä aineena on mainittu silikoni, niin voiko tuo silikoni olla tuotteessa kovin pahiksen roolissa tai ylipäätänsäkään merkittävässä roolissa?

   Silikoneja ei voi yksiselitteisesti nähdä ”pahiksina”. Eivät ne itse asiassa mitään pahiksia olekaan, ne vain eivät hoida ihoa. Niillä on paljon monien kuluttajien toivomia ominaisuuksia, monille ne ovat siis ”hyviksiä”. :) Yksi inhoaa sitä sileää, liukasta tunnetta, toinen rakastaa. Ekalle se on ”pahis”, tokalle ”hyvis”. Hiuksiin jätettävissä hoitotuotteissa silikonit ovat lähes välttämättömiä.

   Onko silikonit tuotteissa yleisestikin vain pieninä pitoisuuksina?

   Eivät. Niiden pitoisuus vaihtelee täysin tuotteesta riippuen. Joissain tuotteissa, kuten meikinpohjustajissa ja latvaseerumeissa ne ovat tuotteen pääasiallinen raaka-aine johon koko tuote pohjautuu. Kosteusvoiteissa niiden pitoisuus vaihtelee halutun ihofiiliksen mukaan, ne voivat muodostaa prosentuaalisesti suhteellisen suuren osuuden tai aivan pikkuriikkisen.

   Voiko aina siis luottaa siihen, että incin kuusi ensimmäistä raaka-ainetta kertovat tuotteesta jo käytännössä lähes kaiken tarvittavan (eli jos loppupuolelta kuitenkaan paljastuu, että tuotteessa myös silikonia)?

   Ei. Kuusi ensimmäistä raaka-ainetta kertovat paljon, mutta eivät kaikkea. Joitain ainesosia ei saa kosmetiikkalainsäädännön mukaan käyttää kuin pieninä pitoisuuksina, ja ne kuitenkin vaikuttavat jo näillä pienillä pitoisuuksilla. Näin ollen niillä voi olla vaikutusta vaikka ne olisivat alempanakin incissä.

   • Jonttu

    Kiitos taas vastauksista. Tuo viimeinen kysymykseni oli hieman epätarkka; tarkoitin sillä siis sitä, että voiko ajatella, että esim. kosteusvoiteessa on käytetty silikonia vain erittäin vähän, jos se on putelin viimeisin ja samalla vaikkapa kymmenes ainesosa.

    • Sanni

     voiko ajatella, että esim. kosteusvoiteessa on käytetty silikonia vain erittäin vähän, jos se on putelin viimeisin ja samalla vaikkapa kymmenes ainesosa.

     Todennäköisimmin kyllä :)

 7. Tiitu

  Kiitos mukavasta illasta ja kivasta huulimeikistä. Oli mielenkiintoista seurata meikkaamista ja oppia samalla. Aika vaan meni todella nopeaan! Olisi ollut kiva jutella kaikkien kanssa. On niin ihanaa kun saa olla naisten kesken ja puhua kosmetiikasta yms. tyttöjen jutuista. Kiva, että tällaisia järjestetään.

  Kiitos myös blogistasi, josta on tullu mun päivien piristäjä. Olen saanut täältä monta hyvää vinkkiä. Pidän myös muista, kuin kosmetiikkaa käsittelevistä kirjoituksistasi.

  Oli tosi mukava tavata sinut.
  Aurinkoista kesää ja mukavaa Kreikan lomaa! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.